42 Legitale Måder At Tjene Penge Hjemmefra (opdatering I 2020)

Jeg taler om dit plasma, hår, æg og sæd. Det tog kun et par måneder, før hendes butik blev lige så optaget. Online-forretning er, hvordan jeg har tjent til liv siden 2020, og hvad der har hjulpet mig med at gå på pension tidligt. Dette kan omfatte stort set alt, især store og dyre genstande som kajakker, stand-up paddle-boards, løvblæsere, trailere eller campister og videre. Når din blog vokser, kan du bruge retargeting-annoncer til at tjene penge på din blogtrafik for at lande endnu mere salg. Hvis du sælger dine billeder online, kan du muligvis tjene et ekstra par hundrede eller tusinde dollars om måneden.

Fordi virksomheder er nødt til at udføre markedsundersøgelser, og i stedet for at få folk til at stå uden for en butik med et udklipsholder, er det meget nemmere at gøre alt online. For ikke-teknologiske personer (mig selv inkluderet) kan webdesign forårsage en masse stress. Du kan gøre det selv på eBay og Amazon eller et specialitetssite som Decluttr. Han bruger det primært til at tjene penge tilbage i købmanden, men appen er siden udvidet til at tilbyde kontant tilbage til online shopping. Lej din bilparkeringsplads Nogle studerendes boliger har drev eller garage.

De produkter, du sælger online, behøver ikke fremstilles af dig. Der stilles tusinder af spørgsmål hver måned fra folk, der leder efter hjælp fra advokater, læger, mekanikere, dyrlæger og meget mere. Vores guide til babysitting leder dig gennem de vigtigste overvejelser. Det er et simpelt værktøj, der kæmmer gennem dine forbrugsvaner og finder hurtige, lette gevinster, der lægger flere penge i lommen. Desuden skal du nå en bestemt tærskel, før du kan udbetale dine point. Lav lister over ting, du synes om at gøre, og begynd at tænke på, hvordan du kan tjene penge på dem. Start en minisalon Gør du hår?

I dag er det et stort marked, hvor du kan sælge næsten enhver tjeneste under solen. Du kan altid starte med at placere flyers rundt i nabolaget for at måle interesse eller arbejde deltid for et vejledningsfirma for at få nogle erfaringer. Når du har det problem eller har behov for at blive spikret, er det næste trin at validere denne idé og sikre dig, at du faktisk har kunder, der betaler for den. Du kan starte fra dit eget kvarter ligesom Kelly Brott gjorde. Nu er han i gang med at leve en scooping hundepop.

  • Hvis du har nået det så langt - phew!
  • Tilmeld dig joblisten her!
  • Find et område, som du har tilladelse til at vaske køretøjer i, og se dem - og pengene - rulle ind.
  • Alternativt kan du tjekke min gratis guide til at starte din egen blog i 10 minutter flad!
  • Ja, det lyder mærkeligt, men du kan faktisk tjene penge på at gå rundt i din normale online rutine, søge ting på internettet og surfe på nettet.

Lær Online-workshops

Lej din bil ud. Sikker på, at de personer, der betaler dig, tjener meget mere på at udføre opgaverne, men det er sådan, arbejde altid vil være. Lageromsætning vs. bind, 16, et teknisk købspunkt, men vender straks tilbage til sin base næste dag (et salgssignal). Lad din chef vide, at du er interesseret i muligheden. Denne mulighed kræver lidt lidenskab og dygtighed til jobbet. Jeg har gået babytrinene. Læs om, hvordan du kommer i gang med TaskRabbit.

Du kan hjælpe dem med det, ligesom Sean gør i sin forretning. Det ser ud til, at vores verden kører mere og mere på anmeldelser. Selvom vi har lidt feedback fra MoneySavers, der har solgt via disse, hører vi gode ting fra købere.

Nogle andre virksomheder, der ansætter virtuelle opkaldsagenter inkluderer: Jeg har også flere måder at få skrivninger i slutningen af ​​denne artikel. Har du et 500-watts lydsystem, som du tror, ​​nogen kan have brug for til en bryllupsfest? Selvfølgelig skal du først have forståelse for computerprogrammering og kodning og sætte dig ind i en bestemt programmeringsniche. Dette afsnit gennemgår populære (og ikke så populære) apps til shopping, kuponering og rabat. Måske skulle du skrive en e-bog og sælge dem på Amazon eller Barnes og Noble. Nogle produkter eller tjenester har en meget høj indtjening pr. Klik. Tjek dette interview med flere fitnessblogsejere, der lever godt online fra MonetizePros.

Bliv en Voiceover-kunstner

Jeg vil opfordre dig til at tage kontrol over dine penge, din blog og din virksomhed. En anden måde du kan tjene penge derhjemme på er faktisk at leje dit hjem ud. Men uanset om du beslutter at starte en korrekturlæsnings- eller kopieringsvirksomhed, kan du nemt gøre det selv. Hvis du er en hund elsker, kan hundevandring være en regelmæssig og indbringende sidevink, der kræver få timer for de gode penge. Mange lokale virksomheder vil sandsynligvis være begejstrede for at betale nogen et par dollars for at rense deres vinduer. Hvis du har et produkt, du elsker, såsom Stella & Dot smykker, kan du blive stylist og tjene nogle lette penge.

Vent ikke, til du har store pengesummer at investere. Hvis dette er dig, kan du overveje at drive en cateringvirksomhed fra dit køkken. Hvis de finder din profil interessant, kontakter de dig. Find for eksempel en anstændig logo-designer og svar derefter på job på Upwork eller endda lokale klassificerede.

En grafisk designer kan bedst defineres som "nogen, der visuelt kommunikerer det planlagte budskab til et projekt.

F.eks. Ryan Finlay fra ReCraigslist. Du kan indstille et timesgebyr for individuelle klienter eller være vært for en klasse! Selv hvis du fanger en lille del af det i dit eget lokale område, kan du se på nogle alvorlige kontanter. Job titler inkluderer indhold forfatter, kopi vejleder, teknisk forfatter, mad blogger og finansforfatter. Regler for dagshandel: alt hvad du behøver at vide. Jeg er vært for mine egne kurser fra et underdomæne på mit eget sted, så jeg nemt kan tilføje mere.

Lej Eller Sælg Online

Der er et marked for mennesker i alle aldre og evner, hvad enten det betyder at lære børn at spille guitar eller lære voksne at tegne. 21 legit måder at tjene penge online, jeg kan tjene passiv indkomst. Jeg har set gennemsnitsprisen for et mellemliggende domæne hoppe fra kr400 til kr3.300 i de sidste tre år alene. Ud over travle mennesker er det imidlertid fysisk handicappede og ældre, der har svært ved at forlade hjemmet. Den unge dame, der laver mit hår, gør det, og det er godt for mig, fordi hun er billigere end en salon.

Hvis du er en solid udøver, skal du overveje at verve dig til bryllupper og andre lejligheder for at tjene en anstændig sideløn ud af det. Dette er et job, du kan gøre 100% hjemmefra for at hjælpe mennesker over hele kloden. Websteder som Fiverr er konkurrencedygtige, men gode steder at vise dit arbejde som en uerfaren designer. Hvor vil jeg være et år fra nu? Hvis du vil lære mere om at leve et mere minimalt liv, skal du læse mine 10 væsentlige trin for at blive minimalistisk. Vores meninger er vores egne.

Tjen Penge På Din ændring

Du kan deltage i dine lokale grupper eller tjek foraene i dit område og se, hvad andre eksperimenterer med. Du har en timesats. Se på lignende kurser. Det er et sjovt panel med en masse interessante undersøgelser. Mens du muligvis har brug for at levere dine egne rengøringsmateriel, er mange hjem glade for at lade dig bruge deres støvsuger. Tilmeld - Få betalt til testwebsteder, før de offentliggøres. Du får royalties hver gang nogen licenser et billede, du har sendt.

Sådan Tjenes Ekstra Penge Hurtigt

Meget som kæledyr-siddende, forbliver du i hjemmet til den person, der er væk. Så hvis du ønsker at komme videre økonomisk, er det vigtigt at spare penge, hvor du kan. Uanset om du kun har et par ekstra minutter til at tjene et hurtigt overskud, eller du er villig til at brænde midnattsolien og sætte en maksimal indsats, er der hundreder af måder at tjene ekstra penge på. Tilmeld dig Waldo her. Især hvis du er hurtig og præcis maskinskriver. Standardbetalingerne spænder fra kr100 - kr200 pr. Måned. Og nej, du behøver ikke altid være nøgen!

Tjek indlæg fra forskerstuderende på dit lokale universitet for at se, hvordan du kunne deltage. Ud over at gå kan du også tilbyde doggy dagpleje, husmand og boarding. Du kan sammensætte dine top blogindlæg og sammensætte en e-bog, såsom The Ultimate Social-Media Guide for Small Business Owners, og sælge den på din hjemmeside eller Amazon.

Dette kan være til en lydbog, en video eller endda en podcast (bare ikke din egen). En af de vigtigste erhverv, som folk skal overveje, når de søger ekstra kontanter, er bartending. Tjek, hvordan du tjener hurtige penge fra hjemmeside-test-websteder for en komplet liste over virksomheder, der betaler dig for test. Det koster kun kr2. Wierd for min smag at være ærlig. Hvis du nogensinde har været på et børnefest, er oddsen for, at de havde en slags kunstner der. Hundepensionstjenester er typisk i høj efterspørgsel i weekender og helligdage, når folk rejser.

Hvis du er fantastisk med børn og ved, hvordan du holder dem underholdt, kan babysitting være en god måde at tjene nogle ekstra penge på.

Online Juror

Wrapify siger, at den gennemsnitlige person, der laver en hel indpakning på deres bil, tjener omkring kr264– kr452 om måneden. Selvfølgelig er du nødt til at acceptere en pris på forhånd. En hurtig søgning på Reddit og andre fora viser, at der er mennesker, der tjener kr1000 eller mere om måneden på deltidsbasis. 8 bedste online aktiemæglere for begyndere i oktober 2020, du vil sikre dig, at din computer kører antivirus-software, der i det mindste beskytter dine filer mod ondsindet kode. At lære nye færdigheder kan gøre en stor forskel i dit arbejde fra hjemmekarrierevejen. Det er måske tid til at overveje at foretage nogle ændringer i din forretningsplan. Hvis du har adgang til en konstant levering af gavekort eller mere end kr2.500 i gavekort, kan du ansøge om at være en bulk sælger.

Ligesom shopping mystery shopping, hvor du udgør som en kunde for at indsamle information, som en film mystery shopper dit job er at indsamle information til teaterejere for at hjælpe dem med at forbedre deres forretning.

Ja, 48 er MEGET valg, og vi har endnu flere måder at specifikt tjene penge online eller derhjemme. Hvis du klikker på dette link og foretager et køb, tjener vi en provision uden ekstra omkostninger for dig. Eller oprette grafiske sociale medier med lethed? Du kan bruge IRS-tilbageholdelsesberegneren til at bestemme nøjagtigt, hvor mange kvoter du må tage, og arkivere den nye W-4 på din arbejdsplads til enhver tid. Turo lader bilejere tjene penge på tre måder: Se, hvordan du starter investering i begyndere, takket være DollarSprout. Disse job kan være kedelige - at mærke billeder, transkribere videoer, klassificere kvitteringer - og kan tage alt fra et par minutter til et par timer.

Sælg dit kunsthåndværk og kunst på Etsy

Bortset fra Amazon er der snesevis af store anerkendte tilknyttede netværk, såsom Share-A-Sale, Clickbank og Skimlinks, der er specialiserede i at forbinde dig med købmænd, der leder efter tilknyttede virksomheder til at sælge deres produkter. Det er den billigste, nemmeste måde at få din bog til offentligheden, og du kan straks begynde at tjene penge. Heldigvis er Survey Junkie en af ​​de gode, med en A + -vurdering fra Better Business Bureau og millioner af glade kunder. Hvis du bor i Sydney, Melbourne eller Brisbane og har en bil, der er mindre end 6 år gammel, kan du tjene nogle ekstra penge ved at leje den ud på Car Next Door. Desværre solgte min længe samling af Star Wars- og X-Files-handelskort kun for et par cent på eBay, så jeg besluttede bare at beholde dem til minderne. Dette kan betyde, at du opgraderer din computer, downloader apps på din telefon, sørger for, at du har en god celle-service eller installerer en hjemmelinie.

Det kan tage år at opbygge en efterfølgende stor nok til at gøre dette muligt. Hvis du har en grøn tommelfinger, kan du også plante haver til dine kunder. Du kan begynde at levere restaurant mad, dagligvarer eller andre varer til kunderne for nogle gode sidepenge. Mange mennesker derude betaler for at blive lært at lave mad. Hvis du har brug for en lavere bar for optagelse i iværksætteri end at åbne en franchise, kan online-salg muligvis være din ting. 50 fra RedBox.

Du kan overveje at starte en YouTube-kanal vlog. Du kan udnytte dette ved at reparere de ødelagte produkter og tilbyde dem andre. De spil, de har til rådighed, er temmelig sjove, såsom Angry Birds, Tetris og Wheel of Fortune.

For at lære, hvordan man kan tjene en ekstra kr1.000 - kr2.000 pr. Måned hjemmefra, skal du bestemt tjekke min ven Bobbys Facebook-annoncekursus.

Design Og Sælg T-shirts

Du sælger ikke noget; du forbinder kun dine læsere med mærker. Websteder som Care. Det er klart, at det at tjene ekstra penge er noget, der virkelig kan ændre dit liv.

Rådgivning

Kunden køber produktet via dit websted eller en produktfortegnelse på et e-handelswebsted som eBay. Ved at blive en tilknyttet marketingmedarbejder, sælger du varer via dine egne links, der er bundet til websteder som Amazon. Det sker bare så, at stort set alt det, jeg interesserer mig for, bliver til en forretningsmulighed. I mange tilfælde hilses overarbejde velkommen, og du kan tjene et anstændigt beløb ved at gøre det. Der er ingen oprindelsesgebyrer, ingen bøder for at udbetale dit lån tidligt, og det er ikke noget, der rammer din kredit for at kontrollere din lånerente. Tjek de 30 dage til et freelance skriftligt karriere kursus.

Opret en konto på Rover. Hvis du kan levere efterspørgslen, kan du måske bare have dig selv en deltidsvirksomhed. Hvis du bruger kr1.000 pr. Måned, kan du tjene kr50 pr. Hvad er bitcoin? Da softwaren håndterer handlen, er mængden af ​​"arbejde", der kræves, minimal. Måned uden anstrengelse! MoneyPantry har en god informativ artikel om "bilindpakning".

Lad os i stedet se på nogle mulige veje til iværksætteres succes, som alle giver dig mulighed for at være din egen chef og i de fleste tilfælde lave dine egne regler: Få betalt for hver enkelt artikel. Men det behøver ikke kun være specifikke emner; du kan lære almindelig engelsk til børnene. Tjek også direkte med lokale cateringfirmaer for at se, om de ansætter. Nogle værter går så langt som at påpege de lokale turistattraktioner.

Bliv En Virtuel Bogholder

Min ven Jasper rejser verden, mens han lejer sin Amsterdam-lejlighed. Websteder som Lending Club eller Prosper forbinder låntagere med investorer gennem deres online markedsplads. Listen er uendelig! Du kan ikke engang begynde at forestille dig de døre, der åbnes, når du udforsker nye måder at tjene penge på.

Hvad jeg kan lide ved mange af disse muligheder er, at du kan gøre dem næsten når som helst og hvor som helst.
Lær mere om, hvad det kræver at køre til Uber og Lyft.

Rengøring Af Huse

Nå, den seje ting er, at banker nu betaler dig for at åbne en konto hos dem. Rev er en platform, hvor de forbinder freelance captioners med virksomheder og mærker, der har brug for deres service. Tjenesterne, der tilbyder gratis aktiehandel, til sammenligning indbetaler Robinhood og M1 begge udbyttet på din kontantkonto. Postkammerater giver dig mulighed for at oprette din egen tidsplan for levering af mad fra restauranter til kunder! Hvis du vil komme i gang, kan du tjekke Tara Gentile på CreativeLive, da hun viser dig, hvordan du bruger dit nuværende arbejde med at skrive en e-bog inden for den næste uge. Måske har en af ​​dine venner været i branchen i et par år. Jeg kan godt lide Survey Junkie, fordi de betaler med det samme i PayPal, når du når kr10, selvfølgelig kan du lade det bygge. Næste gang du ønsker at foretage et online køb, skal du få adgang til denne forhandler gennem eBates, og du kan være i stand til at tjene nogle ekstra penge ved at handle, som du plejer. Vidste du, at du kunne få betalt for at træne?

Jeg er sikker på, at du har set moped og cykler zoome rundt om levering til virksomheder som Dominos eller Deliveroo. Hjemmebaseret børnepasning kan være en effektiv måde at tjene penge til at betale din pantebetaling. Toluna tilbyder også traditionelle online-undersøgelser.

Jeg siger altid, at vi alle er eksperter på noget. Hvis du har en RV, kan du også leje det ud også. Spar folk tid ved at bringe butikken og forsyninger til dem. Dette afsnit omhandler, hvordan du tilmelder dig online og personlige fokusgrupper.

Udnyt Dine Sprogfærdigheder

Derfor anbefaler jeg mindre mindre kendte platforme. Almindelige bitcoin-svindel (og hvordan man undgår dem), derefter installerer du software på din computer for at verificere transaktioner og blive belønnet med Bitcoin. Jeg har ikke en god forretningsidé! Og hvis du virkelig ønsker at komme foran, vil du måske finde ud af, hvordan man tjener penge - og forhåbentlig masser af det. Gør dine fotografier til kontanter via websteder som Fine Art America, som giver dig mulighed for at uploade dine billeder til at sælge som tryk, t-shirts, telefonsager og mere.

På et tidspunkt vil jeg gerne sammensætte et kursus for at hjælpe kvinder med at komme i gang med at blogge (en SEO og Pinterest Playbook of sort). En ting at bemærke med Toluna er, at der kan være en forsinkelse med at få dine point tilføjet til din konto. Vil du starte en blog? Alt hvad du behøver er en spand og en klud! Du skal ikke bare afslutte dit job uden en anden, der er indrettet, men hvis du ikke får nok ud af det firma, du er sammen med, kan det være tid til at placere nogle følere derude fra konkurrenter. Selv noget så enkelt som at aktivere Rich Pins til bloggere er en service, der tilbydes til salg på Fiverr og Upwork. Men for at begynde at se rigtige penge fra YouTube skal du markedsføre dine videoer andetsteds.

Hvor nemt det var at finde en vare. For at tjene penge med Shopkick er alt, hvad du skal gøre, at downloade appen, aktivere dine placeringstjenester og begynde at tjene spark. De mest betalte websteder. Virksomheden siger, at dens chauffører tjener en konkurrencedygtig løn, holder 100% af deres tip, og timerne er fleksible. Du kan finde affiliate marketing-tilbud på websteder som ClickBank, CJ. Tilby dine tjenester på Craiglist og Care. Hvis du stadig læser denne artikel, er oddsene, at nogen ville have betalt dig over kr100 for noget af lignende (eller forhåbentlig bedre) kvalitet.

Find 100 krfor tabte Tesco-værdikuponer

Forsøg ikke at jonglere med dit dagopgaver og sidevæg inden for dine 9-5 timer, da dette er en opskrift på katastrofe. Nogle kigger efter erstatninger, hvis en almindelig lærer er syg eller ikke kan komme på klassen. Dette er et godt var at tjene penge hurtigt, mens dine varer for at få den brug, de fortjener. Det er let, og de fleste websteder fungerer på samme måde. Det er et af de sjældne sidearbejder, der giver dig mulighed for at ridse en ægte iværksætterkløe. Når varen er solgt, sender virksomheden produktet fra deres lager. Nogle anmeldelser siger, at det kan bremse din telefon, men det kan være værd at tjekke en måned for gratis penge!

De sender dig online-undersøgelser, som du kan svare på når som helst og hvor som helst. Tjen hurtig kontant online - 9 legit-steder at prøve, du betaler ikke $ 0. Hvad gik jeg glip af? Jeg var nødt til at lære at tjene ekstra penge online, mens jeg stadig arbejdede et dagjob, så jeg havde råd til at forfølge min drøm.

  • Posere!
  • Du kan endda være i stand til at teste onlineprodukter såsom websteder.
  • Du bliver ikke rig ved at bruge Survey Junkie, men du kan bestemt tjene lidt ekstra penge på den nemmest mulige måde under din nedetid.
  • Sælg på din uddannelse!

Lær Yoga

Du kan bruge Spinlister til at leje dit sportsudstyr. Sørg for, at du undersøger, hvilken type direkte udgifter der kræves, inden du kommer i gang. Du kan imidlertid ikke synes at forblive økonomisk foran kurven. MTurk refererer til mikrojobs som Human Intelligence Tasks (HITs).

Modellering

Opgaver som priskontrol af en vare, tage fotos af en butik eller dens display, finde et produkt i en butik, besvare undersøgelser osv. Ifølge deres websted kan investorer i gennemsnit tjene 12 til 14 procent årligt på deres investering. Så hvis du allerede er en drone-entusiast, hvorfor så ikke sætte dit fly i arbejde? Okay, måske er det ekstremt. Tilmeld dig, og start med at tjene penge hjemmefra. Vidste du, at priser online ændrer sig hele tiden, og at de fleste forhandlere har et prisgarantiprogram?

Det er i det væsentlige en steward's position i buff. Sidejobs til at tjene penge inkluderer hundevandring, babysitter, restaurantserver, receptionist, administrativ assistent eller barista. Sådan fungerer det: I stedet for at tjene penge via abonnementer er YouTube-kanaler baseret på et traditionelt annonceringssystem.

Sælg på Amazon

Du har de kreative evner, men skal bare komme i kontakt med nogen, der har brug for dit fantastiske arbejde. Det faktiske certifikat blev udført og støvet i løbet af en dag, og jeg kunne øjeblikkeligt registrere mig hos agenturer til afslappet bararbejde, nettet et par hundrede dollars om dagen. Du skal holde øje med deres ansættelsesside for at kunne ansøge. Enhver succesrig virksomhed har en automatiseret salgstragt. Websteder som Rover. Bybeboere bruger ofte ikke deres biler i dage eller uger ad gangen. I stedet for at skulle søge gennem dine tidligere køb og e-mails via detailhandler selv, kan du finde ud af, om butikker skylder dig refusion uden at skulle foretage nogen tung løft! Hyper-Local Avis.

Sælg Tøj Online

Hvis du har erfaring og ekspertise inden for et specifikt forretningsområde, er der hundreder, hvis ikke tusinder af forretningsejere, der ville elske at hoppe på et telefonopkald og vælge din hjerne. De fleste forældre betaler mere end glade for et ekstra sæt øjne på deres børns skrivning. Kort sagt, økonomien vokser mindre venlig overfor arbejdstagere med ringe eller ingen uddannelse. 65% APY på alle dine penge OG cashback ved betalingskøb. Bopæl eller kommerciel rengøring. Tricket er at finde tilgængelige domænenavne, der har en vis kommerciel værdi, klikke dem op og derefter liste dem til salg på et websted som Sedo.

Tænk på det som kajak, men for bilforsikring. Find et publikum til din lidenskab eller hobby, og du er klar til at tjene penge online ved at gøre noget, du elsker via et nichewebsted. Forestil dig, hvis dine videoer begynder at ramme millioner af visninger! Du kan tjene penge bare for at give dine tanker om ting som smagstest eller produktsammenligning.

Mens nogle hobbyer faktisk koster penge, kan andre omdannes til et rentabelt forretningsforetagende. Hvis du har en passion for historiefortælling eller en baggrund inden for skrivning eller redigering, er det muligt at finde freelanceskrivning eller redigeringsarbejde online. Disse online job hjemmefra betaler mig kr 20.000 pr. måned. Prøv RAM, en hjemmeside specielt designet til den slags job. Denne opgave kræver, at du forlader dit hus for at købe forsyninger, men alt arbejde kan foregå derhjemme. Du kan indstille dine egne regler og planlægge og komme med dine egne priser gennem Rover. Klik her for at abonnere. Det bliver ikke meget lettere end dette. Men i stedet for bare at banke på døre, når sneen falder, kan du prøve at få et par "klienter" til at reservere dine tjenester, inden sneen rammer.