Din 9-trins Guide Til At Gøre Arbejde Hjemmefra Job Fungerer For Dig

Da jeg først begyndte at arbejde hjemmefra, var jeg overalt - jeg arbejdede i 20 minutter, bemærkede krummer på gulvet, der skulle fejes op eller blive distraheret af opvasken i vasken, vende tilbage til arbejde i ti minutter, beslutte at køre en masse tøj osv. For nogle sider er det så simpelt som at klikke på et link og tale højt på en registreret linje for at dele dine første indtryk. Jobbet kræver muligvis, at du besøger potentielle mødesider. Bogholderi, bogføring og revisionskontorer er egnet til arbejdstagere, der ønsker at blive hjemme eller arbejde deltid.

 • Din engelsklærer i 12. klasse ville være så stolt.
 • ”Holly er bosiddende i Austin, Texas, sammen med sin mand og datter og nyder at læse, rejse og yoga.
 • Timerne er temmelig fleksible, og du kan forvente at arbejde omkring 35 timer om ugen.
 • Du kan bare "mødes" online i stedet.
 • Fra forretningswebsteder til blogs kan forfattere finde job på tusinder af forskellige online placeringer.
 • 50 pr. Time, hvor TPV-agenter kompenseres pr. Opkald.
 • Der er en ansøgning og en interviewproces, ikke blot et e-mail-tilbud.

SEO-strategi og ROI-evaluering, søgeordsundersøgelse, on-page optimering og indholdsstrategi og planlægning. Vi stoler også på arkitektoniske principper og retningslinjer for at sikre, at vores kolleger kan afhente vores arbejde i fremtiden, om nødvendigt. Lektionsplaner leveres, og du kan tjene op til kr21 per 40-minutters klasse. Det er det nemmeste arbejde hjemmefra “job” derude, og det kræver nul erfaring. Ud over fremragende relationer til ledelsesstyring, salgskompetence og organisatoriske færdigheder er evnen til at arbejde uafhængigt og samtidig fremme organisationens mål kritisk. Prøv at størkne din tidsplan dagen før, så det føles mere officielt, når du vågner op næste dag for at komme i gang med det. De kan tjene kr15-30 i timen. Jeg håber, det vil give dig nogle ideer til måder, du kan begynde at tjene nogle ekstra penge på siden.

Blog

Prøv et af disse 32 virksomheder, der leder efter korrekturlæsere. Forpligt dig til at gøre mere. Du skal have en minimumshastighed på 60wpm, og de bruger kun i USA. Når du arbejder på et kontor, kan du spørge din chef om detaljerne i din kommende præsentation, når du ser hende i firmakøkkenet.

Generelt kan du forvente at tjene omkring kr8 til kr12 per time. Agenter tjener typisk mellem kr9- kr12 per time, og fuldtidsansatte modtager fordele og PTO. Når det er sagt, er der virksomheder derude, der har brug for dataindtastning til ting som captcha-indtastning, grundlæggende indtastning, medicinsk transkription, formatering, medicinsk kodning, indtastning af lønningsdata og mere. Selvom de ligner revisorer, udfører virtuelle bogholdere mere specialiserede tjenester. Kend de almindelige scam job.

Er du fan af niche, quirky eller overraskende specifikke t-shirts? DOC tilbyder fjernjob i forskellige lokationer og ansætter også midlertidige roller. ”Udnyt morgentimerne til at gå igennem kødfulde projekter uden distraktioner, og gem eventuelle opkald eller virtuelle møder til eftermiddagen. Hvis du leder efter et job, der tilbyder både fleksibilitet og sund løn, er det nu det perfekte tidspunkt at sætte dig selv på jobmarkedet. Andre udviklere er back-end, hvilket betyder, at de håndterer komplicerede, funktionelle værktøjer, som online-software muligvis kan bruge til at tolke, beregne og på anden måde interagere med brugerne. Transkriber konferencesamtaler mellem to og tre personer, der diskuterer forskellige emner fra medicinalvarer, økonomisk planlægning, til landbrug i Østasien. Sammenlign mæglere til handel med aktier, dette betyder også mindre, når du primært handler med ørebeholdninger, fordi de fleste onlinemæglere ikke tilbyder detaljerede oplysninger om virksomhederne bag dem. Dette firma er medlem af Better Business Bureau og ansætter hjemmefra kundepleje-fagfolk.

 • Det sidste stykke i puslespillet er at finde dine studerende.
 • Den nemmeste måde at komme i gang med dette arbejde fra hjemmearbejdet er at tage et kursus, der lærer dig grundlæggende (og avanceret) Facebook-annoncestrategi.
 • Hvis du har spørgsmål om denne fortrolighedspolitik, eller for at kontrollere dine oplysninger for at bekræfte, opdatere eller rette dem, så skriv til os via e-mail på privacy @ bonniercorp.
 • De kan dog være en anstændig måde at foretage nogle ekstra lommeændringer på, mens du surfer på kanaler om natten.
 • 00 per time, afhængigt af programmet.
 • Hvis du har brug for en online karriere, så glem ikke at bogmærke denne side, så du nemt kan kontrollere, hvilke nye stillinger der er tilgængelige på ugentlig basis.

Planlægning Er Et Must For Arbejde-at-home-job

Hvis du ikke er begejstret for at stresse rundt på arbejdspladsen hver morgen, eller du leder efter deltidsarbejde uden for dit normale job, har der aldrig været et bedre tidspunkt end nu at komme i gang med et af disse legitime arbejde hjemmefra arbejdspladser. Fortæl os det i kommentarerne. PipelineRX ansætter arbejde hjemmefra, kliniske telefonfirmaer. Virksomheden fokuserer på at give undervisning i engelsk. Hvis du ser kommentarer, der ser ud til at være forud for udgivelsesdatoen for denne side, kan jeg forsikre dig om, at de ikke er psykiske (så vidt jeg ved). Der er en masse ting at lide ved denne efterspurgte mulighed: (GitHub, PDFs, Dribble, Slideshare osv.) Teknologibranchen har altid brug for ekspertkodere.

Hvad du ville gøre: Den oprindelige løn er omkring kr11 i timen, og de ansætter i USA og muligvis i Storbritannien. Tjek mine tjenester nedenfor:

Potentielle kunder kan søge efter kvalificerede fjernarbejdere og proaktivt kontakte dem om potentielle jobmuligheder. Men jo mere du stresser med dette job, des mere kan du tjene. De ansætter kun i USA. Der er en række certificeringsprogrammer online, fra dem der koster tusinder af dollars til meget mere overkommelige dem. De ansætter over hele verden, og lønnen ligger mellem kr0. At arbejde hjemmefra kan være den hellige gral - men du skal vide, hvad du kommer ind på. Vi leder altid efter en forbløffende nye holdkammerater til at deltage i spændingen ved at løse virkelige problemer med teknologi.

 • Kontroller de websteder, der indeholder liste over arbejdspladser i hjemmet, og kig gennem alle listerne, og husk at drage fordel af afsnittet om genoptagelse af post, hvis webstedet har et.
 • Ved, hvordan du finder flere job-hjemmefra jobmuligheder.
 • Tænk på alle bøger, retsdokumenter osv.
 • Du vil arbejde som hjemmecallecenteragenter med Ver-A-Fast.
 • Her er et andet traditionelt kontorjob, der går over til fjernmuligheder.
 • Fjernarbejdere skal have en pc, USB-headset og højhastighedsinternet.

Datavidenskabelig Pensumforfatter

Folk længes efter at finde deres ‘zen’, deres indre fred, deres centrum. Men glem ikke, at du også er nødt til at forberede hjemmet til visning. Ogg siger, at rejsebureauer, der specialiserer sig i nicherejser, såsom specifikke destinationer for velhavende kunder, har potentialet til at tjene kr100.000 om året på at arbejde hjemmefra. De fleste virksomheder, der ansætter eksterne kundeservicerepræsentanter kræver, at du har en fasttelefon og internet, som du kan oprette forbindelse til via et Ethernet-kabel. Hvem ville være god til at blogge?

Find alle job inden for softwareudvikler på Monster. Nogle vigtige punkter til broach: Endnu værre er, at langt de fleste blogs tjener nul dollars i årevis, når de vokser og bliver etablerede.

Pas På Arbejde Fra Hjemmearbejde-svindel

Jeg dømmer ikke. Det skyldes, at de udfører en række onlineopgaver, som: Oversættelsestjenester ser ud til at være særlig almindelige blandt eksterne jobtilbud. Børn kan være en særlig udfordring, da de er meget vedvarende og muligvis faktisk har brug for din opmærksomhed. Som webdesign kan du også sælge dit arbejde gennem websteder som grafikdriver. Arbejde hjemmefra, optjene ekstra indtægter, slutte sig til samarbejdsøkonomien og skabe glæde for de rejserfamilier, mens de tjener et hurtigt voksende marked. Det hele afhænger af dit ekspertiseområde.

Klinisk Forskningskoordinator

Der er også den indbydende komfort i din seng og sofa og fristelsen til en hurtig lur. På den positive side kan det at lade børnene se dig arbejde hårdt på noget, du elsker - også på de dele, du ikke elsker - i høj grad påvirke deres fremtidige karrierevalg og hele deres holdning til arbejde. Og hvis du ikke griber ind, begynder du ikke at tjene penge. Nogle job-hjemme-job kræver, at du køber materialer eller udstyr for at komme i gang, og selvom det ikke betyder, at de ikke er legitime, skal det være et rødt flag. Bedste aktiehandelsplatform 2020: online mæglere værd at investere i, nu er TD Ameritrade - en mægler med en top-tier handelsplatform - højere end nogle konkurrenter til den pris. Med den voksende verden af ​​indholdsmarkedsføring kan du for eksempel skrive og korrekturlæse indhold til forretningsblogger eller marketingstykker.

Hvis du har noget, du kan lære andre at hjælpe dem med at forbedre sig selv, er der et marked for det. Hvor meget kan oversættere tjene? Det er forskelligt fra de fleste jobsøgningswebsteder, fordi det opkræver et medlemsgebyr, der starter ved kr14. De har hjulpet jobsøgende med handicap og andre udfordringer i over 20 år. Når arbejde og hjem sker i samme rum, er det alt for let at få dine dage til at blandes sammen, indtil du arbejder i lange timer, sidder det meste af dagen og ikke rigtig forlader huset. Amazon er på udkig efter en: I denne rolle arbejder du sammen med branchens førende udviklere, designere og QA'er for at løse problemer ved hjælp af software. Pointen er, at job hjemmefra ikke længere er usædvanlige.

Som VA, Marketing, Kreativ eller Teknisk.

Frontend (reagerer) Ingeniør

Vi designer spændende, premium fritidsaktiviteter til gymnastik, arbejde og leg. Stillinger er tilgængelige inden for transkription, oversættelse, sprogvidenskab, teknik, marketing, finansiering og salg. Selv advokater kan arbejde hjemmefra og tjene en betydelig indkomst.

BLS projicerer 11 procent vækst på dette felt. BLS projicerer en vækst på 5 procent på dette felt. Telestillingsstillinger inkluderer kundeservicerepræsentanter, vejledere og endda sygeplejersker i frontlinjen. Du har ikke en redaktør, der ser på dit arbejde her. Ligesom virtuelle assistenter kan korrekturlæsere finde job hos næsten enhver virksomhed, der udgiver indhold online. Tror du, at du har, hvad det kræver at være Amazonian? TeleReach ansætter hjemmebaserede positioner inden for aftaleindstilling, leadgenerering, informationsindsamling og lignende. Du vil være klog på at lære mere om værdierne for varer og hvordan du korrekt prissætter dem til videresalg.

En stor efterspørgsel efter fjernarbejdere, især i tech-branchen, har ført til den største frivillige udflytning fra den personale arbejdsstyrke på næsten tyve år. Hvis du er dygtig til at få CV til at se imponerende ud for et HR-personals øjne, kan du prøve lykken på denne skrivende undersektor. Vi er rentable og fokuserer på at vokse TaxJar bæredygtigt. Disse virksomheder har brug for folk, der passer ind i en bred vifte af demografi for at give dem denne information. Indlæg, der linker til sider med "hvordan man arbejder online" er også svindel. Det fantastiske ved denne karriere er, at du kan opbygge en portefølje fra tidligere projekter, så det er lettere at markedsføre dit arbejde i webdev.

Softwareudvikler

Der er også et hjemmearbejde til det. Scottsdale, Arizona-baserede Liveops omtaler sig selv som ”Det moderne callcenter, der ikke er et callcenter”. Hvis du har en Instagram-konto, er du uden tvivl kommet på tværs af annoncer, der er udformet som normale hver dagsposter. Bedste online aktiemæglere i indien-2020, for eksempel fokuserer nogle primært på langsigtede investeringsstrategier. Faktisk har nogle ikke nogen college grad. Hvis du ønsker at gå over til at arbejde hjemme, er dette firma en fantastisk mulighed. Der er masser af svindel, når det kommer til at finde arbejde hjemme job og virksomheder, og arbejde hjemme svindel er en voksende tendens. Enhver, der legitimt ønsker at ansætte nogen, ønsker at mødes eller i det mindste tale med ansøgere. Har du en flair til at fange andre menneskers fejl?

Glassdoor giver en nylig medianløn på omkring kr53.000 om året for en fuldtidsforfatter. Denne tutorial hjælper dig med at oprette en blog med WordPress i kun 3 trin. At arbejde hjemmefra giver dig mulighed for at strukturere din tid på en måde, som du kan være på dit produktivitetshøjde. Kontosaldo:, jeg kan ikke tænke på en bedre måde at sige det på. For at blive ansat, skal du sandsynligvis have en portefølje af solidt arbejde, eller i det mindste nogle skriveeksempler, du kan medtage i dit CV. Du er også velkommen til at spørge rundt, fordi venner eller naboer ofte er de nemmeste klienter at få.

Teknisk Direktør

De, der kender deres vej rundt i Google Analytics og kan analysere webstedets data og bruge disse til at forbedre trafikken, konvertere kundeemner, forbedre sidebelastningen og sikre, at søgemaskiner gennemsøger regelmæssigt gennem webstedet. Interessante vendinger på originale retter? Kaplan blev inkluderet på listen "America's Best Employers" af Forbes magazine og FlexJobs "100 Top Companies with Remote Jobs" -liste.

Hvis du nyder en lommeregner og systemer, er bogholderi den rigtige pasform for dig. Sådan bliver du millionær - 5 hemmeligheder afsløret, der er kun et problem:. Der er ikke noget specifikt krav om at blive en evaluering af sociale medier, som både er en god ting (der kræves ingen certificeringer eller avancerede færdigheder) og en dårlig ting (konkurrence kan være hård). Dette team yder også TA-støtte til fordybende programmer. Det dækker kæledyrsejeren såvel som dyrepasseren (ansvarsforsikring). Crypto jack - bitcoin blueprint, mange mennesker giver op, før de endda får deres første penge, og andre kæmper i årevis, før de tjener noget værd at skrive hjem om. Hvis du er ny til at lave grafisk design for penge, skal du overveje at freelancing dine færdigheder lidt, indtil du er mere erfaren. Hvis du har erfaring som bogholder, skal du tjekke regnskabsafdelingen. Undersøg, om du har brug for at købe udstyr, eller om du får godtgørelse.

Min søster gør dette for at tjene ekstra penge på siden, mens hun arbejder på et fuldtidsjob og tjener over kr2.000 om måneden! Arbejde hjemmefra freelance job Freelance job er det bedste arbejde fra hjemmet job. Mens lønnen kan være lav for arbejde på entry-level, er der specialiteter, der giver dig mulighed for at øge din værdi på markedet. Selvom det er usandsynligt, at du vil være i stand til at finde et job, der giver dig en fuldtidsindkomst, er hemmelig shopping stadig en levedygtig måde at tjene penge hjemmefra.

1 andet job Kedel

Hvad holder dig tilbage fra at arbejde hjemmefra? De accepterer amerikanske ansøgere, og lønnen er omkring kr6 per time. Hvor mange bitcoins er der, og hvornår bliver de alle udvindt? Som en outsourcet tjenesteudbyder for andre virksomheder har Sutherland rutinemæssigt brug for kundeserviceagenter for at deltage i deres rækker. En transkriptionist skriver/indtaster det talte ord. Din feedback hjælper rekrutterere og ansættelsesledere med at fokusere deres ressourcer på de mest kvalificerede fagfolk i ansættelsesprocessen. Som sædvanlig afhænger lønninger ofte af din uddannelsesmæssige baggrund, kvalifikationsniveau og ekspertise.

Wyzer

Denne politik blev sidst opdateret den 16. maj 2020. Agenter rapporterer en timepris på kr10- kr12 per time. Crypto trading bots i 2020: hvor lette er de at bruge? Geautomatiseret handelsdør middel af kryptobobotter er ikke længere nyt, men det er også ikke verrassend, at der stadig er flere tilbud med nye funktioner, der kommer til at komme. Det er lidt som at arbejde som terapeut, mens vi fokuserer mere på fremtidig udvikling.

Invitae Corporation

Der er betalt træning, når du er ansat. Du har ikke brug for en forretningsplan, og du har muligvis ikke engang brug for et websted eller visitkort. Men hvis du ved, hvordan du navigerer på et websted og bruger en smartphone, kan du begynde at tjene lidt penge på siden ved at teste websteder og gennemføre undersøgelser. Opsætning af en annoncekampagne kan tjene en PPC-konsulent kr1k op til kr5k og derefter et månedligt gebyr på kr300 (eller mere) for kontinuerlig styring. Og på arbejdet er de bedste afspilningslister forskellige afspilningslister - du kan lytte til musik, der matcher energien i det projekt, du arbejder på. Du kan også se, hvilke job der er tilgængelige gratis. Et af de bedste aspekter ved at starte en hjemmevirksomhed er at være i stand til at omdanne en hobby eller en lidenskab til indkomst. Dette er en fuldtidsstilling.

Derefter er dette jobbet for dig, som du kan gøre i komforten af ​​dit eget hjem!

Send aldrig penge. Uanset hvad har du brug for store forsknings- og grammatikfærdigheder. Læs [fuld jobbeskrivelse her] (https: )Hvis du har erfaring med videoproduktion, kan du finde telecommute- eller work-from-home-job, der passer til produktionen af ​​videoer fra start til slut. Du behøver ikke at have nogen specialiserede færdigheder og træning for at udføre nogle job og virksomheder, mens andre kræver en slags uddannelse og færdigheder. BLS projicerer en vækst på 11 procent på dette felt over 10 år. Denne online detailhandler er altid på udkig efter fjernarbejdere til en række forskellige positioner.

Kundeservicerepræsentant Eller Teknisk Supportrepræsentant

At være i kontrol over dit arbejdsområde er stort, men at opretholde et sundt og effektivt hjemmekontor tager tanke, planlægning og året rundt opmærksomhed. Thinkorswim review, den valuta, du har. Fagfolk på dette område er ansvarlige for at gennemgå medicinsk information, skrive dokumenter, redigere indsendelser fra andre medicinske forfattere og arbejde sammen med den øverste ledelse for at holde projekter på rette spor. 85 pr. Minut, og de fleste transkriptionister tjener ca. kr10 pr. Time. Find også ud af, hvor meget du vil opkræve for dine evner. Specialiseringer inden for områder som social media management eller online annonthåndtering er en anden mulighed. Der er et krav om at arbejde om aftener og weekender.

Når du arbejder hjemmefra, er der en fin linje mellem din forretning og det personlige liv. Vores guide til at komme sig efter udbrændthed kan give dig alle detaljer for at gøre det mindre af en skræmmende proces. Du skal vælge en bestemt branche for at lande de bedre job. Se flere job hos FORM3 Ansøg om dette job ???? Henvisning til, at du fandt jobbet på Fjern OK, dette hjælper os med at få flere virksomheder til at skrive her! Jeg ved, rigtigt... din mor tog trods alt forkert. I den forstand er blogging overhovedet ikke meget af et job. Jeg er 22 år gammel, og jeg vil blive millionær af 35. hvordan gør jeg det? Se flere job på komoot #Hvordan ansøger du?

Er du nysgerrig efter at vide mere om, hvad vi gør? Som senior cloud-software-ingeniør vil du lede anstrengelsen for at designe og udvikle vores nye SaaS-tilbud og levere en webbaseret version af Luna til vores kunder. At have en fleksibel tidsplan betyder, at du kan få tid til dine børn og familie, hvis du har dem, eller forfølge andre personlige interesser. Xerox har hjemmearbejdspositioner til rådighed for en lang række roller. Hvis det er dig, skal du overveje at blive en Life Coach. Hvis du vil lære at få betalt for at sælge dem, kan du tjekke Creative Live's kursus i stockfotografering. På nogle Bonnier-websteder og gennem visse kampagner kan du indsende personligt identificerende information om andre mennesker.

Ikke-teknisk

Her er nogle tip til, hvordan man kan tjene penge med Uber eller Lyft. Nøglen er, at du kan arbejde disse job ud fra dit hjemlige komfort... hvor det er. Du kan kommunikere med potentielle kunder via webstedet og booke betalende koncerter. Men at arbejde hjemmefra viste sig at være langt mere udfordrende end jeg forestillede mig.

Med flere og flere virksomheder outsourcing til freelancere er dette en mulighed, der fortsætter med at vokse. Du kan tjene alt fra kr25 pr. Post til kr1.000 pr. Post, afhængigt af længde, forskning og virksomhedsbudget. Hvordan kommer jeg i gang? Nogle positioner kan involvere rejser og lejlighedsvis pendling. Selvom det muligvis kræves, at du arbejder i bestemte timer, har du fleksibiliteten ved at arbejde hjemmefra. Hvis du er mere iværksætteri, kan du starte din egen telemedicin praksis. 51 legitime måder at tjene penge online, det er en langsigtet bæredygtig indkomst, du leder efter at skabe, og som enhver anden form for forretning tager dette nogle kræfter og tid. Ved at lære et par online færdigheder, som virksomhedsejere har brug for, kan du oprette dit eget job hjemme, der giver dig mulighed for at arbejde, når du vil.

Mange er lidt overskuelige og bestemt spild af din tid.

Fra dit eget køkken kan du starte en cateringvirksomhed eller blive en personlig kok. For at være en stor social media manager skal du have upåklagelig grammatikfærdigheder og kommunikationsevner. Dette kan let konfigureres ved at google dine statskrav og ansøgningsprocesser. Hvis du er interesseret i at blive VA, skal du starte med at downloade Gina Horkeys liste over 150+ tjenester, som du kan tilbyde som en virtuel assistent. Og lad os ikke glemme den berømte konvolut-fylde-fidus, der ikke var andet end et pyramideskema, der er designet til at sifonere penge fra så mange mennesker som muligt. Du skal være god til analyse, ligesom en Pinterest VA.

Cykling

Men hvis de ikke licenserer programmer til dig, skal du påtage dig selv omkostningen. Nogle mennesker har dog draget fordel af det fælles ønske om at arbejde eksternt. Forskellige positioner tilbydes gennem VIPdesk såsom kundeservice og social mediehåndtering. Tendensen inden for kundebehandling er imidlertid at tilbyde både telefonisk og tekstbaseret support - også kendt som live chat. Vi lever nu i en økonomi hos den 24/7 forbruger, hvilket betyder, at der skal være nogen andre tilgængelige i den anden ende af transaktionen. Men du vil stadig arbejde i dine PJ'er?

Som tommelfingerregel skal satserne på korrekturlæsere/redaktører være mindst dobbelt så mange som webindholdsforfattere. På nogle måder er dette job som freelanceskrivning, idet de færdigheder og baggrund, du bringer til bordet, vil bestemme, hvor meget du får betalt, og hvilken type projekter du kan forvente at lande. Hvis du er tosproget, kan du prøve at ansøge om dette oversættelsesfirma. Du kan tjekke deres Robert Half Internationals side med eksterne job. Dusinvis af lærere har med succes gjort dette til en lukrativ forretning. Før du forpligter dig til en telekommunikationsrolle, skal du tænke over, hvordan du ville have det, hvis du skulle arbejde alene hele dagen. Arbejde kan involvere hjælp til kunder via telefon, live chat eller på de sociale medier. Du bliver dog nødt til at beskæftige dig med mennesker, så sørg for at have en venlig disposition.

Blogging er billig og let at begynde at gøre.

Hvis du er tosproget, er der mange muligheder for at tjene penge online.

Senior Kryptografingeniør

Du placerer disse varer til salg på eBay og beholder overskuddet. 20 virkelige måder at tjene penge derhjemme ifølge eksperter. Vi har også juridiske, retshåndhævende og andre generelle transkriptionsåbninger. Som assisterende generalrådgiver er dit job at hjælpe virksomheder med at overholde relevante love og regler ved at udvikle politikker og forretningspraksis i overensstemmelse med statslige, føderale og internationale love. For at arbejde med TaskRabbit skal du indsende en online-ansøgning og deltage i en informationssession i dit område. Men selvom de fleste mennesker ville elske muligheden for at arbejde eksternt, ved mange af dem bare ikke, hvor de skal starte. For at begynde at arbejde som VA skal du identificere, hvad det er du kan og ønsker at gøre for en klient.

Du skal oprette en YouTube-konto og derefter skyde video enten med din telefon eller et videokamera og derefter uploade den til din konto. Dette vil også være den perfekte mulighed for dig at se, hvilke kvaliteter der gør dig rigtig til denne slags livsstil, og hvor du har brug for at forbedre dig. Ensomhed og en følelse af isolering kan slå sig ned i, da du ikke får at se for mange mennesker i løbet af dagen. Du ville have været involveret i platforme og tjenester, der udfører og skalerer godt på skyen, og du kan også lide at diskutere komplekse tekniske emner. Og de tilbyder en pengene-tilbage-garanti. Den ideelle kandidat til denne rolle er en erfaren DevOps-ingeniør med en passion for at skabe vedligeholdelige, sikre, robuste systemer og leder efter spændende udfordringer og et godt team at arbejde med.