22 Bedste Websteder, Der Giver Dig Mulighed For At Tjene Penge Online Med Din Fotografering

Portrætfotografering er en fantastisk mulighed, da folk altid leder efter smukke billeder af sig selv, uanset om det er til deres julekort, forretningswebsted eller sociale medier. Skabere tjener 70% på anmodninger og 50% på markedet. Emini trading, , så man behøver først at forstå sig selv med hensyn til handel, deres tidsplan, deres risikokapital, niveau af disciplin osv. Disse 18 kreative ideer hjælper dig med at finde et fotografiemne på kort tid! Vi taler om at uploade masser af fotos eller designs, få ordet ud og generelt gøre en indsats.

Dette program er konkurrencedygtigt, så sørg for kun at uploade dine bedste fotos. Bliv bidragyder og sælg fotografering og videoer på Shutterstock. Se på infografien nedenfor, og derefter i bunden af ​​dette indlæg snakker vi om listen, fremhæver nogle af de spændende nye ideer, vi inkluderede, og diskuterer, hvorfor vi ekskluderede nogle meget populære genrer! Nøglen til blogging-succes er organisk trafik.

Er det endda muligt mere?

Dette tager et stykke tid at lære, da din vifte af kvalifikationer skal være for høje. Hvis du er en fotograf, der tager fotos ved begivenheder - fester, optrædener, festivaler, bryllupper - skal du vide, at Snapped4U giver dig mulighed for nemt at sælge disse billeder online. Resumé, 25% sammen med de ekstra gebyrer, der opkræves af den udveksling, du bruger (typisk mellem 0. Hvad mange fotografer ikke er klar over, er, at det er muligt at tjene til livets ophold som professionel fotograf. Men du kan ikke bare ignorere det, ellers vil du blive frustreret og føle, at du ikke kommer nogen steder. Det er så tilfredsstillende at se en rapport om dine sendte automatiske e-mails, især da det normalt er til en liste over e-mail-adresser til mennesker, som du sandsynligvis aldrig har mødt. Du kan tilbyde et kursus med videoindhold, der enten er forindspillet eller live.

Eller brug websteder som Famebit til at finde sponsorater efter kategori. Hver klient, der kommer ind i dit galleri, vil modtage en påmindelses-e-mail en uge før galleriet udløber og en anden på udløbsdagen. Tænk ud over en simpel samling fotos - hvorfor ikke oprette en fotokogebog, rejsebog, børns fotobog osv.?

 • Den niche, der har meget efterspørgsel, men hundreder af tusinder af tilgængelige billeder kan sælge dårligere end niche med mindre efterspørgsel, men kun et par tilgængelige billeder.
 • I øjeblikket starter udbetalingen ved kr0.
 • Affiliate marketing er enkel - hvis du deler et link til et produkt, får du en lille procentdel af salget, hver gang nogen klikker på det link for at købe produktet.
 • Når du uploader et foto til markedet, beholder du stadig ophavsretten.
 • 25 og kan gå op til kr120 for brugerdefinerede billeder.
 • For eksempel, hvis dit hundebillede har nøgleordskat i det, vil køberen, der leder efter et kattebillede, aldrig se dit hundebillede, selvom det ville være på den første side.
 • Nogle af linkene i dette indlæg er muligvis fra vores partnere.

Hvordan Balancen Mellem Yoga Og Meditation Kan Motivere Dig Til Succes

De fleste af rejsebureauerne og rejsefirmaerne bruger det til at uploade fotos af deres eventyrture til de deltagere og offentligheden, der kan købes herfra. Der er masser af muligheder. Kunder kan købe dine fotografier på vinylklistermærker, telefonsager og meget mere. Husk også, at miPic ikke bare sælger dine fotos; de sælger dine billeder trykt på merchandise. En anden stor funktion ved Shutterstock er deres brugervenlige app.

Det skyldes, at nogle redaktører foretrækker at få et komplet stykke, der inkluderer både en artikel og fotos. Hvis du kun koncentrerer dig om mængde, vil du ende med masser af dårlige billeder, som du har brug for at mærke og uploade, og til sidst sælger de fleste af dem eller får ikke gennemgang. Du uploader dine billeder og designs, og folk kan bestille dem på forskellige objekter. De accepterer redaktionelle og kommercielle fotos samt videoer, vektorer, illustrationer og musik. Undertiden får du salg via EyeEm eget marked.

Du kan ende med en masse resterammer, som du bliver nødt til at gemme. En engangslicens kan købes for at bruge fotoet med begrænsninger for distribution. Giv tilbud om at gøre første gang gratis, hvis du vil, fordi hvis du er god, så vil de have dig tilbage. Lykønskningskort, som med udskrifter, kan give dig mulighed for at sælge det samme fotografi flere gange. Det vil hjælpe dig med at beslutte, hvor eller om du reklamerer for, hvilke pakker, du vil tilbyde, hvilke brancher eller typer af fotografering, du skal målrette mod, hvilken slags arbejde du skyder, og hvor meget der skal opkræves/hvilke pakker, du vil tilbyde. tjen penge online irland bedste måde at tjene penge online i usa. Det er en fantastisk ting, men du skal sørge for, at de er konkurrencedygtige, så folk stadig vil betale for dem i stedet for at vælge billigere fotos. Hvis du tager portrætter til klienter, kan du tilbyde pakker, der indeholder specifikke antal fotoprints i forskellige størrelser. Noget af dette skyldes at være på det rigtige sted til det rigtige tidspunkt, men ofte bruger disse websteder generiske billeder, der matcher det aktuelle emne.

 • Mange gange har de, der ikke har succes, selvpålagte udfordringer på deres måde.
 • Det fremhævede link, du skal indsætte, er linket til din ShootProof-startside (i modsætning til klientens specifikke galleri).
 • Det betyder, at du ikke behøver at downloade noget eller betale nogen penge på forhånd.
 • Du kan også bruge salget af dine fotos som en måde at skaffe penge til en god sag.
 • Jeg har et par salg hos dem, men ikke nok til at overbevise mig om at fortsætte med at bidrage til dem.

Dette Websted Bruger En Sikkerhedstjeneste Til At Beskytte Sig Mod Onlineangreb.

Amazon har et populært tilknyttet program. Ja, du kan ikke omdanne til en betalt fotograf natten over - men du kan starte processen nu. De behøver ikke bekymre dig nok om internettet (opbygge et følgende, have et websted, lægge en blog osv.) Du kan tilmelde dig som bidragyder, tage en hurtig tutorial for bidragydere og begynde at uploade fotos til platformen. Brug aldrig nøgleord, der ikke er relevante for billedet.

Andet

De er også et godt sted at heste nogle one-of-a-kind skud. Når det kommer til at tjene penge med fotos, er begivenhedsfotografering en anden potentielt lukrativ mulighed. Studerende, health-appen AchieveMint giver dig point for at være sund og gøre ting som at gå, spore din mad eller tage sundhedsundersøgelser. Du kan også bruge Snapwire-appen til at uploade fotos og gøre noget andet, du normalt ville gøre på webstedet.

Du kan endda samarbejde med mennesker, der vil have dig til at tage unikt, mærket fotografi, der er eksklusivt for deres forretning. Bor du i en større turistby? Jeg bruger klienternes fornavn. Kan du virkelig tjene penge på Instagram? Lav altid forventninger, inden du går i gang med en opgave. Læs denne artikel med værdifulde tip til salg på Instagram.

Adobe Stock

Rediger dine billeder for at gøre det køligere, brug enkle apps til at redigere billeder. Abonner på Format-nyhedsbrevet for at finde ud af, hvad næste måneds tema er! Du kan dele dine udskrifter med lokale virksomheder, såsom kaffebarer eller kunstforhandlere.

Når du begynder at opbygge din portefølje, kan du begynde at tilbyde dine tjenester på bestilt arbejdsbasis. Sørg for, at du vælger en smartphone med et fantastisk kamera - Samsung Galaxy S9 Plus betragtes i vid udstrækning som den bedste, men iPhone-brugere kan også få fantastiske billeder på deres iPhone X. Læs specifikationerne, og kontroller, at den går tilstrækkeligt højt til dine behov. Læs videre for at finde ud af, hvordan man kan leve drømmen og tjene til livets ophold ved fotografering. Nogle gange er internettet simpelthen en matchmaker, der introducerer en klient til en fotograf, hvad enten det betyder at købe et eksisterende foto eller idriftsætte dit næste projekt.

Ulemper ved at sælge digitale produkter: Med denne gruppe uploader du dit indhold én gang, og det distribueres til alle tre sider. Jeg vil have dig til at tænke på enhver social medieplatform som en enestående chance for dig at netværke. Læs Resultatopdelingen her. Crypto markedsfører konverteringstider, bitcoin-handel er handlen om at købe lavt og sælge højt. Tilmeld dig her - det er gratis og hjælper dig med at lande et fjernt job hurtigere! Tag dig tid til at lære: De håndterer forretningssiden af ​​alting, så alt hvad du skal gøre er at tage billeder. Det hjælper med at have:

Heldigvis tilbyder fotografering mange forskellige former for indkomst.

Sælg En Trykt Bogbordstilstil

De får de fotos og produkter, de vælger, og du vil tjene på hvert salg. Betalinger foretages via PayPal, Skrill eller pengeoverførsel. Og der er meget for forretningssiden, som du skal kende. Download iPhone-appen, vælg de typer projekter, du gerne vil arbejde på, datoerne og tidspunkterne, du er til rådighed til at arbejde på, og synkroniser derefter din kalender med appen. Cfd-handel betydning, eU-handlende - Undgå ESMA-begrænsninger via denne ASIC (Australien) regulerede mæglerhandel Forex på 0. Sådan udvikles en handelsplan, 7% af din konto lige ved den første handel! Tilsvarende køber andre bloggere og YouTubers billeder fra aktiesider.

Bør Du Vise Dine Priser For Fotografering På Dit Websted?

Skift dine almindelige billeder til noget fantastisk. Når du har ramt kr500 i salg, går dine fotos til en højere sats. Eller lad din computer gå ned og udslette åres værdi af dine billeder. Nå, Udemys top 10 tutorer formåede at tjene kr17 millioner på et år, og på Skillshare er der vejledere, der tjener over kr30 millioner om året. Selvom naturligt lys er smukt at bruge i fotografering, kan du ikke altid optage med de perfekte lysforhold. Hvis fotos sælges til gode priser, opkræver Snapped4u deres provision. Det er, hvad det her handler om.

Hvor Meget Skal Du Forvente At Tjene?

Der er masser af måder at tjene penge på fotografering. Du kan prøve denne taktik, hvad enten du er interesseret i livsstilsfotografering, gadefotografering - eller enhver anden kunstnerisk stil. Når du sælger dit indhold på Alamy, modtager du 50% provision på alt salg.

Her er et par flere ideer til, hvordan man sælger workshops. Modtag en 30% provision fra din henvisnings første kontante indskud. Efter et stykke tid kan du blive kendt som en førende fotograf i dit område, og du har en bedre chance for at rangere efter Google-søgninger som "fotos af Michigan". Fordelen ved diversificering er også beskyttelse, fordi hvis en indkomststrøm tørrer op, har du andre til at falde tilbage på. Hvis du er en af ​​dem, kan du undre dig over, hvordan du kan tjene penge med fotografering. Dette er meget sværere at deltage i, og dine fotografier skal være ekstraordinære og unikke. Når de derefter har brug for fotos, vil de allerede være bekendt med dit navn.

Gendannelse Af E-mail-automatisering

Lokale kunstshows og kunsthåndværkemesser er en upåvirket måde at begynde at sælge fotoprints på. Det bedste ved at tjene penge via sociale medier er, at du ikke engang har brug for et websted: Du tjener nøjagtigt det, du sætter dine priser på! Som bidragyder kan du gøre alt fra 20% til 30%.

Med lidt kreativ tænkning, unikke fotograferingsrekvisitter og lidt fotograferingsinspiration kan du finde ud af, hvordan du tjener penge i dit lokale område.

Redaktionelt Vs Kommercielt

For fotografer, der allerede har et websted, men ønsker at sælge fysiske prints, er Fotomoto vejen at gå. Vær unik - Har en historie, så tvingende udgiveren ikke kan ignorere den. Bloomberg, ifølge Sabatier gik en universitetsstuderende, han rådgav, fra at lave $ 16 en hundevandring til sekscifre på et år. I betragtning af den enorme eksponering, dine fotos kan få på Etsy, er dette en lille pris at betale. Instagram kan fungere som en kraftfuld motor, der styrer salget af dine digitale produkter. Snapwire er en fotograferingsplatform, hvor billeder sælges til mange mærker og publikationer. Hvordan man tjener penge, vil du tjene penge på dit ekstra værelse eller fra hele villaen? Du kan lære, mens du tjener med denne smarte tilgang. I denne artikel skal vi se på, hvordan man tjener penge med fotografering (selvom du kun har en smartphone) og viser dig de bedste websteder til at sælge fotos online.

IStock keywording system er anderledes end i de andre. Og selvom rettigheder og licenser i forbindelse med salg af fotografering kan virke et fremmedsprog, er der nogle vilkår og begreber, du skal vide for at hjælpe med at beskytte dig mod tyveri og krænke andres rettigheder, når du sælger fotos. Der er mange store fotograferingskonkurrencer, der tilbyder betydelige præmiepenge. Alamy betaler bidragydere månedligt og har en varieret betalingsstruktur. Flere af mine fotos kan findes på den første side. De gør det på egen hånd og skal derefter arbejde på at sælge billederne bagefter. Du får mindre betalt, hvis en kunde med et månedligt abonnement downloader dit foto og mere for kunder, der betaler direkte for dit billede. Tilføjelse af mange relevante søgeord, som folk ville søge efter.

Dit liv i én sætning: Visionens magt

Du tjener 50% provision på salg af din fotografering foretaget gennem EyeEm. Dette er betydeligt lettere end begivenhedsdokumentation, da du ikke behøver at ændre kameraindstillinger og vinkel hele tiden. Du finder YouTube-kanaler, der fokuserer på gearanmeldelse, specifikke typer fotografering og andre, der er specialiserede i efterbehandling med software som Photoshop og Lightroom. Hvis du er Amazon Prime-medlem, kan du bruge Amazon Photos til at gemme ubegrænsede fotos online. Yderligere licenser skal være køb til yderligere brug. Hvis du planlægger at arbejde som fotograf, mens du studerer, kan du se på vores praktiske guide til balance mellem et job og studere på universitetet. En af de største udfordringer med, hvordan man tjener penge med fotografering, er at få set dit arbejde.

Enkelt RF-billedsalg tjener ikke meget, men de kan være licenseret hundreder eller endda tusinder af gange. Prøv butikker, der samler varer fra lokale kunsthåndværkere, populære kaffebarer eller gaveforhandlere. Du ønsker at vide specifikationerne for hvert websted for at opnå de bedste resultater med dine lagerbilleder. Hvad sker der med dine fotos, hvis du vil annullere din konto senere? Opret en konto, upload dine fotos, og når en er købt, tjener du 50% provision. Leder du efter optrædener i fotografering eller fotoredigering? Ligeledes link til din blog fra dine sociale mediekonti. Der er så mange muligheder for fotografer derude, du skal bare være tålmodig og kigge efter den der passer bedst til dig!

Udvikl din egen stil gennem konsekvent efterbehandling, signaturskud og unikke rekvisitter. Hvis du vil sælge dine fotos online, men hellere foretager salget via dit eget sted, er PhotoShelter et fantastisk værktøj til dette. At afskære pengemængden er som at miste dig i ørkenen uden vand. Hver gang et af dine billeder downloades, tjener du op til 40% provision. Lad os nu se på nogle af agenturerne. For fotos licenseret via GettyImages.