CryptoZilla

Bitmex giver dig en likvidationspris, når du handler. Dette er ikke en beslutning om at tage let. Skal jeg prøve dagshandel? 5 ting, som alle burde vide. Du tror, ​​at tyre er forkerte, og du kort Bitcoin. Kontantgebyrer er normalt 1%, selvom der ofte er en 5-10% præmie. Så hvis du vil købe store mængder bitcoins, er Kraken en god mulighed. På trods af at blive hacket og tabe 70 millioner dollars eller mere i kundefonde, er Bitfinex stadig en populær mulighed for seriøse handlende. Platformen opfylder ISO 27001, ISO 27017 og ISO 27018 standarder for datasikkerhed. De har også en indbygget mulighed i deres UI til at skifte mellem de to tilstande, en funktion, der gør deres UI meget brugervenligt.

Hvis du allerede har en strategi, der fungerer, kan en cryptocurrency-handelsrobot være værd at overveje. Andre, mindre hæderlige automatiserede leverandører af bitcoin-handelssoftware accepterer kun crypto. forhandlere har unikke fordele og problemer i denne skattesæson, når du er logget ind på TurboTax, skal du navigere til sektionen Løn og indkomst. For børser, der beskæftiger sig med kreditkort og bankoverførsler, har Coinbase (mægler), GDAX (udveksling) og Bitpanda (mægler) de laveste gebyrer. HitBTC er en global handelsplatform, der har været operationel siden 2020, og understøtter flere valutaformer. Det er helt gratis, og enhver med den rette viden kan ændre sin kode, så den passer til deres eget formål. Og hvis du kunne lide dette indlæg, så glem ikke at dele det på Twitter & Facebook! Ikke alle bots er af samme kvalitet, og dårlig kodning kan gøre meget skade.

 • De separate pakker inkluderer et antal forskelle, herunder antallet af bots, der opererer på brugerens vegne, samt den maksimale egenkapitalgrænse.
 • Det skal bemærkes, vi anbefaler ikke at tage hans råd.
 • Manglen på gennemsigtighed er usædvanlig for en service, der opkræver kr350 pr. Måned.
 • Lad os nu komme ind på nogle tip og tricks, som masterhandlere delte med mig for at gøre din rejse til Bitmex 'vidunderlige verden smuk og vigtigere, rentabel.
 • Du kan deponere din fiat-valuta (USD, EUR, GBP osv.) I Coinbase og nemt samle dine kryptokurser, som du senere kan trække i en Ledger Nano S eller Trezor-lignende enhed.

Hvis du køber mindre end kr50.000 bitcoins pr. Måned forventer du at betale mellem 0. Hvordan man tjener penge som barn ????, men husk, at testen er ret hård, så du har brug for meget forberedelse. Ofte anbefalet til vestlige forhandlere er Bitcoin-udvekslinger såsom: Dette er aktivt handlende abonnenter, der deltager i de forskellige typer handel, som IQ Option tilbyder.

For at gennemføre markedsfremstillingsstrategier involverer det i at foretage både købs- og salgsbegrænsningsordrer nær det eksisterende markedsplads. Omfavn volatilitet - Cryptocururrency er berømt ustabile. Før du påtager dig at handle med Bitcoin, skal du overveje, hvor mange penge du har råd til at miste, før din nuværende livsstil bliver uoverkommelig. Mens Gekko-botten ikke er en højfrekvent handelsbot og heller ikke i stand til at udnytte arbitrage-muligheder, er det en yderst pålidelig schweizisk hærknivækvivalent for handlende, der værdsætter enkel automatisering og optimering.

I modsætning til andre bots kan du imidlertid også købe abonnementsplaner for levetid, der spænder fra kr499 til kr1.149. Tænk på dette som din guide til dagshandel med cryptocurrency, og du vil undgå de fleste af de forhindringer, mange handlende falder ned på. De vil ikke give for meget væk og få dig til at slå dem. I betragtning af at Live Trader sørger for al hosting, er de satser, det opkræver, ikke urimelige. 35 reelle måder at faktisk tjene penge online, nedenfor er et par af vores foretrukne undersøgelsessider, der tilbyder legitime muligheder for at tjene penge:. Foretag altid din egen research. API-hemmeligheder er som private nøgler til crypto-tegnebøger.

Sikkerhed

Tager det en aldre at opbygge en cryptocurrency-portefølje? Fysisk tegnebog med anvendelse Ledger Nano-hardware-tegnebøger kan indeholde Bitcoins, Altcoins og Ethereum. Kundeservice, brugervenlighed og hurtige omdrejningstider for indskud og udbetalinger er søjler på denne platform.

Tradewave er en kompleks løsning, der teknisk set ikke er en selvstændig handelsbot i henhold til den bogstavelige definition af begrebet. Se manualen for flere detaljer. Selvom inkluderingen af ​​Autonio er en af ​​de nyeste bitcoin-handelsbots på denne liste, hævder udviklerne, at Autonio er ”den første decentrale AI-handelsapplikation for cryptocurrencies.

Der er mange forskellige måder at købe, men i de fleste tilfælde skal du købe bitcoins eller ether og derefter konvertere det til XRP. De kan også bruges af enkeltpersoner eller virksomheder med ondsindet intention. Opgradering inkluderer ikke frigivelse af et nyt produkt eller tilføjede funktioner, som der kan være en separat afgift for. Du er velkommen til at bruge dette link, eller ignorere det, hvis du foretrækker at finde en anden måde at købe dine mønter på. Handelsudførelseshastigheder bør også forbedres, da der ikke er behov for manuel input. Binance har mest likviditet i enhver børs. Men inden vi bliver for dybe, er vi nødt til at starte med nogle dårlige nyheder. Imidlertid ser tokenet ikke ud til at være knyttet til driften af ​​ny udveksling, i det mindste endnu ikke.

 • Det er meget vigtigt, at du sikrer, at din cryptocurrency tradingmægler giver dig den bedste chance for at vinde dine handler.
 • Efter at have dybt dybt ned i denne innovative udveksling er jeg i tvivl om, at de store verdensudvekslinger ser og lærer hemmeligt.

Bedste (laveste) Minimum Indbetaling

ProfitTrailer tilbyder fire abonnementsplaner, herunder Basic, Basic VPS, Pro og Pro VPS. Er det et nyt program, eller har det en lang historie med succesfuld brug? og Canada har angivet, at hvis en mønt eller token er en "investeringskontrakt" (e. )ICON viser et ekstraordinært potentiale for fremtiden, men det praler allerede et stort samfund bestående af velrenommerede sikkerhedsinstitutioner, banker, hospitaler, forsikringer, universiteter og institutioner i mange andre sektorer. 5 bedste bærbare computere, nu videre til handel. Bitcoin var den første cryptocurrency og blev brugt til anonyme transaktioner på nettet. Ja, det er muligt, men ikke garanteret.

Club sammensat tilbyder en masse værdi, og er også et pænt kompromis mellem en algo-drevet handelsplatform, og en handelsplatform, der giver dig nogle af de normale handelsværktøjer, der mangler på de fleste kryptobørser.

Køb Cryptocurrency med PayPal

Dine rettigheder til og at bruge softwaren er begrænset til dem, der udtrykkeligt er tildelt i dette afsnit 1. Alle kan vende en mønt og gøre omkring såvel som nogle af de mest avancerede kvantealgoritmer på planeten. HTS er et cryptocurrency-handelssystem, der blev designet til at automatisere handler og er i sin tredje revision. Ved at se på antallet af tegnebøger kontra antallet af aktive tegnebøger og den aktuelle handelsvolumen kan du forsøge at give en bestemt valuta en aktuel værdi. Det er også forfriskende at se Margin. Det tilbyder 24/7 kundesupport, førsteklasses sikkerhed og høj likviditet. Efterhånden som computerkraft og data vokser, vil denne softwares centrale rygradealgoritme blive endnu mere kraftfuld til handel med krypto. Det kan tage dage at rydde køb af bankoverførsel.

Dette betyder, at det er meget nemt at gå ind og ud af mønter til en god pris. Nedenfor er et eksempel på en ligetil cryptocurrency-strategi. Leonardo var en af ​​de mere populære automatiserede kryptohandelsbots i 2020. For det første sparer det dig alvorlig tid. En af de mest væsentlige bestemmelser, du skal få fra din cryptocurrency tradingmægler, er brugerens intuitive handelsplatform.

Før jeg går ind på de faktiske anbefalinger, så lad mig gøre et par offentlig service-meddelelser. Brug for hjælp til at handle med bitcoin og crypto?, således ikke at gå glip af nogen god handelsmulighed, der kommer undervejs. Det vigtigste problem med Exodus er, at det ikke er open source. Og her inde fandt vi mere overskud, mindre risiko, større tidseffektivitet og i det væsentlige en bedre livsstil.

Download vores gratis Cryptocurrency-bøger

1%, som endda kan reduceres yderligere, hvis betalingen foretages i BNB. Futures-kontrakter har en udløbsdato. Det er dog ikke alle rosenrøde, da de kan have deres mangler. BTCUSD varierede mellem blå (modstand) og røde (støtte) linjer i et år. Derudover kan du få smarte handelsfunktioner som bageste stop-loss og efterfølgende take-profit, som gør det muligt for en at maksimere deres fortjeneste i realtid.

Før du tilslutter dig, skal du sørge for at forstå indbetalings-, transaktions- og udbetalingsgebyrer. Nicholas, hjørnestenen i deres platform er ”signaler og handlerum”, hvor studerende kan stille live sammen med erfarne handlende Jason Sen og Nick Leeson, som hver har over 30 års erfaring med at arbejde i finans- og handelssektoren. Finansieringsrenten beregnes ved at kombinere renter og præmie/diskonteringsrente. Som et resultat af, at mange mennesker interesserede sig for handel med cryptocurrency, er mange mæglere kommet op. Anerkender åbent, hvor afhængig du er af andre mennesker. Desuden indeholder det alle værktøjer og teknikker til avancerede såvel som begyndere til at starte handel med cryptocurrencies. På grund af beregningsmæssige implikationer er højfrekvenshandel ikke vores forte, og vi tror ikke, at det faktisk er så nyttigt for 95% af det virkelige liv. Nogle gange, med alt-mønter, er Mex-prisen så ude af vejen med spotprisen, at du ikke kan håbe at få en fortjeneste på en enkelt handel, så det ikke engang er værd at indtaste, selvom du har et stærkt signal om at gå længe eller kort. På plussiden understøttes dog HaaSbot på Windows, MacOS og Linux. Du kan komme ind og ud af mønter hurtigt til gode priser.

Den platform, Cap. I øjeblikket skal du have hørt om Bitcoin. Mæglere - Dette er websteder, som enhver kan besøge for at købe cryptocurrencies til en pris, der er fastlagt af mægleren.

Scalpers søger at drage fordel af flygtige ubalancer mellem købere og sælgere.

Oversigt over Zignaly 2020

Cardano sigter mod at betjene en global smart-contract platform, som vil levere langt mere avancerede funktioner sammenlignet med sine konkurrenter. Kortsigtede kryptokurser er ekstremt følsomme over for relevante nyheder. Sådan tjener du penge online hurtigt: 53 websteder, der betaler med det samme. Du har bestemt hørt om Bitcoin? Det er næsten umuligt. Indsæt / rediger link, derfor regnskab for inflation, hver gang du lægger en monetær værdi til et finansielt mål, der er langt væk i fremtiden. Brug disse avancerede stop, og brug dem godt, på hver enkelt handel, hver gang. Når en overbevisende sag om markedets fremtidige retning kan laves på tværs af alle relevante tidsrammer, er det tid til at handle! Det blæste gennem dit stop.

Du kan få en pakke i tre måneder eller tolv.

Udover at tilføje samtidige stoptab og take-profit ordrer giver Signal dig muligheden for at købe ind i en position over en periode. CoinMarketCal er et must-have værktøj i din rustning, hvis du handler crypto. Brug af docker-compose (i det klonede CCXT-lager): Helvede ja der er. Udvekslinger som Coinbase tilbyder dybdegående platforme, som f.eks. Uproar som bitcoin exchange coinbase pro forhøjer gebyrer med op til 233%. Deres Global Digital Asset Exchange (GDAX).

Der er ingen let måde at købe cryptocurrency med PayPal. Lad os sige på dit cryptocurrency-diagram ved 250-minutters stearinlys, du ser 25 stearinlys, hvor prisen forbliver inden for et interval på 100 point. Det er listen over alle transaktioner i et peer-to-peer-netværk. Funktion som en platform, der giver handlende mulighed for at oprette automatiserede handelsstrategier. Hvordan man anvender drejepunkter effektivt, når man handler med forex, for daghandlere, der bruger daglige omdrejningspunkter, er det mest fornuftigt at bruge 5-minutters-til-timeplanen. Nyd at lære om funktionerne, værktøjerne og funktionaliteten i hver af crypto-handelboterne, så du kan handle som en professionel og tage dit spil til det næste niveau. Først beregner vi deltaet mellem den aktuelle pris og det aktuelle stop.

 • Efter sigende kommer den største brugerbase til handel på dette websted fra Rusland (6.)
 • Supportteamet har taget sig tid til at oprette 50+ videoer, der viser dig, hvordan du bruger softwaren.
 • Send dit ERC20-BNB-token til den angivne adresse.
 • Bitcoin, cryptos bedstefar, ramte 20.000 sidste år kun for at kaste sig ned til kr5000 + i år.
 • Naturligvis er mangelfuld software ikke en målrettet defekt, men det kan koste dig meget, du bruger en bot, der har den.
 • Betaversionen af ​​Zignaly (version 0.)

Hero Hopper

Med forbehold af, at du overholder betingelserne og betingelserne i denne aftale, giver licensgiveren dig en personlig, ikke-eksklusiv, ikke-overførbar licens uden ret til at underlicensere, i løbet af denne aftales periode, til internt at bruge softwaren til Evalueringsbrug og udviklingsbrug. Zignaly kan integreres med TradingView og giver brugerne mulighed for at udføre handelsstrategier direkte via sin API på Binance. Bitcoin compass review - er det fidus eller sikkert? Roboten udfører alt arbejde fra analyse af markedsdata til beslutninger og åbning og lukning af handler. Det er også begrænset til Binance og Bittrex. Hjemmesiden er fyldt med udsagn som ”Gør fortjeneste, mens du sover” og ”begynder at tjene i dag,” for eksempel. Med andre ord hjælper det at være en smart kontrar til Bitmex og i livet.

7 Lette Måder At Investere Uden Megen Penge

Eller er dette endnu en overhypet robotplatform med kryptohandel med få reelle resultater? De fleste crypto-udvekslinger giver ikke handlende masser af værktøjer til brug. Sådan tjener du kr 100 pr. dag online, du kan sælge på Amazon som en FBA-butik. Du kan dog lære mere om Pro Trading Bots i dag ved at besøge tjenesten online på ProCryptoBots.

Bitcoin-skeptik bliver bullish: “Der vil være et andet bull-marked, meget...

Inkluderet i Starter Edition er en kopi af GunBot Lite samt tre alger at vælge imellem. I dette tilfælde lægger vi kr26.666 dollars af vores kr100.000 i denne enkelt handel, hvilket giver os potentialet til at realisere flere sammensatte gevinster, hvis handelen går til vores fordel. Du er nødt til at have en abacus i dit hoved, fordi du hurtigt kan miste meget mere med den primære strategi, jeg lagde derude. Det er muligvis årsagen til, at IQ Option har formået at samle et så stort antal abonnenter på mindre end et årti. Alle disse udvaskninger troede sandsynligvis sig som fremtidige medlemmer af det ekstraordinære mindretal af erhvervsdrivende, der opnår konstant rentabilitet. 5 millioner dollars.

Handler når det er praktisk for dig uden at have nogen position, mens du sover. Markedsopkald fra mig og andre pro-tekniske analysemestre. Hvad skal du kigge efter i en udveksling? Få advarsler om kommende køb, der er planlagt af din handelsbot, og juster derefter disse køb ved hjælp af konfigurationsindstillingerne. Da markedet er så ustabilt som det er, kan din bot foretage flere handler om dagen, eller den kan muligvis ikke foretage nogen. Vi opdagede tidligt, at de beregninger, som vores hjerner foretog, var langt underordnede og begrænset til kraften i computerstyret teknisk analyse. Nogle af disse mønter koster tusinder af dollars en pop, andre er blot cent. Som det sidste år har vist os, kan vi ikke antage, at aktivpriserne viser gevinster år over år.

 • Følgende afsnit gennemgår og viser dig, hvordan du bruger de tre største indiske Bitcoin-børser.
 • LICENSORENS TOTALE ANSVAR TIL DIG FRA ALLE FORANSTALTNINGER TIL AKTION OG UNDER ALLE ANSVARLIGE TEORIER VÆR BEGRÆNSET TIL OG VIL IKKE overskride den licensafgift, du har betalt til licensen for softwaren.

Wall of Coins Review

CryptoHopper8s kernefunktioner inkluderer alle følgende: En af de bedste ting ved Zignaly, udover prisen, er udviklerens forpligtelse til gennemsigtighed. Der er nogle betalte derude, der ikke engang rammer mærket! Du har muligheden for at få en begynderplan til avancerede planer. Du får også backtesting og cryptosight med denne plan. 7 milliarder i en privat initial møntudbydelse (ICO). De vigtigste medlemmer af teamet inkluderer Victor Cucoz, Mikhail Gavrilov, Yuriy Sorokin og Dmitri Kuznetsov.

3 BTC til den ultimative udgave. Krakens innovative funktioner hævder at imødekomme kravet om hurtig udførelse, fremragende support og høj sikkerhed. Californien mand skaber kr 2,8 millioner handelsbeholdninger hjemmefra - hvordan?, da han blev spurgt, hvad er nogle af de største grunde til, at en studerende mislykkes, sagde Sykes:. Selvom det er baseret i U. Det er med andre ord et peer-to-peer elektronisk kontantsystem. Med kryptomarkedet stadig på bananrepublikens udviklingsstadium er det ingen hemmelighed, at det er supervolatile. Denne tråd giver fremragende råd om at opdage disse svindel, og Josh Garza's GAWminers, der blev nævnt som meget mistænkt på det tidspunkt, viste sig faktisk at være den hittil største og mest dristige cloud mining-ordning. Når du har indtastet alle detaljer, skal du klikke på SEND NY SMS-KODE. Hvor gode de er, afhænger af, hvordan de er programmeret, og hvor passende deres programmering er til de nuværende markedsforhold.

Indtil verdens reguleringer indhenter den splinterny aktivklasse, som crypto repræsenterer, er det uundgåeligt, at nogle af de største kryptofirmaer vil søge ly på varme steder med venlige love, der byder dem velkommen med åbne arme. ShapeShift er den førende børs, der understøtter en række kryptokurser, herunder Bitcoin, Ethereum, Monero, Zcash, Dash, Dogecoin og mange andre. Alle planer leveres også med 24/5 premium support, API-nøgle slots, konfigurations gemme, flere køb/salg strategier, avancerede papirhandelsstrategier, alle indikatorer og signalabonnement.

Personlige Værktøjer

Platformen accepterer både Cryptocurrency og fiat, og transaktionen afsluttes med en bankoverførsel, der skal afsluttes i banken. Byg din egen strategi og bot med mere end 130 indikatorer og lysestage mønstre. Vi værdsætter også, at ProfitTrailer har en wiki. Mere information om itBits OTC-handel kan findes her. Mex har to hovedtyper af optionskontrakter: Endnu vigtigere er det, at Bitmex giver dig mulighed for kort Bitcoin med Bitcoin. Det er "en åben, distribueret hovedbog, der kan registrere transaktioner mellem to parter effektivt og på en verificerbar og permanent måde". Sådan arkiveres skatter som en forex trader, 1990) [antaget i begge tilfælde, at henvisningen til tabsbegrænsende ordninger i I. Bitcoin har mere end sin fair andel af korte, men betydelige prisbevægelser!

I sin guide til brug af platformen lister Magic Binance, Kraken, Poloniex, Huobi, Bittrex, HitBtc, Exmo og Livecoin som de understøttede børser.

Nogle af CryptoHopper0s konkurrenter opkræver handelsgebyrer på 0. ProfitTrailer giver dig mulighed for at handle på seks forskellige børser med en enkelt licens på alle abonnementsplaner, herunder Binance, BitMEX, Bittrex, Huobi, Poloniex og KuCoin. Du kan køre det på pc, Mac, Linux eller en VPS. Det er temmelig stort; Virksomheden har betjent over 200 millioner kunder og håndteret omkring 150 milliarder dollars i transaktioner. Mobile enheder har normalt små skærme sammenlignet med desktops eller laptops. Selvom det mangler algo-baserede handelsfunktioner, tilbyder det handlende alle de værktøjer, de ville finde på en konventionel handelsplatform. Nå, næsten det hele. Du kan tjekke gebyroplysningerne her.

Opret automatiske Bitcoin-handelsstrategier på 16 forskellige børser på denne 100% gratis og open source ramme. Selvfølgelig kan du konfigurere specifikke parametre på nogle af dem og få din handel noget sikret, men markedet vokser og ændrer sig hele tiden, og dine parametre er nødt til at følge disse ændringer, især når daglige krypto nyheder og cykler fortsætter. Din avatar vises her med et link til dit websted. ProfitTrailer lader brugere overvåge alt via dashboardet, hvilket giver dig et komplet overblik over din handelsaktivitet og botbevægelser. Andre funktioner inkluderer "indstil og glem" muligheden for at indstille købs- og salgsordrer på samme tid. Nem navigation på en handelsplatform er meget vigtig. Det er snarere en aktivitet, der kræver stor tålmodighed, kontrol og disciplin. En af mine foretrukne cryptocurrency-blogs.

Flere Exchange anmeldelser

Du kan prøve SmartBotCoin gratis i 15 dage. Hvis du nogensinde har handlet futures som sukker eller olie på en traditionel råvarebørs som CME eller CBOE, satser du stort set på en fremtidig pris. Pablo vil vide, om du Mex? Brugere kan også bruge platformen til at foretage auto-handler på deres vegne. Det spikede fra 20 cent en mønt til 45 cent en mønt og bam! Effektiv handel handler om at have en plan og holde sig til den, snarere end at køre med magefølelser. Da jeg begyndte, var jeg som begyndere temmelig klar over, hvad jeg ville, før jeg valgte et websted/udveksling med cryptocurrency-handel. Jeg har 10.000 XRP i dag og holder indtil 2022.

Forskellige typer af bots kaldes forskellige strategier. Shapeshift er fantastisk til dem, der ønsker at foretage øjeblikkelige handler uden at tilmelde sig en konto eller stole på en platform for at holde deres penge. GDAX opererer i øjeblikket i USA, Europa, England, Canada, Australien og Singapore. QuantInsti® fremsætter ingen repræsentationer for nøjagtighed, fuldstændighed, aktuelitet, egnethed eller gyldighed af nogen information i denne artikel og er ikke ansvarlig for fejl, mangler eller forsinkelser i denne information eller tab, kvæstelser eller skader, der opstår som følge af dens vis eller brug.

Hvornår Skal Man Være Opmærksom På Tilbagekøb

Efter at have indbetalt penge reflekteres beløbet på vores coinsecure-konto, og så er det kun vi, der kan købe eller sælge bitcoins. Telegram har frigivet sin TON-kildekode, dokumentation, tekniske vejledninger og en hvidbog. Det maksimale beløb, du kan købe, bestemmes af de tilgængelige tilbud fra sælgere. I øjeblikket understøtter beta-versionen kun Binance, men udviklere planlægger at tilføje flere kryptobørser, når Zignaly kommer tættere på at frigive. Når du har føjet dine kryptokonti til CryptoHopper3, kan du begynde at foretage avancerede handler, herunder stoptab, bageste stoptab, auto close og DCA handler. Jeg gætter på, at hvis du bruger Binance og KuCoin, så har du næsten dækket mere end 50% af kryptomarkedet.

Fra oktober 2020 har Autonio 3.400 aktive brugere dagligt og er vokset støt gennem året. Fra dette tidspunkt indtager Binance førstepladsen blandt alle cryptocurrency-børser med en 24-timers handelsvolumen på mere end kr1. Du kan indstille tilpassede handelsstrategier og vælge mellem 20 forskellige muligheder.

CCXT-biblioteket bruges til at forbinde og handle med cryptocurrency-udvekslinger og betalingsbehandlingstjenester over hele verden.

Det er muligt at bruge Gekko til at samle live markedsdata, beregne indikatorer, udføre live ordrer, simulere ordreudførelse, beregne fortjeneste og risikomålinger, styre og importere historiske markedsdata, simulere live markeder med historiske data og tegne alle de relevante resultater i en enkel webgrænseflade. Når alt kommer til alt, i den digitale verden er du nødt til at arbejde som en maskine for at holde trit, og der er flere handlende med rædselshistorier om at savne den gyldne mulighed, fordi de måtte sove. Læs vores fulde anmeldelse af Exchange Valet her.

Angiv din mainnet BNB-adresse, og indtast det beløb, du vil bytte.