90 Legitime Arbejdspladser Fra Hjemmet For 2020

Det er meget sandsynligt, at du ikke kan vente på, at kunder kommer til dig. Tilføj de korrekte lønoplysninger i den originale stillingsopslag. Strategi for informationsmarkeder / onlinebehandlingswebsteder, ”Køb hvad du ved, hvor du er. Musikere, der søger at indbetale deres guitar- eller klaverfærdigheder, kan komponere original musik til klienter i bytte for kontanter. Hvis du har nogen viden om, hvordan man "hacker" college - optagelser, økonomisk støtte eller fritidsundervisning - kan dette være det perfekte arbejde hjemmefra job for dig. Vi fandt os selv i arbejde aftener, weekender og helligdage - vi blev kaldt ud på alle timer om natten og mangler utallige familiebegivenheder. Nogle af disse legitime online-job er bare ekstraindkomstindtægter, mens andre virkelig betaler godt, så vælg dem, der passer til dig. Der er mange transkription-arbejde-fra-hjem-virksomheder, og Ubiqus er en af ​​dem.

  • Du kan tilmelde dig et firma som Resume Writers, så du springer over marketing og går direkte til at skrive, eller markedsfører din egen skriftstjeneste på en platform som Fiverr.
  • Alorica tilbyder eksterne positioner til hjemmeagenter, der leverer kundeservice via telefon og chat.
  • Brug promo-kode AFFILPROMO ved udtjekning.
  • Nogle af linkene i dette indlæg er muligvis fra vores partnere.

At ansætte uafhængige entreprenører til at tage opkald hjemmefra “er en enorm og voksende branche,” siger Durst. Løn over dette er outliers. Det er ofte billigere at ansætte en “dyre” freelance social media manager (du) i 20 timer om ugen, end det ville være at ansætte en 40-timers arbejdstager med uger. Hvis noget, forlader folk i stigende grad deres traditionelle skrivebordsjob til fordel for eksterne job. Ifølge Decembrele er en god måde at finde disse positioner blot at tilføje sætninger som "fjern" eller "arbejde-fra-hjemmet", når du filtrerer job på LinkedIn.

90 Legitime Arbejdspladser Fra Hjemmet For 2020

De har endda et kursus, der lærer dig, hvordan du får mest muligt ud af Pinterest. For at teste farvande og arbejde som en premium freelancer anbefaler jeg, at du tjekker Flexjobs jobbrættet. Med den iørefaldende undermærke “Office not required” og cachen til mærket 37Signals bag det, er dette websted sikker på at være vært for eksterne muligheder hos nogle af de hotteste tech-virksomheder. Jeg mødte en jobsøgende, der fandt et job på kr100.000 ved en netværksjobsøgning. BLS projicerer vækst på 7 procent på dette felt.

Betalingen starter typisk ved kr10.

Kæledyrssitter

Betalingen er omkring kr7 til kr15 i timen. Ligesom online-vejledning giver de fleste ESL-vejledninger dig mulighed for at lave din egen tidsplan. En 4-årig grad med tidligere erfaring kræves for at ansøge. De tilbyder fleksible tidsplaner, og du kan arbejde så mange timer, du vil.

Her er 25 ekspertforslag til det bedste arbejde hjemmearbejde i 2020: Men fordi der er så meget efterspørgsel, er dette et job, hvor du faktisk kan komme i gang med at tjene penge hjemmefra i dag. Det er hurtigt og nemt at bruge. Hvordan en 26-årig college-dropout tjener kr 15.000 om måneden med bitcoin og cryptocurrency uden at bryde en sved. Jalby, du har hørt udtrykket "historie gentager sig selv", ikke? Når du får en dejlig mængde mennesker, der læser dine artikler, giver det en dejlig indkomst. For mere information, tjek:

Hvis du er tosproget, kan LanguageLine Solutions være det, du leder efter i et arbejde-at-home-job. Uanset hvor gode disse små chat-bots får den pop op, når du besøger et websted, i slutningen af ​​dagen, vil virksomheder altid have brug for menneskelig support for virkelig at sømme deres kundetilfredshedsniveauer. 50 legitime måder at tjene penge hjemmefra, hvad hvis du vil begynde at tjene $ 10.000 / måned inden for 90 dage, ikke tre år? Arabisk-engelsk tosproget. Okay, nogle gange kan du arbejde hjemmefra for at få en dårlig rap.

Er du også tålmodig nok til at rense og style kæledyr?

Pleje Af Kæledyr

Fremgangen i Internettet har skabt muligheder, der ikke engang eksisterede for kun få år siden. Stadig ikke tilfreds? PipelineRX ansætter arbejde hjemmefra, kliniske telefonfirmaer. Det er en STORT liste! Grundlagt i 2020, er Equivity en 100% virtuel virksomhed med alle ansatte eksternt. Mens der er et stort efterspørgsel efter livs- og forretningsbusser, skal du finde en niche, hvor du har erfaring.

Start En Babyudlejningsvirksomhed

Mobiltelefoner og VoIP'er er forbudt. Når det kommer til dropshipping, er omkostningerne lave - men det er også fortjenestemargenerne. De ansætter i en række forskellige positioner lige fra kundeserviceagenter og teknisk support, til dataindtastning, hele vejen til forsyningskædeledere. Du er rig, ikke? Sørg for, at du fokuserer på at konvertere dine besøgende til erhvervskunder og give fremragende kundeservicesoplevelse.

Kurset dækker de væsentlige tekniske færdigheder, som enhver transkriptionist har brug for, herunder tidsbesparende værktøjer til at øge din effektivitet. Du vil også elske disse indlæg: Det bedste er, at når kurset begynder at sælge, bliver det passiv indkomst. En af de nemmeste måder er at sikre, at du får betalt ugentligt, er at være selvstændig og arbejde direkte med freelance-klienter. Når du er færdig med toget, står du for at modtage over kr13 per time. De er en fantastisk måde at bruge dine kreative chops og analytiske evner til at hjælpe virksomheder med at udvide deres online tilstedeværelse. Ikke meget anden information tilgængelig.

TeleReach ansætter hjemmebaserede positioner inden for aftaleindstilling, leadgenerering, informationsindsamling og lignende. Chhavi, Blogger, fru Daaku Studio Jeg synes, freelanceskrivning er en fantastisk mulighed, fordi det er let at bryde ind og ikke kræver masser af træning. Se hvad der dukker op om dem på Glassdoor og Better Business Bureau. Det er muligt at tjene mellem kr8 og kr15 hver time afhængigt af din hastighed.

Softwareudvikler

Der er bogstaveligt talt hundreder af opgaver, som folk ikke ønsker at udføre. Ledere på sociale medier kunne arbejde som fuldtids- eller deltidsansatte eller som entreprenører. Mennesker med akademisk baggrund, der leder efter fleksible timer.

  • Specialiseringer inden for områder som social media management eller online annonthåndtering er en anden mulighed.
  • Derfor er det en win-win situation for alle.

Nav Social Menu

Min e-bog, Sådan finder du ægte arbejde hjemmearbejde, viser 150 legitime virksomheder! Nyt i Canada, med flere stater i USA, er vi et utrolig søsterskab af kvinder. Selvom det er et legitimt arbejde-fra-hjem-job, er det ikke så let at tjene penge på en blog, som det ser ud til. Hvis din professionelle baggrund var inden for uddannelse, kan du muligvis genkende navnet Houghton Mifflin Harcourt. Der er ingen kommunikation med forældre (firma håndterer det), og du underviser i en til en-indstilling, så din studerende har din udelte opmærksomhed. Uanset om du ønsker at betale for familietilbehør eller er interesseret i at gå alt i at tjene penge, giver Peach dig mulighed for at tjene meningsfuld indkomst på dine vilkår, hvor som helst og når som helst. Start din blog nu. Du har lov til at tutor hvor som helst fra fem timer om ugen til 22 timer, det afhænger af din fleksibilitet.

De ansætter virtuelle regnskabsspecialister til at arbejde eksternt. Det ser ud til, at alle blogger i disse dage - fra dine nysrige medarbejdere til fjerne bekendte og endda bedstemor Mary. Køb bitcoin atm, transaktionsregistrerne, der vedligeholdes af pengeautomatenes software, hjælper med at kontrollere, om der er mistænksom aktivitet, såsom en kunde med flere forskellige telefonnumre eller forsøg på at komme rundt på regulatorer ved at "strukturere" transaktioner inden for visse grænser, tilføjede Ciccolo. Tjen kr20 hver time eller mere! Betaler kr15 eller mere pr. Time. Derudover er det vigtigt at mestre din tidsstyring, da du tjener flere penge, jo mere du skriver. Waltham, Massachusetts-baserede Lionbridge har stillinger til rådighed, der er deltid, freelance og fjernbetjent. Respekter arbejdsstedet, uanset hvor det måtte være, dette design er bestemt ikke noget, der bør spildes. Stillinger som salgschef, callcenter manager og automatiseringsekspert betaler omkring kr20 i timen. Der er en række online-vejledningssteder derude, herunder Tutor.

Start En Opstart

Hvis du har erfaring med internetmarkedsføring og en velprøvet track record med vellykket tekstforfatter, ville denne karrierevej være perfekt til dig. Overvej for eksempel disse to erhverv: Afhængig af din baggrund kan der være et jobsøgningsside i dit område. Men hvad nu hvis du havde noget, du lærte og indspillede bare én gang, og folk over hele verden kunne betale for at se det hvor som helst og når som helst? Sælg virtual reality (VR) og 360-graders videoer - Evnen til at oprette VR-videoer kan tage dig steder. Mennesker, der er professionelle ved online shopping eller kan lide at gennemse de dybeste sprekker på websteder.

Når du begynder at søge job-hjemme-job, er det vigtigt, at du opretter en komplet CV. Hvis ja, har du måske det, det kræver at være en hjemmebaseret personlig træner. Virksomheden betjener industrier som forbrugertjenester, sundhedsvæsen, detailhandel, rejser og mere.

Dette er blot de bedste online job og værktøjer til 2020.

Post Navigation

For dem, der er heldige med at have et talent med at skrive teknisk materiale, såsom programmering af tutorials, er der et meget specielt sted for dig i onlineverdenen. Virtuelle assistenter arbejder primært med online-ressourcer, så forventer mange masser af Excel og databaseorienterede opgaver. Du har hundreder - måske tusinder af legitime job-fra-hjem-job. Dette sted giver dig mulighed for at oprette din egen profil, så du kan indstille dine priser og tilgængelighed.

Redigering Og Korrekturlæsning

Søg ikke bare “eksterne job” i Google efter job. Websteder, der muligvis ansætter dig til dataregistreringsarbejde, inkluderer SigTrack, Capital Typeing og DionData Solutions. Der kræves en collegeeksamen med 1-2 års kundeserviceansvar. Job beskrivelse: Virksomheden er forpligtet til at tilbyde det ultimative inden for arbejdsfleksibilitet. Men hvad nu hvis du leder efter noget mere specifikt eller har visse krav? At arbejde hjemmefra som rejsekonsulent er lige så let som at jage efter flytilbud, blive kendt for at være på toppen af ​​de bedste tilbud og fedeste steder at gå, og overbevise folk om at kaste dig nogle penge til at sammensætte det hele for dem.

Du kan arbejde som en call-center-agent i kundepleje, salg og teknisk support. ”(Alle med“ fjernbetjening ”eller“ arbejde hjemmefra ”inkluderet.) Meget variabel.

Selvom der er mange legitime muligheder for at arbejde hjemme, eksisterer svindel fra år siden stadig. Tag ikke en, bare fordi du kan. Her er et skærmbillede af min indtjening fra den anden dag. Amazon er en enorm virksomhed, hvilket betyder at ansætte tusinder af arbejdstagere til at gøre deres forretningsfunktion. Online-rådgivning er ligesom den traditionelle rådgivning, medmindre din patient ikke behøver at besøge dit kontor.

U-Haul

Hvem det er perfekt til: Derfor er det en given, at konkurrencen er temmelig høj. Vores grundige træningsprogram og startpakke indeholder alt hvad du har brug for for at starte din virksomhed. Sådan bruges 5 af de bedste online-handelsplatforme, dette er et fald for nylig, så hvis du tidligere har diskonteret Fidelity, er det tid til at kigge igen. Næsten enhver kan kvalificere sig til dette job, så længe du er meget opmærksom på detaljer. I nogle tilfælde kan endda videokonferencer bruges i stedet for at rejse som en måde at etablere personlig rapport og udføre interaktive ansigt til ansigt. Ingen erfaring eller teknisk viden nødvendig; tjek vores trinvise tutorial for at komme i gang.

Og ja, de tilbyder ting som løn, fordele, vækstpotentiale osv.… Skør, ikke? Du kan følge mig her. Nyd muligheden for at oprette din egen tidsplan og arbejde i perioder, der giver mening for din tidsplan. Den kreative designer, der ikke ønsker at blive bundet af en kontorkontoret fra 9 til 5, skal prøve denne mulighed. Med en regnskabsgrad, licens og velstruktureret CV, der beskriver deres oplevelse, kan regnskabsfolk, der leder efter eksterne positioner, gennemse jobbsøgningwebsteder som Flexjobs, We Work Remote og Glassdoor samt karrierefokuserede sociale mediewebsteder som LinkedIn. Når du har fundet et job, kan du annullere, og hvis du ikke synes, det er det værd, kan du anmode om en refusion... så der er ingen reel risiko. I den forstand er blogging overhovedet ikke meget af et job. Hjemmebaserede lærere har mulighed for at arbejde på en fleksibel tidsplan ud fra hjemmets komfort.

Når du er chef, skal du beslutte, hvor du skal tilbringe hver arbejdsdag.

Værksted

At arbejde hjemmefra lyder super tiltalende. At arbejde som transkriptionist kan være en god pasform for dig. Tjenesten er super fleksibel, du skal indstille dine egne timer, og der er ingen lektionsplanlægning involveret. Vær forsigtig, når du ansøger om kundeservicearbejde, da dette er et andet sted, hvor svindlere kan forsøge at bytte jobsøgende.

Senioritetsniveau

Du har ikke brug for certificeringer eller erfaring for at undervise med Course Hero, men du har bestemt brug for at vise ekspertise inden for dit undervisningsområde. Aetna ansætter sygeplejersker til at arbejde hjemmefra (telearbejde) i sagsbehandling, præcertificering og som sygeplejerskonsulenter. Nogle gange gør de det endda i realtid til udsendelser som sportsbegivenheder eller prisudstillinger! Skriveoplevelse er meget nyttigt, men hvad du virkelig har brug for for at komme i gang er drev, ambitioner og evnen til at finde en unik vinkel på begivenheder, der sker hver dag. ACD Direct ansætter hjemme-agenter til at foretage indgående og udgående opkald. Lønnen kan gå op til kr20 per time afhængigt af testene. Ikke kun tilbyder det op til kr50/timeløn, det introducerer dig også til en hel gruppe internetmarkedsføringsklienter, der mere end sandsynligt vil holde dig travlt i årevis, når du har bevist din kopi til at gøre vidundere.

Direkte Salgsmuligheder:

Lyder godt, ikke? En vittighed til side ved at vælge at bygge min blog (det websted, du læser denne artikel på), var en beslutning, der har ændret mit liv fuldstændigt. En personlig kok kan også tage højde for fester og firmaarrangementer.

Og de er ofte i nærheden.

Belay

Det, der gør endnu mere overraskende, er den række stillinger, der er tilgængelige fjernt igennem virksomheden. Online-vejledere ansættes på deltid, fjernt. Jobbrættet for web-fagfolk. Du kan se for nylig afsluttede job for at få en idé om kundekredsen, der ansætter freelance-forfattere gennem Online Writing Jobs. Ifølge BLS er jobmulighederne bedst for rejsebureauer, der tilbyder ekspertise i visse regioner i verden, har erfaring med at planlægge ture eller eventyr eller som fokuserer på grupperejser. Bliv rig langsomt, han formår at spare og investere 100 dollars om måneden, men har det lyst til at gøre lidt fremskridt. De tilbyder også gratis nationale online jobmesser og karriereevner webinarer i løbet af året, der er åbne for hele offentligheden! Ikke sikker på, hvordan man kommer i gang?

Mens skriveafgifter varierer afhængigt af jobbet og freelancer, tjener mange forfattere mindst kr150 pr. Artikel, og nogle tjener op til kr1.500 pr. Færdigt stykke. Betaling er kr10 til kr35 per time afhængigt af opgaven. Selvom medicinsk transkription er det, der normalt kommer til at tænke på, er det faktum, at der nu er langt mere behov for generelle transkriptionister. Sådan fungerer online handel, denne type lagerordre er øjeblikkelig og placeres til den aktuelle markedsværdi. Webstedet angiver endda, at det er helt OK at arbejde i dine PJ'er og kanin-hjemmesko. Hvert point, du tjener, kan indløses for gavekort eller PayPal-kontanter. Din portefølje skal kunne: Du skal have en kærlighed til sproget og evnen til at forklare dit emne på grammatisk korrekt engelsk.

Aviacode

Når du har afsluttet registreringsprocessen, vil TaskRabbit-appen give dig besked om job i dit område. Du leverer en service mod et gebyr med evnen til at arbejde hvor og når du vil med ubegrænset indtjeningspotentiale! Disse rigtige arbejde fra hjemmearbejder er alle blevet afprøvet og testet, og de virksomheder, jeg anbefaler alle, har en 4/5-stjerneklassificering eller højere fra Glassdoor. Selvom det at virke som en let opgave at starte din egen hjemmebaserede transkription kan virke som en let opgave, er sandheden, at der er meget mere, der går ind i det end møder øjet. Hun blogger på ClubThrifty. Trader vender kr 1.500 til kr 1 million på 3 år, der er dog 5% af mennesker, der dræber. Dette er det perfekte arbejde hjemmefra, fordi det kræver forskning, tålmodighed og aldrig vil tjene dig nok penge til at blive dit fuldtidsjob, men kan udbetale i mindre beløb. Og selvfølgelig er Survey Junkie 100 procent gratis. 04 Online dataregistrering Westend61/Getty Images Dataindtastning omfatter forskellige jobtitler, men de inkluderer normalt indlæsning af data i et virksomheds system fra skriftlige eller lydfiler.

Arbejde Hjemmefra Job

Uanset om du bare vil gøre det derhjemme et par timer om ugen eller coble sammen en hel karriere, kan bogholderi muligvis være det, du leder efter. Elsker du overkommelige fashion-forward smykker, elsker at have det sjovt, elsker anerkendelse og vil tjene en indkomst? Virksomheden søger lejlighedsvis efter redaktører, bogjakke-designere og korrekturlæsere, så du er nødt til at holde faner på firmaets side for at se, om der er åbninger. De har dog også kontorer i USA og Storbritannien og giver muligheder i 130 lande over hele verden. Min søster gør dette for at tjene ekstra penge på siden, mens hun arbejder på et fuldtidsjob og tjener over kr2.000 om måneden! Mennesker, der er meget organiserede og nyder kontoropgaver, bare ikke på et kontor. Løn og længde på hver opgave bestemmes af den ansættende klient.

Dette nonprofit-universitet søger at hjælpe studerende med at uddanne sig hurtigere og begynde deres karriere tidligere. Du skal være klar til at arbejde mindst 40 timer på hvert arbejde. Hvor finder man optræden:

Du begynder at blive oversvømmet med e-mails, og det vil være mere håndterbart på en anden konto. Test af websteder giver dig mulighed for at evaluere og give feedback på en række nye websteder og design. Virtual office-program, eksempel på jobtitler hos Conduent:. Dette arbejde hjemmefra er ekstremt fleksibelt og kan udføres af enhver. Nyse, - Uanset hvor effektive dine strategier er, skal du redegøre for den lave kvalitet på størstedelen af ​​de ørebestande. Flickr/Erin Sparling At arbejde hjemmefra er ikke for alle - men det har bestemt sit frynsegoder.

Arbejde hjemmefra - Arbejde hjemme job

Disse positioner kommer og går hurtigt, så dit bedste alternativ er at tjekke American Express Careers-webstedet og søge efter nøgleord som "arbejde hjemmefra" eller "virtuelt. "Der er stadig legitime arbejdspladser fra hjemmet til rådighed med ringe eller ingen kundekontakt. Skrivning er sandsynligvis et af de mest berømte hjemmearbejder i nyere tid. Kundeservicerepræsentant - Med en pålidelig telefonlinje, computer og internetforbindelse er det muligt at felt kundeopkald, uanset hvor du bor. Vi har tre børn i 3 forskellige skoler med tre forskellige skemaer, så det at have en mobilbaseret virksomhed er nøglen til vores succes! Husk, at teknologi ikke kun er begrænset til elektronik.