Ford Edge Review fra 2020, Immediate Edge anmeldelse 2020

Jeg vil kraftigt råde folk med behov for hurtighed til at få den rasende og rå Edge ST, der kan gipse et stort smil på en køreentusiastes ansigt. GT - 2020 GT er et performancekøretøj, der leveres med en standard 3. 00 indbyttegodtgørelse og kr500 forskud på alle forudgående ejendomskøretøjer.

 • Resten af ​​tiden brugte jeg normal tilstand.
 • Med en ordentlig risikostyringsstrategi er der ikke behov for at bekymre sig om periodiske tab.
 • Den nye faneblad for virksomheder er også tilgængelig som en del af frigørelseskandidaten.
 • Når man accelererede væk fra et stop eller vælte andre biler, føltes det som om der var et ekstra par cylindre under hætten.
 • 0-liters dobbelt-turbo V6.

Med hensyn til grundlæggende analyse hævder Immediate Edge-roboten, at den kan læse nyheder inden for mikrosekunder af deres forekomst og handle et split sekund før markederne. Dette websted, og al information og materiale, der vises på det, præsenteres for brugeren "som den er" uden garanti af nogen art, hverken udtrykkeligt eller underforstået. Højere beskæringer giver mere komfort og bekvemmelighed, såsom Sync 3 infotainment-systemet (fra SEL op), håndfri betjening af bagklappen, læderbetræk og 19-tommers alufælge. Sammenlignet med de mest direkte konkurrenter, anfører bilanmeldelser ofte, at den nuværende Ford Edge kommer til kort.

0-liter, dobbelt-turboladet V6, der trækker ud 365 hestekræfter via førsteklasses brændstof, der svarer til 3 hestekræfter. Chevrolet Traverse og Volkswagen Atlas tilbyder dog mere plads til dine ting. 7-liters V6-motor, der trækker ud 335 hk ved 5.550 o/min og 380 lb. Fusion - Fusionen i 2020 har teknologi og sikkerhedsfunktioner, der sætter dig styr på vejen.

Om INFINITI QX60

Den har en "opmærksom tilstand", der eliminerer unødvendig information, hvilket hjælper med at skære ned på distraktioner. Sammen med en mere kraftfuld 285-hk V-6 indbyggede den et pænt redesignet instrumentpanel, opgraderede interiørmaterialer og raffinerede plader og detaljer om udseende igennem. Denne side er designet til at give brugerne hurtig adgang til Microsoft 365-filer, -sider og intranet-søgning, når brugerne logger på Microsoft Search i Bing. Standardsuite inkluderer Fords såkaldte Co-Pilot360, der inkluderer automatisk nødbrud, bagfra og kameraet til overvågning af blindpunkter. Det har også sin egen digitale instrumentklynge. Immediate edge kryptering af software til handel med software til handel. Så længe du har din indbetaling på plads, er den næste ting, du skal gøre, at vælge autohandel på dit instrumentbræt og se, hvordan magien sker.

Samtidig med lanceringen af ​​Chrome i 2020 frigav Google størstedelen af ​​Chromes kode som open source, fødsel Chrom i processen. Følgende trin kommer i gang med denne robot. Live handel med Immediate Edge indebærer, at du bestemmer mængden af ​​kapital, du har til hensigt at risikere pr. Handel, og klikke på live-knappen.

Det sælges som en Edge SE, Edge SEL, Edge Titanium og nyt for 2020, en Edge ST.

Hotel Beskrivelse

At sætte motorens kraft til vejen er en otte-trins automatisk gearkasse, der opskiftes glat, men er irriterende langsom til nedskift. Tag ny detaillevering fra U. Der er også det "ydelsesbatteri-elektriske værktøj", der udgør en del af dets samlede SUV-sortiment, som er indstillet til en frigivelse i 2020 og vil stå i spidsen for en plan om at frigive seks elbilmodeller inden 2022. Kør det på førsteklasses brændstof, og det giver 245 hestekræfter ved 5.500 o/min og 275 pund. 3-liters turbo-fire er vurderet til 5.300 pund, og hybrider er vurderet til 5.000 pund. Immediate edge bot review - kan du virkelig handle kryptos med fordel med denne bot? Ellers har jeg ingen klager over Edges standarddrev.

Ingeniører startede med en frisk baghjulstrækplatform, tilføjede mere teknisk såvel som at kaste ind en hybrid mulighed og en sporty ST-model, der pakker en solid 400 hestekræfter.

Anmod Om Salgspris

Ford tilbyder også magtfoldelige sæder på anden og tredje række som ekstraudstyr. Fiesta - Fiesta 2020 lever op til sit livlige navn. Er anmeldelser ændret eller overvåget, før de offentliggøres?

Den faktiske forhandlerpris kan variere. Sæsonmæssige forårstemperaturer i det sydlige Californien beskatte ikke systemet, men tidligere erfaringer med Ford klimasystemer under kolde snaps og varmebølger giver ingen grund til bekymring. CryptoVibes kan kontrollere, at Immediate Edge-registreringsprocessen er sikker. SEL tilføjer kromtrim, opvarmede spejle og automatiske forlygter. Bekvemmelighedsfunktioner er den sædvanlige billetpris, inklusive fjernbetjening uden nøglefri adgang, cruise control, en læder-/metalskiftknap og fire 12-volt stikkontakter. Den otte-trins automatiske transmission er ikke så glat som den foregående seks-trins version, men alt i alt barberer drivrevet et helt sekund fra 0-60 mph sprints.

Der er også SOS Post-Crash Alert System ™, som kommer godt med i en ulykke. Hybriden føles også op til opgaven. 7L "Ecoboost" V6 god til 315 hestekræfter og 350 lb-fot drejningsmoment.

Prangende, Men Kun Delvist Funktionel

På grund af sub-standard forlygter tjener Edge desværre ikke en "Top Safety Pick" -klassificering. Gør dig klar til det næste trin i dygtige og kraftfulde SUV'er med Ford Explorer i 2020. De fleste mennesker bruger den automatiske funktion, til tider justerer temperaturen eller aktiverer sædeopvarmning og afkøling. Den kraftfulde Explorer ST og den dominerende hybrid. Turboladede 4-cylindrede motorer er gode til at placere imponerende EPA-numre. På grund af den risiko, der er forbundet med handel, tilrådes du at starte med små. Du bliver bedt om at bekræfte dit telefonnummer via en tekstkode og e-mail via et link. Når du er i orden med alle handelskrav ved hjælp af demokontoen, kan du begynde at handle live og give daglige afkast.

3-tommer digitalt instrumentklynge, adaptiv cruise control og parkeringshjælp til en lavere pris end Explorer Platinum - med 400 hk til start. 0L 4-cylinder, der er parret med en 8-trins automatgear og kan generere 245 hestekræfter og 275 lb-ft drejningsmoment. ”At når chaufføren eller passagererne føler sig suset fra side til side, mens køretøjet gynger på dets ophæng, er det direkte resultat af det højere tyngdepunkt, der ligger i en SUV.

Det er det bedste tilbud på fem sæder i Fords SUV-sortiment, der besætter fast ejendom mellem den helt nye Escape og den friske Explorer. 3-liters turbo firer's maksimale trækkapacitet fra 3.000 pund til 5.300 pund. 00 Bonus Cash-tilbud udelukkende for aktive Farm Bureau-medlemmer, der er bosiddende i De Forenede Stater.

 • Selvom der gøres en stor indsats for at sikre nøjagtigheden af ​​oplysningerne på dette websted, forekommer der fejl, så vær venlig at bekræfte oplysninger med en kundeservicerepræsentant.
 • Ford eller Lincoln forhandlerlager den 01/02/2020.
 • 5L EcoBoost® V6, der genererer en enorm 365 hestekræfter og 350 lb-ft drejningsmoment.
 • Rattemonterede skovlskiftere giver manuel styring af transmissionen, men deres langsomme respons betyder, at det er bedst at blot trykke på Sport-knappen og lade transmissionen udføre skiftet i sig selv under mere dynamiske drev.
 • Klimakontrol med dobbelt zone og sædetrim i læder.
 • Vi ønskede dog, at ST's sæder havde mere sidestyrning, i betragtning af denne model's sportslige karakter.
 • Effekten af ​​baghjulstrækplatformen blev også mærkbar, hvilket gav Explorer en præcis håndteringsfølelse, der får den gamle model til at føle håbløst klodset til sammenligning.

2020 Ford Explorer Platinum

Den seneste Ford Edge ankom til 2020-året og kørte oven på de samme mekanikere som den nyeste Ford Fusion. Det er også mere sandsynligt, at de er enige om, at en første overvejelse, når du vælger et nyt køretøj, er brændstoføkonomi (60% vs. )0-tommer Sync 3-berøringsskærm, et 10-vejs magtjusterbart førersæde og et revers-sensing-system. Certifikater kan bruges til detailkøb eller leasing af et kvalificeret Ford- eller Lincoln-køretøj.

Service

Hvad det mangler i æstetisk appel, udgør skærmen funktionalitet. Immediate edge anmeldelse: er det en fidus?, denne undersøgelse har opdaget, at Immediate Edge ikke deler kunders oplysninger uden deres samtykke. Her er dine næste trin ... For det første bliver du nødt til at finde virksomheder, der sælger produkter i din niche, der tilbyder en drop shipping-service. Tilsyneladende tjente han masser af kontanter fra handel med forex og crypto. Vi har kontrolleret Immediate Edge-appen for os selv, og vi kan bekræfte, at det er en legitim handelsplatform, garanteret giver dig fantastiske resultater.

MaritzCX modererer offentlige anmeldelser for at sikre, at de indeholder indhold, der opfylder gennemgangsretningslinjerne, såsom: Med den opdaterede og opgraderede Edge fra 2020 tager Ford sikkerhed alvorligt. Sådan køber du ethereum, alle data for hver DAPP på Ethereum er derefter tilgængelige på din maskine uden gasomkostninger. Vi beklager vores systemsvigt. Demo-handelsmulighed er en fantastisk måde for dig at lære, hvordan du handler med appen. 2020 Explorer er tilgængelig i konfigurationer med seks sæder eller syv sæder. Hvad sker der, hvis jeg lukker dette websted, før jeg er færdig?

360 ° Farvelægger

Efter sidste års milde opdatering forbliver 2020 Edge stort set uændret. Derefter ankommer en helt ny Ford Escape, der har det uundgåelige mål at spise i Toyota RAV4, Nissan Rogue og Honda CR-V salg. Priser inkluderer alle omkostninger, der skal betales af en forbruger, bortset fra licensomkostninger, registreringsgebyrer og skatter. Microsoft gør også Microsoft Search i Bing (tidligere kendt som Bing for Business) tilgængelig på mobiltelefoner, ikke kun stationære pc'er. Basismodellen sports a 1. Dette gøres let ved at ringe til os på 239-643-3673 eller ved at besøge os hos forhandleren.

Hvis du har brug for yderligere oplysninger om X-planerne, skal du vende tilbage til dit websted for prisfastsættelse af X-plan for at få fuldstændige detaljer. Normal, Sport, Trail, Slippery, Tow/Haul, Eco og Deep Sand/Snow. Men købere bliver nødt til at vente på plug-in-versionen. I 2020 erklærede bilproducenten, at det gik all-in på hybrid-SUV'er, mens de trappede tilbage fra traditionelle biler. Alle køretøjer er genstand for forudgående salg.

Værktøj Til Køb Af Biler

Med de bageste sæder foldet, var Edge plads til 29 af vores kufferter. For modelåret 2020 giver Ford-køretøjer dig masser af teknologi, sikkerhed og designmuligheder. Hvis du ønsker at prøve Immediate Edge-softwaren, skal du kun bruge det sikre link ved at klikke på >> HER.

Top-of-the-line Sporttrimler leveres med 20-tommers polerede hjul, rattemonterede gearskovle og en bagvinduesvisker.

2020 Ford Edge Safety

Ford har høje ambitioner for hybridmodeller. Der er dog en vis risiko forbundet med handel med den. Du kan virkelig ikke gå galt med hverken Ford Edge i 2020 eller Ford Explorer fra 2020. De 10 bedste bøger til forex trading, der kan medtages i din forex trading arsenal. Derudover har det angiveligt en win-rate på over 90%, hvilket betyder, at det er nøjagtigt det meste af tiden. 18 tommer legeringshjul Wi-Fi 4. Luk handel sessioner i slutningen af ​​dagen - At forlade åbne positioner natten over vil sandsynligvis føre til tab, da markederne kan ændre sig markant natten over. 9% rente og 20% ​​nedbetaling.

Det inkluderer nu Alexa, Amazons digitale assistent, og funktionen Apple CarPlay/Android Auto fungerer med Waze-trafik-/navigationsappen. Vi bruger også disse oplysninger til at vise dig annoncer for lignende film, du måske kan lide i fremtiden. Fra en praktisk smartphone-slot ved siden af ​​cupholders til en overdækket skraldespand under klimakontrollerne kan den håndtere, hvad du har medbragt i SUV'en. Selvom Ford har redesignet Explorer fuldstændigt til 2020, er du måske ikke klar over det fra de foreløbige fotos - den udvendige styling er så velkendt, at det ville være let at overse den omfattende reengineering, som denne populære mellemstore SUV har gennemgået. Bemærkelsesværdige højdepunkter inkluderer bugsering af bedste klasse (op til 9.300 pund), et Bang and Olufsen lydsystem, en off-road pakke, før kollisionshjælp, automatisk nødbremsning, et blindspil informationssystem, et bagfra kamera og siddepladser for op til 8 passagerer. En X angiver, at køretøjet ikke var fremstillet i et bestemt år.

Css-17zfhks Baseret på den laveste pris.

Oplysninger om X-planpriser er ikke tilgængelige på alle Ford-websteder. 3-liters V6 med Fords nye modulære hybrid-system, der dybest set kiler en elektrisk motor foran den 10-trins automatiske gear, der bruges i andre Explorer-varianter. Vores tid bag rattet efterlod os også meget begejstrede for Lincoln Aviator i 2020, som vil team Explorer's basale platform med et opgraderet interiør og et tilgængeligt 450 hk plug-in hybrid drivkraft. Tjen penge online, pinecone er et af de bedste undersøgelsespaneler derude for at tjene hurtige kontanter, og de betaler hurtigt - normalt den næste dag - for de undersøgelser, du har gennemført. Kan forhandlere redigere eller fjerne anmeldelser? Den nuværende Escape har mellem kr25.000 og kr30.000. Bloomberg, blockchain-systemer er kun den første vellykkede implementering af decentrale konsensusmekanismer. Ikke tilgængelig på Mustang Shelby GT350, Mustang Bullitt, Ford GT og F-150 Raptor.

7L V6 turboladet EcoBoost-motor, trådløs opladning og Ford Co-Pilot360 Technologies. Post navigation, vi hos weedmillionaireapperfahrungen. Det nye program til visning af Graph Connectors, der annonceres i dag, tilføjer mere end 100 stik til produkter og tjenester inklusive Salesforce. Hvilken er større? Andre ekstramateriale inkluderer undvigende styrehjælp (tilføjer styrehastighed for at gøre nødmanøvrer lettere) og bremsning efter påvirkning, som automatisk bremser bruges efter et styrt for at forhindre bilen i at rulle. I hybridmodellerne lever batteripakken under bagsædet, hvilket forhindrer, at sædet glider - endda stille, ved at placere batteriet under sædet, forbruger det ikke værdifuld opbevaringsplads bag på køretøjet. Sammen med Ford Fusion, der blev introduceret i 2020 års model, etablerede Ford Edge en ny designretning for Ford - helt moderne, ikke afhængig af tidligere temaer. Komfort er let at finde inde i Ford Edge Titanium.

Vis Kun

Med Edge har Ford en rival for køretøjer som Nissan Murano, GMC Terrain og Chevy Equinox, endda Lexus RX. Hvis budgettet ikke helt strækker sig så langt, skal du overveje Hyundai Santa Fe, Subaru Outback eller Kia Sorento. Immediate edge bot review - kan du virkelig handle kryptos med fordel med denne bot? 00 Bonus kontant for nuværende universitetsstuderende og nyere universitetsuddannede, der køber eller lejer ethvert kvalificeret nyt køretøj og tager detaillevering fra forhandlerlager inden 01/02/2020. Det kan dog være en smule vanskeligt at interagere med skærmen i instrumentpanelet. Ford hævder at Explorer i 2020 kan trække op til 5600 pund, når den er udstyret med 3. For at hjælpe med at støtte denne indsats planlægger bilproducenten at tilføje mere produktionskapacitet på et andet U. Du skal vide, at der er mange falske links derude. 2020 Explorer leveres som standard med autonom nødbremsning, overvågning af blindpunkter, hjælp til baneholdning og automatiske fjernlys som standardudstyr under Co-Pilot360 paraplyen.

Ford hævder, at det slankere design af forsæderne frigør plads på anden række, hvilket vi er tilbøjelige til at tro på, i betragtning af hvor rummelig det føltes derinde. Med plads til op til syv kan du medbringe alt og enhver. 2020 Ford Edge AWD SEL Silver Metallic Automatic EcoBoost 2. Synkroniseret med de mest pålidelige institutionelle skriveborde på kloden! Andre mennesker vil fortsætte dit arbejde. Ydeevne, teknologi og designfunktioner inkluderer en 12-tommer LCD digital klynge, FordPass Connect, 4G LTE Wi-Fi hotspot, en EcoBoost-motor, LED-lys og to døre. Sæt din telefon væk og fokus på vejen, dit nye køretøj har navigation. Samlet set er disse tal i den samme skattebalance som Nissan Murano.

Specifikationer

Der er mange vidnesbyrd, der hævder, at det er, og nogle hævder, at de tjener enorme overskud af det. Alle kvaliteter har automatisk zone med dobbelt zone klimakontrol, Sync 3, en 8-in berøringsskærm, en 10-vejs strømforsyningssæde og omvendt sensing som standard. Vi kunne også godt lide animationerne til de forskellige drevtilstande (tilsyneladende påvirket af Lincoln Navigator), selvom de var lidt langsomme med at indlæse. På samme tid er brændstoføkonomien forbedret med 1 mpg til i alt 22 mpg. Som med Ford Edge ST, tror vi ikke, at denne Explorer lever op til arven med ST-navnet, men vi synes, det giver den bedste kombination af funktioner inden for Explorer-opstillingen. Immediate edge appanmeldelse: er instantedge.app-fidus? Alle de eksisterende brugere er nu meget glade og tilfredse med dens resultater, da portalen hjalp dem med at løse deres problemer meget let. Vi forstår, at du stoler på vores websted for nøjagtige oplysninger, og det er vores løfte at levere dig relevant, korrekt og rigeligt indhold. Begge bidrager sandsynligvis til denne utilfredsstillende fornemmelse af motorstumling.

Ikke alle køretøjer er kvalificerede eller kvalificerer sig til det højeste viste beløb.

Ford New Model Research i Aurora Colorado

Foruden den sorte ST tilbyder Ford 2020 Edge i SE, SEL og Titanium trim. Dit farvevalg inkluderer Lightning Blue, skandaløst grøn metallisk, hot peber rød metallic, Bohai Bay Mint, Shadow Black, Oxford White og Magnetic. Opgraderingen er en 3. Vi testede også en hybrid, der starter ved kr53.375 samt ST (basispris: )Men så ser interiøret ikke så stilfuldt ud. Nogle forhandlere vælger muligvis ikke at deltage i X Plan-prissætning.

Live Handel

Sikkerhed betyder noget, når det gælder mellemstore SUV'er. Selvom vi kun kørte en bagdrevsudgave med ikke mere end en passager op og ned ad de svirrede esser nord for Columbia, skulle denne drivlinje ikke have noget problem med at skifte med feriefamilier på seks eller syv (afhængigt af om du vælger kaptajnens stole eller anden -row bænk) over Rockies. Ford Explorer i 2020 har mange rivaler, men vi har indsnævret det til de bedste konkurrenter.

I normal kørertilstand leverede denne motor ujævnt svar fra stop, lyd og følelse ubeslutsom om, hvad den skulle. Kan du virkelig tjene penge på onlineundersøgelser?, "Sjældent bare skyde en video ad gangen. Selvom vi gør alt for at sikre, at de her anførte data er korrekte, kan der være tilfælde, hvor nogle af fabriksafslag, incitamenter, optioner eller køretøjsfunktioner kan vises forkert, da vi får data fra flere datakilder. Ford sørgede for at Escape er udstyret med et godt udvalg af standard og valgfri driverassistentfunktioner. En spændende tur med hjerne til at matche. 7-liters V-6, et design, der også bruges i Ford F-150 pickup. Det er også tilgængeligt i en dedikeret Performance Blue.

Vi lavede en omfattende test selv, og vi har fundet ud af, at Immediate Edge er legit på enhver måde. Så bageste passagerer kan nyde en generøs 40. Tilbudet er gyldigt fra 06/12/2020 til 01/02/2020 til køb eller lease af et kvalificeret nyt 2020/2020/2020 modelår Ford eller Lincoln køretøj. Hvis det er vigtigt for dig at sætte skrammel i bagagerummet, er to-rækker-crossover-segmentet en stor mulighed. 7L EcoBoost V6. Rummet er en luksus, som både Ford Edge og Ford Explorer giver i overflod, uanset om du har brug for passagerrum eller gods. Hvis du er bekymret for at miste dine data, så er gode nyheder for dig.

Hastighed automatisk/AWD

Ford har skærpet Edges ydelse for 2020 og forbedret acceleration og brændstoføkonomi. Med en overordnet tilstedeværelse og masser af bekvemmeligheder, kan du blive forelsket i denne SUV. 0-liter dobbelt-turbo V-6, der er intet ved workaday Explorer's dynamik, der vil tilskynde dig til at nå ud til dens grænser på veje som dem, vi kørte langs Columbia-floden i det nordlige Oregon og det sydlige Washington. De forskellige nye Explorer-interiører viser acceptabel pasform og finish og er temmelig mørke, med sorte betjeningspaneler udlignet kun af tynde horisontale accentstrimler med materialer, der spænder fra krom til åbent poretræ, sidstnævnte i den trimmende Explorer Platinum. CryptoVibes anbefaler, at du foretager demo-handel, før du går i live for at handle. SEL trim, Oxford White udvendigt. Vælg 'OK' for at give Verizon Media og vores partnere mulighed for at bruge dine data, eller 'Administrer indstillinger' til at gennemgå vores partnere og dine valg.

Priser

Vi har identificeret følgende tip som vigtigste for at sikre, at du får mest muligt ud af Immediate Edge. Som en automatisk handelsbot udfører systemappen størstedelen af ​​arbejdet for dig og udfører den nødvendige markedsanalyse for at give dig fantastiske resultater. 1.000 dollars - Detailkundekontanter. Den seneste Ford Edge gik i salg tidligt i 2020. 2020-flukten er sportyere, fyldt med teknologi og med hybrid- og elektriske muligheder, klart bygget til fremtiden. Firehjulstræk er valgfri med drivhjulet.

SYNC 3 911 Assist, FordPass Connect, Firehjulet uafhængig affjedring, Forreste antirullestang, Frontspandssæder, Front Center Armrest m/Storage, Front dual zone A/C, Tågebaglygter foran, Læselys foran, Helt automatiske forlygter, Opvarmet dørspejle, opvarmede forsæder, belyst indgang, knæ-airbag, advarsel om lavt dæktryk, passager-sensing-airbag, udetemperatur-display, air-over-airbag, overhead-konsol, panikalarm, passagerdørbakke, passagerspændingsspejl, power-door-spejle, power driver sæde , El-passagersæde, Servostyring, Elektriske vinduer, Premium 9 højttalersystem, Radio: Kort sagt er en handelsrobot et sæt intelligente algoritmer, der udfører alle funktionerne i en professionel kryptohandler. 5-liters V-6, der lavede 265 hk, men det gav imponerende acceleration gennem sin 6-trins automatiske gear. Er du interesseret i at lære mere om køretøjer hos vores forhandler i Aurora Colorado? Den bruger den samme 3. Valg af rangerfarve inkluderer saber, røde peberrøde, lynblå, absolutte sorte, grydsølv, magnetisk og hvid platin. 3-liters turboladet inline-fire deles med Ranger og Mustang. Under testningen fandt jeg Co-Pilot 360 Assist + -pakkens adaptive cruise- og lane-centreringsfunktioner med behov for forfining.

Som med den forrige generation af Explorer får 2020-modellen en 2. I dag er frigørelseskandidaten for Chromium-baseret Edge tilgængelig til Windows og macOS og kan downloades her. Generelt mente vi, at Ford kunne have gjort mere for at skelne ST's interiør fra de andre Explorer-modeller.

Hvid Metallisk/klit

Der er masser af handelsbots overalt på internettet, som hver især lover brugerne en række godbidder, krav og garantier, men i sidste ende viser det sig at være svigagtig. Med konkurrencedygtig indvendig plads og bugseringskapacitet, masser af tekniske funktioner og en stærk drivlinjeopstilling, bør Explorer være i stand til at håndtere alt, hvad den gennemsnitlige køber kan smide på det. Hvis du leder efter en større SUV med mere strøm, tilbyder Ford Explorer disse muligheder over Ford Edge.

Selvom enhver rimelig indsats er gjort for at sikre nøjagtigheden af ​​informationerne på dette websted, kan der ikke garanteres absolut nøjagtighed.