Valg Af Den Rigtige Dagshandelssoftware

Der er flere handelscomputer-tip som dette i vores køberguide. Selvfølgelig, hvis du bruger proprietære indikatorer eller tredjepartssoftware, der er uformelt opdateret, ville det ikke skade at tjekke med programmets udviklere for at se, om alt kører på Windows 10. Vi kører også et windows-baseret hukommelsestestningsprogram i yderligere 24 timer på hver pind, samt et program kaldet Prime95.

 • I dag er der en skør mængde processorer, der ikke passer så pænt på en lineær hastighedsskala.
 • 2 Opret uden grænser - Lås op for dit kreative potentiale med den magt, du har brug for til at oprette, redigere og dele.
 • I dag kræver ikke en proces, der er så kompliceret som aktiehandel eller endda professionel dagshandel, ikke sofistikeret hardware.
 • Et must læse for de fleste begyndere og mellemhandlere.
 • Nogle forhandlere har brug for et dusin skærme, mens andre blot bruger en bærbar computer.
 • 8 Core 9th Gen INTEL® CORE ™ i9-9900K (F) PROCESSOR, 16M Cache, op til 5.

Du har ikke virkelig brug for noget andet. For lidt RAM vil ødelægge din computer - hvilket får den til at slukke spontant. Efterhånden som tiden skrider frem, ønsker du måske at investere i flere og større computerskærme for at vise flere diagrammer. 6 af de bedste handelspodcasts, hans podcast er bestemt en stor ressource, hvis du vil tage din portefølje til det næste niveau og tage bedre kontrol over dit økonomiske liv. Jeg har haft stort set god erfaring med Corsair-hukommelse i fortiden, selvom jeg har haft Corsair-hukommelse mislykkedes i fortiden, noget jeg ikke kan sige om ASUS bundkort. Dette er en bedre tilgang, fordi det at lære at gøre mere med mindre kun fungerer til din fordel.

Dette betyder, at du vil sikre dig, at du får et skærmstativ, der har ELBOWS! Jeg vil bruge et vandkølesystem for at holde alt pænt og køligt. Cryptosoft4 hvad er det?, sie wurden von Hemscott hierher umgeleitet. Samsung hævder, at Galaxy Book S 42 watt-timers batteri er i stand til op til 23 timers videoafspilning under standardindstillinger og justeringer af lydstyrken og skærmens lysstyrke.

Arbejdstagere har brug for nye færdigheder og træning for at få succes i en verden efter post-automatisering. Sammenlignet med elektromekaniske HDD'er er SSD'er typisk mindre modtagelige for fysisk stød, er tavse, har lavere adgangstid og latenstid, men er dyrere pr. Gigabyte (GB). Hos mange mæglere betaler du for aktiedata og futures markedsdata, så abonnér kun på de data, du har brug for. At se på for meget information har fået mig til at gå glip af handler og ført til overdreven analyse i min erfaring. Hver pind skal bestå hver af disse 5 test uden en enkelt fejl, før vi bekræfter, at en pind kan sendes ud på en kundes computer. GT 1030 og GTX 1060 kortene har stærkere resultater end resten af ​​feltet, mens GT 710 er en lille vej tilbage, de andre 4 kort adskilles med kun 2 point. Intels konkurrent AMD har nogle virkelig overkommelige CPU'er og er berømte for spilcomputere.

 • De flere skærmstande, som vi tilbyder, er meget kraftige med tykke metalarme, som det ses på billederne.
 • Det er altid en god ide at købe en computer, der vil blive brugt til handel med så meget RAM (Random Access Memory - 1 GB eller højere, hvis muligt) som muligt.

Har du brug for det? Vil du bare have det? Der er en forskel.

Din computer skal være lige så kraftig, robust og hurtig som dine handelsbeslutninger. Vi må lære af disse Wall Street-drenge! Du kan gå til så mange eller så få skærme, som du vil (eller som du har råd). Sådan tjener du penge på blogging konsentent, blogging af mødre, om at være mødre, er aldrig blevet taget alvorligt; udtrykket "mommy blog" siger det hele, virkelig. For at få dem til at fungere skal du være i stand til at forsyne disse komponenter med den nødvendige watt strøm. Du har straks tilføjet mindst to til tre timers arbejde med at prøve at finde ud af problemet. Hvis modemet er i samme rum som pc'en, kan du tilslutte modemet ved hjælp af et kabel til Ethernet-porten på pc'en.

En lidt mindre og endnu mere let version (2. )I modsætning til hvad de hævder, vil de fleste forbrugergrafikkort aldrig være i stand til at håndtere dette. Du kan forvente op til 6 timers let arbejde på denne bærbare computer eller op til 4 timer, når du udfører krævende opgaver. Denne særlige enhed har en 90% effektiv ydelse under typiske arbejdsbelastninger. Tag dig tid til at shoppe rundt, og husk, at du kan spare hundreder af dollars, hvis du køber din dagshandelcomputer i dets komponenter, og derefter enten sætter den sammen selv eller betaler din lokale computerspecialist for at gøre det for dig. Windows 7 er nu et årti gammel og kan ikke følge med moderne hardware. Dette kan være et stressende og distraherende problem. Personligt køber jeg alle mine videokort og skærme til at oprette forbindelse via DisplayPort-stikket.

De vigtigste former for back-up til handel er: Der vil ikke være nogen tilføjet software, der specifikt hjælper dig med at opsætte din handelssoftware og diagrammer, og hvis du har et problem, har de ingen reel viden om nogen specifik handelsplatforme, så de vil ikke være i stand til at give et dybtgående supportniveau. Matrox og ATI tilbyder solide videokort, der koster mellem kr250 og kr500. Arbejdspladsengagement, som dens kerne, handler om at humanisere arbejdspladsen. Intel-chipsæt fungerer altid fejlfrit med videokort, hukommelse og harddiske på markedet. Vi tillader i øjeblikket kunder at konfigurere alle vores systemer med op til 64 GB DDR4 RAM. 0 Foran lydporte op til 7. Vi har altid alle vores handelscomputere på lager, og hvis du vil hente det, kan vi have det klar inden for 5 timer.

Valg Af De Rigtige Processorer

Vær opmærksom på, at disse højere ende-spilkort er fysisk større kort, kræver ofte større strømforsyninger og har køleventilatorer, som kan tilføje dit systemstøjniveau (nogle gange væsentligt). Vores første test er den samlede score, der er givet for hver CPU, den bestemmes af et antal deltest for processorintensive arbejdsbelastninger, der kører direkte på pc'en. Det er dit valg. Vores testværktøj, Passmark Performance Test, kører en række systemtest, hvoraf to direkte vurderer 2D og 3D grafisk ydeevne for det samlede system.

Forskellig software er designet til forskellige typer handlende. Problemet er, at med google og det faktum, at intet på Internettet nogensinde bliver slettet, kan nogle af disse klart forkerte udtalelser finde deres vej foran folk, der ikke er i stand til at vide, om rådene er rigtige eller forkerte. Derfor kan du sige, at en multicore-processor består af flere små processorer, der er pakket i en chip. Scenario 1 - Billigste mulige handelscomputer, der kører 1 eller 2 skærme:

Vælg mindst 1080P (1920x1080), når du køber en skærm. Sagen kan endda være vægmonteret. Imidlertid er behovene hos en swing-handlende ganske forskellige fra en daytrader og endnu mere fra en algoritmisk handelsmand. OVERVÅGNINGER, SKÆRMER OG MERE SKERMER Når du har fået din handelscomputer, skal du fokusere på hvor mange skærme du ønsker. Hvis du indstiller din skærm korrekt, har du ikke problemer i fremtiden.

 • Lad din kreativitet flyde, når den 9. generation Intel® Core ™ -processor gengives og kodes i baggrunden, så du ikke går glip af et beat.
 • Ideelt set vil du være i stand til at få adgang til din handelsplatform, hvis der opstår et internet-servicestop.
 • Jeg har lavet en videoanmeldelse af her.
 • Så har du den fysiske samling af systemet, igen, lad os konservativt estimere dette til 2-3 timer.

Del Din Opsætning

Seasonic er en af ​​de ældre virksomheder, der producerer forbrugernes strømforsyning, der blev grundlagt i 1975 og trådte ind i pc-markedet for strømforsyning i 1980. Dette vil sikre, at du har ordentlig videosupport, der til enhver tid giver dig nøjagtige og high-definition-skærme. Ikke kun stærkere videokort viser bedre grafik, men giver dig mulighed for at forbinde forskellige skærme. Dette er en fantastisk pc til Forex trading, day trading eller endda Bitcoin mining. En aktiehandelscomputer er ikke som nogen gammel computer. SSD'er er meget hurtigere og mere effektive end de ældre harddiskdrev (HDD), også kendt som "spin-drev. "Corsair PC-sager har de avancerede funktioner, du har brug for, og intet behøver du ikke. Som forbruger skal du finde den perfekte balance mellem pålidelighed, holdbarhed, funktionalitet og pris.

Vores sidste browsertest er WebXPRT-pakken, den bruger igen en masse beregninger, men har også en meget mere grafisk test som en del af den. De inkluderer NVIDIA og AMD. Du skal også være opmærksom på antallet af kerner, som din CPU har, da det vil påvirke, hvor mange processer der kan køres samtidigt.

Resumé

Anti-vibrationspuder tilbyder overlegen støjreduktion, og kabelhåndteringssystemerne hjælper med kabelføring og pænhed. På eBay kan du gennemse et bredt udvalg af dagshandelscomputere, der er designet til at give dig høje behandlingshastigheder for at udføre dine specifikke opgaver. Vi er skiftet fra den tankegang i disse dage og sætter et stort fokus på videokortets båndbredde, i det mindste til en vis grad. Det vil sige, når 8700k CPU'en er indbygget i et korrekt specificeret system med de korrekte understøttende komponenter og afstemt korrekt. Alt, hvad du ser lige nu på din skærm, er et produkt af dets grafikkort. Jeg foretrækker at vippe mine venstre og højre skærme ind mod midten, så jeg er omgivet af mine skærme. F.eks. Er kabelmodemtjenesten et godt valg, da internetets hastighed går op til ca. 100 MBps, hvilket skulle være nok til dine daglige handelsbehov.

Webbrowser-tests

Her er et par overvejelser for at komme i gang: Hvilken tidsramme skal du handle? Vi håber, at du har haft glæde af at læse gennem vores handelscomputer-købsguide. Kontinuiteten af ​​de to skærme er vigtig for brugervenlighed. Og som du ved, anbefales det ikke at sidde for længe, ​​og derfor giver vægmontering dig den meget tiltrængte grad af fleksibilitet. Vi har en ATX-kasse i standardstørrelse, så det er ikke noget problem, og alle vores porte på vores system er også standard med et 24-polet strømstik og 8-pin CPU-stik.

Sidefinansier Panel

Den mest almindelige skærmopløsning er stadig 1920x1080, hvilket er fuld HD. Multikerneprocessorer har på den anden side flere kerner. Du kan tilslutte 3 skærme som standard eller 4, 5, 6,7 eller endda 8 skærme ved blot at tage det ekstra tilbud om opgradering af grafikkort.