7 Realistiske Måder At Tjene Penge Online

Jeg ventede i uger på et svar fra mine redaktører. Online aktiehandel - bedste rabatmægling, disse aktier handles derefter på aktiemarkedet. Det kan være ret let at donere, og nogle mænd donerer så ofte som 2-3 gange hver uge. Hvornår var sidste gang du gik på en ny restaurant uden at slå den op på forhånd?

De vigtigste funktioner inkluderer: Du kan vokse fra styrke til styrke, starte solo ved at åbne et eget datamining og kunstig intelligensfirma. Lyder ret godt, er det ikke? Society6 lader kunstnere uploade deres design og oprette deres egne butikker, hvor de vælger hvilke produkter deres design kan bruges på. Først skal du downloade appen, køre med appen, blive matchet med kampagner, og så tager du din bil ind for at blive indpakket og tjene penge på at køre steder, du normalt går. Tilsvarende, hvis du kan tage et kursus og blive certificeret eller registreret i dit felt, skal du gøre det og derefter tilføje det til dine legitimationsoplysninger. At tjene penge online kan imidlertid være indbringende, da der er mange svindel og ineffektive metoder derude.

Hvis du er velsignet med en grønnere tommel end min, og du vokser massemængder af frugt, grøntsager eller urter, kan du muligvis bare bruge disse færdigheder til at tjene nogle ekstra indtægter.

Let passiv indkomst, hvis du ikke har noget imod, at dit køretøj bliver indpakket. Spørgsmål: hvad er den bedste handelsstrategi? Du har brug for tre bevægende gennemsnitslinjer:. FlexJobs leveres med et lille, fladt månedligt gebyr - ikke en procentdel - men til gengæld dyrker de alle jobmulighederne for at sikre, at de er i høj kvalitet. Husk, at tiden er langt mere værdifuld end penge. Han tilbyder en blanding af gratis og betalte ressourcer til sine læsere, herunder arbejdsbøger, vejledninger, e-bøger og onlinekurser.

Andre kæmper for at få deres blog til at starte. Her er et par karakteristika og forsyninger, du skal have: Uanset om det er en vigtig forbrugerapplikation, en specialiseret app til at løse et bestemt nicheproblem eller endda et tidsspildende spil, du kan spille på din telefon, kan du oprette en massivt succesrig virksomhed, hvis du bygger software, der hjælper folk. Hvis du er klar til at tage din økonomi til et helt nyt niveau, skal du sørge for at abonnere på min podcast. Hvis du leder efter noget, der er lidt mere permanent end en sidevas, kan et deltidsjob muligvis være en af ​​de bedste måder at tjene penge på siden. Den bedste del er, at han debiterede en fast sats, der normalt arbejdede til omkring kr100 per time.

Mange succesrige freelancere kan i gennemsnit tjene 50 cent til en dollar pr. Ord. For at komme i gang, se vores tutorial om, hvordan du starter en online butik med WooCommerce. Det er nemt at komme i gang med din egen WordPress-blog.

Denne historie er offentliggjort i The Startup, Medium's største iværksætterpublikation efterfulgt af +428.678 personer.

En anden hurtig måde at tjene penge i 2020 er at begynde at få betalt til gæsteblog. For hvert unikt login på 24 timer krediterer vi din konto med et login-incitament. Først handlede vi aktier med mæglere. Derudover begyndte jeg at tilbyde gratis kreditkortbelønningsrådgivning for alle, der vil lære at rejse verden rundt på point og miles. Hemmeligheden bag at lykkes som forfatter er at være ekspert i en niche. Afdækning af mine forex-positioner ved hjælp af binære optioner, med binære optioner skal du handle inden for tidsrammen for de optioner, der er leveret til dig. Nogle af de mest populære freelancing-websteder inkluderer:

Korrekturlæste Artikler

Dusinvis af virksomheder foretager forskningsundersøgelser for at teste deres produkter. Eller for et mere professionelt look og avancerede funktioner som integration af e-mail-marketing, kan du bruge WPForms til at oprette en donationsformular på dit WordPress-sted. Hvis du fisker for at tjene penge online, men ikke er sikker på, hvor du skal starte, er her flere af de bedste og mest realistiske strategier du skal overveje: Webstedet ligner Etsy, og stort set alle kan tjene penge online ved at sælge en række forskellige varer her. Når du tilmelder dig deres tilknyttede marketingprogram, giver de dig en kode. Ligesom at tilbyde freelance-tjenester, kan du sælge din viden og rådgivning. Vælg en crowdfunding-platform (IndieGoGo, Crowdrise, Go Fund Me osv.) Snarere får du betalt et sted nede ad vejen.

Dette var et hul, vi ønskede at bygge bro på, ”siger Bharat, der sammen med Swati også har udgivet et par bøger. Med affiliate marketing samarbejder du med mærker og virksomheder inden for indholdet på dit websted. Tjek dette indlæg: Jeg vil blot have dig til at vide, at denne guide kun vil fokusere på måder at skabe reel, bæredygtig ekstraindkomst online. Da den gratis app tiltrækker et større antal mennesker, vil det være lettere for dig at sælge dem.

 • En anden får at håndtere forhåndshenvendelser, betalinger, refusioner og produktsupport.
 • Eller måske er du i øjeblikket en forælder, der laver hjemmeskole eller hjælper dine børn med deres lektioner.
 • I mange tilfælde hilses overarbejde velkommen, og du kan tjene et anstændigt beløb ved at gøre det.
 • Hvis du underviser i et fremmedsprog, vil du tilbyde strukturerede klasser, der mødes på samme tid hver uge.
 • Afhængig af tjenesten har du muligvis brug for pålidelig transport og internetadgang.
 • Jobbrætter kan være en temmelig lukrativ måde at tjene til livets ophold på dit websted.

Hvis Du Allerede Er Blogger... Tjener Du Penge På Det?

Han bidrager regelmæssigt til adskillige mediesider og deler sin viden om rejser, online iværksætteri og blogging med verden, når han kan. Se efter hvor som helst, hvor du måske kan komme foran de rigtige mennesker. Normalt vil din feedback være mundtlig, skrevet eller bruge en skærmoptagelsessoftware. Anastasia reklamerer for La Roche-Posay hudplejeprodukter. Du behøver ikke at have en grad i journalistik for at tjene penge online som reporter eller spaltist i disse dage. Børnepasning i hjemmet Hvis du elsker børn og har en lidenskab for muligheden for at påvirke et ungt liv, er dette en fantastisk mulighed for at arbejde hjemmefra. Her er processen, du skal følge: Hvis det er din sag, er disse ideer noget for dig!

Finansier denne idé ved hjælp af Kickstarter!
 • Folk fortæller konstant, at de ikke tror, ​​at nogen kan tjene til livets ophold online, men jeg kender masser af mennesker, der beviser, at det er muligt.
 • For at blive en influencer skal du opbygge et massivt følgende.
 • På disse sider er klienter på udkig efter skriftligt indhold fra eksperter som dig.
 • Forskningsundersøgelser har en tendens til at betale mere end andre almindelige online-undersøgelser.
 • At lave kvalitetsvideoer er imidlertid ikke næsten nok.

Lej dit hjem eller værelse på AirBnB

Hvis du ikke har udviklingsfærdigheder, er dit første skridt at lære at kode. Hvis du er interesseret i at arbejde for en anden, mens du stadig laver din egen tidsplan og beslutter, hvor du skal arbejde fra, her er et par virksomheder, der lader dig gøre netop det: Denne prissporingsapp forhandler om en refusion, hvis noget du køber sælges. Midler er tilgængelige tre dage efter et salg.

At være en film ekstra er ikke det mest glamorøse job.
Ud over at have dine egne kurser tilbyder læringsplatforme som BitDegree en chance for at blive instruktør.

Virtuel Bogholder

Websteder som RentNotBuy og Loanables gør dette muligt. Husk, at du forpligter dig til at vare sidste uger eller måneder, og at du ikke ønsker at ende med at annullere klasser. Eller du kan anvende en populær metode kaldet drop shiping, hvor producenten håndterer det for dig. Så hvorfor ikke få betalt for at søge på internettet?

Jeg anbefaler, at du tager dette pæne kursus i Sådan starter du en hjemme-dagplejevirksomhed. Min ven Kayla er en freelance virtuel assistent, og hun tjener kr10.000 pr. Måned. Start med HealthyWage-prisberegneren. Din plan skal konsekvent starte en blog, markedsføre din blog og forbedre din skrivning. Hvis du planlægger at tilbyde madlavningskurser, skal du ringe til nogle kommercielle virksomheder og andre lærere i hjemmet. Hvad er fangsten? Vi har for nylig interviewet Aja Frost i Make Change Weekly.

Hvis du er villig til at påtage sig en vis risiko og have hjertet af en ægte hustler, kan du tjene ekstra penge online ved at kun sælge provision for startups og andre virksomheder.

Hvis du vil sy til andre mennesker, skal dine færdigheder være langt over gennemsnittet. Decluttr er let at bruge. Jeg vil aldrig sælge dine oplysninger til tredjepart og vil beskytte dem i overensstemmelse med min privatlivspolitik. CPM betyder "pris pr. Tusinde eksponeringer", så du får betalt et lille beløb hver gang annoncen vises. E-bøger tager meget tid, forskning og energi at skrive, mens du ikke kan sælge dem for meget. Brug derefter Airbnb til at være vært for dit eget sted eller bo i et andet land i flere måneder. Skrivning af din egen bog - Hvis du er en af ​​dem, der brister med råd, ideer og er god til at udtrykke dem, kan du se på dette som en af ​​indtægtsstrømmene.

Jeg Ser Efter Den "hellige Treenighed" Indkomstmetode

Faktisk har universitetsstuderende solgt plasma for kontanter i årevis. Se efter nichefællesskaber på Facebook, LinkedIn eller Reddit, der kan drage fordel af dit indhold. Efter min mening er freelanceskrivning den bedste og hurtigste måde at begynde at tjene penge online.

Ligesom indhold og blogging er adgangsbarriererne ikke særlig høje. Poshmark, Refashioner, TheRealReal, ThredUp og Tradesy er et par af de online sider, hvor du kan sælge dine brugte tøj. Tænk på dit publikum, og hvad du kan tilbyde dem for bedre at tjene dem, behandl dem derefter med en vis respekt, og du vil til sidst høste fordelene. Hvor meget tid og penge tager det? Inden for hver af disse er der subnicher, der er meget mere snævert fokuseret. Airbnb's rentabilitet afhænger meget af flere variabler: Du kan markedsføre dit jobmarked som en mikrojobplatform for folk, der arbejder i samme niche som din blog.

Hvor rentabelt er det at blive en tilknyttet partner: Forsendelsesomkostninger indregnes i prisen Decluttr er villig til at betale for de varer, den køber. Automatiseret binær, den handelsplatform for binære optioner har fremragende kundesupportsupport. Jeg arbejdede på et salg af ejendom den anden weekend, og en kvinde kom ind og spurgte, om der var nogen bøger til salg. Det er muligvis den mindst lige frem på denne liste, men den er meget gennemførlig, og det er også muligvis den sjoveste måde på denne liste.

Her er et par digitale produkter, du kan oprette og sælge på din hjemmeside.

Fortæl Venner Og Familie Om Vores Tjenester

Nogle job-hjemme-job, som kundeservice, vil have en liste over udstyrskrav, der skal opfyldes. Den skøre ting er, at tjene penge online er ikke en drøm. Som dyrepasser har du den fleksibilitet, der følger med at drive din egen virksomhed. Dette vil hjælpe dig med let at finde kunder og fagfolk, der ikke er i stand til at bruge store platforme på grund af for meget irrelevant konkurrence. Jeg anbefaler, at du følger en lignende sti for at opbygge din egen virksomhed.

Kom Godt I Gang

Derfor skal du have et pænt, professionelt hjemmekontor, der er indbydende for gæsterne. Bare møde dem for at bestemme, hvordan deres mad kan lide. Det er en stor bedrift! Du kan bruge din kreativitet for at tjene penge online. Som postkammerat ville du levere en restaurant måltider, købmand ordrer og spiritus ordrer. For at bore ned er her Etsys egne opsætningsinstruktioner detaljeret. Endelig, ved at tilslutte dig organisationer som det amerikanske syningsgilde, vil du være i stand til at holde kontakten med andre, der gør det samme som dig.

For flere tip, se denne enkle guide til lancering og markedsføring af en online tøjbutik af mine venner på Selz.

De er ekstremt tidskrævende at opbygge og tage betydelig strategisk indsats. Så kig på anmeldelserne. Er du klar til at begynde at tjene penge på betalte undersøgelser? Når du regelmæssigt begynder at lægge indhold, begynder du forhåbentlig at opbygge lidt af et publikum. Det er en finansieringsplatform, hvor skabere kan samle et publikum til et kreativt projekt. Og selvom jeg har set min retfærdige del af succes, har tingene heller ikke altid været let. Eller arbejde gennem mund-til-mund, før du vælger din lejer. Et godt sted at starte er Lending Club.

Det skyldes, at der er to typer gæster, der har tendens til at hyppige B&B: Matematik styrer alt omkring mig. To mest fremtrædende områder, hvor du kan drage fordel af din dataindvinding og kunstig efterretningstjenester er:

Busking

Når penge er stramme, kan brug af kuponer hjælpe dig med at spare dig et par dollars. Men vidste du, at du kan tjene penge direkte fra Instagram, bare ved at have et stort nok følgende? Men når din skrivning forbedres, dine færdigheder vokser, og dit websted samler mere trafik, er det en klar mulighed. Måske har du mere tid end du tjener penge, og så er du glad for at investere det i at opbygge en online forretning.

Disse billeder er betagende.

Læs Mere Om

Men når det kommer til livet som en professionel blogger, får farvandet lidt uklarhed. Det tager engagement og tid, selvom det kan være meget rentabelt, hvis det er det, du elsker. Hemmeligheden er at finde de rigtige produkter - dem du kan sætte dit ry på. 20 virkelige måder at tjene penge derhjemme ifølge eksperter, jeg kunne lave noget PHP-kodning, men jeg er ikke den bedste. Så uanset om du sender en e-mail til en blogger-ven eller til en virksomhed, vil hver e-mail markedsføre dine tjenester, hvilket øger din chance for arbejde. Hvor mange besøgende, abonnenter, kommentarer, tweets og Facebook-fans har du brug for for at nå dine mål for dit websted? Folk tjener ofte kr25 til kr45 om dagen ifølge virksomhedens websted. Hvis de kunne finde en måde at tjene penge med et websted eller en anden online venture, kunne de afslutte deres job for at fokusere på iværksætteri, tilbringe mere tid med deres familie og til sidst tage kontrol over deres tid og deres liv tilbage.

Dobbeltcheck dig selv, inden du dobbeltvækker dig selv. Har forskellig gearing på de oplysninger, du deler - Mens dit kursus kan være et cool weekendprojekt for en hobbyfotograf, kan det hjælpe en fotograferingslærer med at debitere deres klienter mere. Transkription er detaljeret arbejde, men heldigvis kan du gøre det når som helst på natten eller dagen. Jeg kender en fyr, der engang fik betalte kr200 for at blive barberet på hovedet. Du kan godt tjene omkring kr40 pr. Time ved at blive en virtuel assistent. Tjen ekstra indkomst ved at gå din nabo's hund eller klippe Mr. Du kan tilmelde dig her.

Det siges, at de besøgende er ”godt målrettede. Næste kategori: Du kan gøre dem så enkle eller så komplicerede, som du vil - afhængigt af leveringsstil og emne. Som et resultat bør du ikke basere dine beslutninger på, hvilke metoder du udelukkende bruger på denne liste. En af min kones venner følte, at hun var hjemme hos sine to drenge, var stor, men hun savnede at have et kunstnerisk afsætningsmarked. Så du har en idé, du kan oprette videoer med din telefon eller professionelle kamera. Hvis du foretrækker at handle med fysiske produkter og sælge noget håndgribeligt, kan det være en god pasning at åbne en e-handelsbutik.

Sælg dine varer på Etsy

Den "gennemsnitlige" YouTuber med 5K visninger pr. Måned giver kun kr15/måned. Selvom disse penge ikke virkelig tjenes gennem deres blog, overvejer de fleste bloggere denne ‘blogindkomst’, fordi deres blogpublikum tjente som kunder. Og det er meget mere forudsigeligt end auktionswebsteder eller spillesteder for tredjepartsselgere (inklusive Amazon), som typisk giver købere og sælgere mulighed for at udarbejde deres egne betalingsordninger.

Det bedste podcast-hostingfirma at komme i gang med er Buzzsprout, og de giver dig et Amazon-gavekort på kr20 bare for at tilmelde dig. Hvis jeg begyndte på min karriere, ville jeg sandsynligvis gøre to ting: Dette kan hjælpe dig med at holde dig organiseret i modsætning til at bruge direkte beskeder via sociale medier. Til sidst kunne du spin dette i en fuldtids konsulent, der lærer folk, hvordan man kan gøre deres drømmerejse til virkelighed.

Sidst, men ikke mindst, kan du også tjene penge online ved at opbygge et online-samfund, selvom de indtægtsstrategier, du kan forfølge, vil variere meget afhængigt af dine mål. Du kan dog begynde at tjene penge via YouTube ved hjælp af platformens eget annoncenetværk eller ved at få sponsorerede indlæg. I stedet for at stole på annoncer (som kræver et væld af sidevisninger og søgemaskinsbeherskelse), kan du prøve mere naturlig salg med de nyeste tilknyttede programmer for at tjene penge på dit websted. Deltag i verdens mest populære crypto-tegnebog, det meste af de digitale kontanter, som kunderne deponerede i børsen, skulle opbevares i "køleopbevaring" for at forhindre, at det blev hacket eller stjålet. Du kan heller ikke blive doven eller uorganiseret over det. Roofstock er en markedsplads, der forbinder investorer med ejendomsejere. Det kan tage nogen tid at lande et job-fra-hjem-job.

Vil du have mit gratis kursus: Sådan starter du en rentabel blog om 7 dage?

For eksempel, hvis du agter at lave brugerdefinerede gardiner, har du brug for en serger og en gardiner. Bill patalon privat briefing, pengeautomaterne med ørebeholdninger tiltrækker investorer, der ønsker at komme ind og ud af markedet hurtigt, med håb om at få en hurtig pengepenge. Brug for en koncert i et par måneder? Han kunne altid gå tilbage og opdatere eller redigere baseret på feedback fra sine oprindelige studerende. Når du bygger dit brand, kan du leje andre rengøringsmidler til at rengøre for dig! Hun fremmer dog kun ting, hun elsker, så denne strategi fungerer rigtig godt for hende. Her kan du starte.

Selv i automatiseringsalderen er der visse opgaver, der stadig har brug for et menneskeligt touch. Og af børn mener hun enhver under 50 år. Alle disse sider er gratis at tilmelde sig og bruge. Modrika: indien første online handelsskole, der indebærer økonomisk uddannelse, at du også har brug for at købe dig en speciel, mekanisk og krypteret tegnebog til bitcoin er også en ulempe. Hvis du er interesseret i at skrive, er jeg sikker på, at du ved dette. Hvem ved, du kan blive en af ​​webhosting-giganterne, hvis du lægger nok på! Her er to velrenommerede virksomheder at tilmelde sig:

 • Bestem, om et skrivebord eller en bærbar computer er bedst til dine behov (Eks.)
 • Det kan dog tage længere tid at sælge.
 • Inden jeg tilbød mit freelanceskrivningskursus, coachede jeg.
 • Den bedste del ved at fokusere på indholdsmarkedsføring er, at hvis et tilknyttet program lukker ned, kan du skifte tilknyttet link til en konkurrent uden at have negativ indflydelse på din side-stressindkomst.
 • Og 39% af marketingfolkene siger, at de har øget deres indflydelsesrige marketingbudgetter for 2020.

“Jeg hader at arbejde isoleret”

Tænk over det. Byg derefter din blog på WordPress CMS og Bluehost-hosting. E-bøger tager en betydelig tidsinvestering. For eksempel poster faktisk hundreder af online indtastningsjob. Og CafePress udskriver og sender ordren til køberen! Har du en en-til-en-ide?

Hvis du vil starte et websted, skal du lære hvordan. Ligesom i enhver detailhandel vil den måde, du viser dine varer på, have stor indflydelse på dit salg. At sælge noget er sandsynligvis den mest stabile måde at generere indtægter fra dit websted. Rob skabte et gratis værksted for at gøre din lidenskab til at besøge sparsommelige butikker, værftssalg og loppemarkeder til en rentabel videresælgende virksomhed - på så lidt som 14 dage. Lad os sige, at jeg er en Amazon-tilknyttet campingudstyr, og jeg vil skrive et udtømmende, dybtgående blogindlæg og gennemgang af de “50 bedste vandreturpakker til eventyr udendørs. Og 27% betaler mellem kr250 og kr1.000.

De kan også være virkelig succes på lang sigt. Der er mange måder, du kan komme i gang freelancing - uanset om du når direkte til publikationer eller bygger en portefølje og venter på, at kunderne kommer til dig. Websteder som Shopify har gjort det lettere end nogensinde at opbygge et tilpasseligt, kraftfuldt e-handelswebsted i en weekend og begynde at sælge produkter nu. Uanset om det er en bog, du har skrevet (her er et link til vores! )Når du først har forstået, hvad det kræver at rangere et websted, er det tid til at sætte dine færdigheder på prøve. En blog kan være den perfekte afspejling af din personlige skrivestil og fremvise til dine tidligere oplevelser. For at tjene ekstra kontante leje af dine varer skal du sørge for at tage masser af billeder i høj kvalitet. Og hvis du ikke kan have det godt med at drive din egen virksomhed, hvad er da poenget med det hele?

Rengør Kontorer/små Kontorbygninger

Mens du besøger et websted, bliver din skærm optaget såvel som din stemme. BestMark sender for eksempel checks to gange om måneden, og betaling modtages typisk tre til fire uger efter, at mysterybutikken er afsluttet. Har du glemt din adgangskode? Med podcasting afhænger mængden af ​​penge, du kan generere, af dit publikums størrelse og engagement. En enkel Google-søgning efter banker, der giver bonusser til åbning af konti, viser en liste over aktuelle tilbud. Der er en række forskellige platforme, du kan bruge til at vise annoncer på dit websted. Mens jeg plejede at have oprettet webstedet, så jeg selv kunne sælge disse menneskers livsforsikring, var det meget arbejde at behandle alle de forskellige anmodninger og klienter.

Overraskende er begrebet arbejde hjemmefra en ældgammel [i]. Det frigører min tid, da jeg hjælper grupper af mennesker i stedet for 1: Lad os sige, at du driver et websted, der er dedikeret til webudvikling og design. Uanset om du er en professionel fotograf eller bare elsker at slå fantastiske billeder, kan du tjene penge på dit fotografi på en række måder. Finansielle eksperter deler deres synspunkter om bitcoin, vælg derefter din bank. Jo flere optrædener du har, desto større er sandsynligheden for, at du bliver fundet. Hvis du har den rigtige software og en smule dygtighed, kan du nemt tjene penge online som videoredigerer. Hvordan man forbereder sig på at arbejde hjemmefra med et telearbejderjob eller -virksomhed. I den sidste del af 2020 tjente jeg kr118.

Nå, der er masser af måder at gøre dette til virkelighed.

287 Svar På "65 Genius Måder, Hvordan Man Tjener Penge Online Lovligt (på Siden) I 2020"

Når webstedstrafikken vokser, tjener du muligvis en bonus. Her er en liste over websteder, der betaler kr50 og derover for unikke artikler og blogindlæg. Det vigtigste vil være din computer. Tjek denne gratis træning for at finde ud af, om dette er det rigtige valg for dig, og det vil vise dig, hvordan du kommer i gang. Jeg har brug for penge nu: 21 legitale måder at få penge i dag. Krav til margen til dagshandel: kend reglerne, hvis du vil begynde din handel efter en generøs løgn i, skal du ikke blive overrasket, når du kæmper for at få en fortjeneste. Jeg har skrevet til flere steder som: Ønsker du en smule ekstraindkomst, eller ønsker du at gå på fuldtids freelance?

De har udbetalt over kr338 millioner til deres medlemmer. ”Ved at vise CPC-annoncer med Google Adsense, modtager du et fast gebyr, hver gang en besøgende klikker på en annonce. Du kan sælge produkt fra din egen webshop, via community-websteder og rubrikannoncer (som Craigslist) og selvfølgelig eBay og samlet tjene gode penge.

Bliv En Kæledyrssitter - Få Betalt For At Lege Med Kæledyr

Spiller du på et instrument? For fans af hans arbejde er det meget. Du kan oprette et område med kun medlemmer, så de kan dele mere dybde blogindlæg, downloads, videoer, lydindhold og mere. Den fantastiske ting ved at arbejde derhjemme er, at du bestemmer, hvad slags arbejde du vil udføre, og du kan normalt beslutte, hvilken type udstyr du vil bruge - med undtagelse af mange kundeservicepositioner, selvfølgelig. 250+ påviste måder at tjene ekstra penge i 2020: den ultimative guide. At sælge et onlinekursus er en anden god måde at tjene penge online. Det involverer tip og tricks, jeg bruger til at oprette passive indkomststrømme! Der er typisk to typer YouTube-kanaler derude (som i det mindste er succes): Begynd at bruge Amazon FBA.

For at konkurrere skal du være ikke kun god, men du skal vide, hvad redaktører leder efter. Du skal bare tage et billede af din købmandskvittering med din telefon, og du kan endda købe dagligvarer fra din almindelige købmand. Ved at teste forskellige produkter og anbefale ting, jeg personligt bruger selv, har jeg været i stand til at tjene så meget som kr50.000 i provision, der kun sælger et produkt.