Hvor meget af verdens penge er i Bitcoin?

Dette tegner sig for 20 procent af den nuværende forsyning, og da mange af de antagne tabte mønter blev udvindet i store mængder i de tidlige dage, begynder det at fjerne dem fra beregninger om rigdom i ulighed for at få alt til at se mere fordelt ud. Efterhånden som de unges økonomiske status fortsætter med at falde, kan flere begynde at stille spørgsmålstegn ved det nuværende paradigme. Her er hvad du har brug for at vide om Bitcoins Wealth-software, inden du bliver det næste offer for den klassiske svindel til investeringer i Forex. Hans justeringer gav i sidste ende en formodet Lorenz Curve-output, som vist nedenfor: Svarprocent er normalt 24 til 48 timer.

Ved at lægge sikkerhedsproblemer til side (børser er guldminer til hackere), kan brugerne trække deres mønter tilbage, når som helst de ønsker det.

Vi starter med en anmeldelse fra Moe Zanner, der siger, at takket være Bitcoin Wealth-systemet, kan han snart forlade sit job. Det vil sige, du er i stand til at tilpasse softwaren og vælge dine handelsparametre. Som vi observerede i del fire, er den amerikanske dollar langt den mest anvendte valuta til sådan aktivitet, og banker har heldigvis samarbejdet om dens anvendelse til sådanne uærlige aktiviteter ved flere lejligheder.

Oftest er de, der forsøger at afdække mod økonomiske tilbagegang, afhængige af guld, sølv og fast ejendom. Bitcoin-priserne faldt derefter fra kr9.052 til kr6.914 den 5. februar 2020. Og det fører mig til det næste røde flag Bitcoin wealth vil kun linke til uregulerede mæglere. Han gjorde det med mainstream investeringer. Ligegyldigt hvem du er, hvor du bor eller hvor gammel du er... Min software og strategier fungerer for dig! 75% satser, “Der er kommet synspunkter på, hvor den effektive undergrænse kan være, og hvad det afhænger af. Sådanne store transaktioner afsluttes ofte undercover - måske efter særlig aftale med kryptobørser - så priserne forbliver relativt stabile. Derudover deler de også deres overskud med VIP-medlemmer.

Der kan for eksempel være et indlæg, hvor nogen hævder, at et bestemt program giver dig mulighed for at mine Bitcoin gratis.

Hvem dør det, Bitcoins zustande kommer dertil, som vi var uklare

Så til den nuværende pris på kr10.100 er tre fjerdedele af bitcoin-adresser værd lidt over kr100. Verden bliver mere og mere afhængig af internettet. Sådan indstilles økonomiske mål og faktisk opfylder dem, selv hvis du ikke starter i dag, skal du registrere et domæne og finde nogen, der kan hjælpe dig med at opbygge dine drømme. Det er ikke nødvendigvis 1: Vil gøre dig kontanter og masser af det!

Hvis den private nøgle går tabt, genkender bitcoin-netværket ikke noget andet bevis på ejerskab; [36] mønterne er derefter ubrugelige og faktisk tabt. Forskning udgivet af blockchain-analysegruppen PARSIQ denne uge gjorde meget for at svække Bitcoin's image som en global frihedsvaluta. Aktivér investeringsfunktionerne, eller start selv at placere handler for at generere afkast på dine investeringer. Ingen af ​​de største kryptovalutaer kommer ud af denne forskning, der ser godt ud. For virksomheder kan dette muligvis give udsigt til billige, næsten øjeblikkelige transaktioner, der kan krydse grænser uden problemer, og det kan revolutionere den globale betalings- og overførselsindustri.

Bitcoin - den mulige Pandoras kasse i valutaverdenen - har aldrig været kort til kontrovers.

Sådan undgås Bitcoin-svindel

Hvad angår fordeling af ejerskab pr. 16. marts 2020, 0. En stor procentdel af Bitcoin-entusiaster er libertarians, selvom folk i alle politiske filosofier er velkomne. Du kan få øjeblikkelig adgang. Hvorfor skete dette? På et tidspunkt vil zombieøkonomiens jig imidlertid være oppe. Status quo for Bitcoin-distribution vil sandsynligvis gennemgå interessante skift i fremtiden, når udbuddet falder.

De indfører altid en ny indkomststrøm nu og da, således at medlemmer er forpligtet til at registrere sig via det henvisningslink, som BWC leverer.

Iscriviti

MiningMax domæne blev privat registreret i midten af ​​2020 og havde en binær kompensationsstruktur. Over længere perioder kan der ses penge til at bevæge sig i et konjunkturmønster gennem økonomien. Så hvorfor venter du på? Er du aktiv på Cryptocurrency verden? Nogle økonomer har foreslået at afvikle kontanter helt, og denne særlige tilgang til at tvinge betalinger til negative renter finder sted allerede i nogle lande som nævnt tidligere. Nakamotos skatkammer er ikke den eneste bitcoin, der ikke snart bevæger sig snart. De viser dig, hvordan du bruger blockchain-teknologi det er matematisk umuligt at miste, og hvordan overskud let oprettes hver dag.

Ideologi

I den amerikanske revolution var et vigtigt konfliktpunkt ”beskatning uden repræsentation. Investering i bitcoin kan virke skræmmende, men ved, at det tager tid og kræfter at forstå, hvordan Bitcoin fungerer. Især fast ejendom er købt op, især i "stabile økonomier", hvor velhavende, som vi nævnte tidligere, kan slå fast ejendom - ikke med det formål at leve - men blot for at parkere penge sikkert. For at gøre det belønnes de med nye mønter. Det er revolutionerende. Distribution af Bitcoin Wealth afspejler nøjagtigt Global Wealth.

Det er ikke-kontraktmæssigt, fordi du ikke kan have en kontrakt med en ukendt modpart. Dette inkluderer, hvor meget du vil investere i hver handel, hvilke aktiver du vil handle, det risikoniveau, du vil handle på og endda de strategier, du gerne vil bruge. Hvis bitcoin ikke gør dig rig, skal de aktiekurspriser, der er rekord, være rigtige?

Profitt Mania

Du kan ikke sprette en bitcoin eller oplade en bitcoin. Bitcoin code-gennemgang, er du klar til at drage fordel af denne gyldne mulighed også? Jeg har mestret kunsten at tjene penge gennem Bitcoin-handel; Bitcoin, Neo, Ethereum & andre... Jeg taler MEGET STORT Penge! Der er også con mænd, der foregiver at være forbundet med velkendte udvekslinger, siger via en app eller et falsk websted. Det er ikke som du bare kan gå til din lokale bank og købe bitcoin. Jeg har modelleret distributionen af ​​Bitcoin Wealth på en måde, der fuldstændigt ignorerer Wallet- og adressedata.

Processen kræver særlig hardware og bruger en betydelig mængde strøm, hvilket gør processen dyr. Nu er de fleste af disse adgangsbarrierer gået, og det er næsten gratis at oprette en valuta i modsætning til at udskrive en billion dollars USD. 0001 BTC i din tegnebog Den seneste Facebook-annonce pest med mig i er 'Bitcoin Code' eller 'Bitcoin det tager svindlere' penge og er afhængig af folk, der rapporterer dem. Gem denne begivenhed, det kan være enhver type service, du bruger rundt omkring i dit hus. Dens “gratis” Meget få optioner, som handlende kan overse en gratis mulighed for at tjene penge. Bitcoin er åbent for alle og giver en spændende mulighed for at gå i dybden i en helt ny aktivklasse. Forskning udført af John M. Efter at have læst disse feedbacks vil du helt sikkert tro det og stole på mig, at denne software ikke får dig deprimeret. 3 bitcoins om dagen på autopilot.

Bitcoin-protokollen specificerer, at belønningen for at tilføje en blok halveres hver 210.000 blokke (ca. hvert fjerde år). Tidlig bitcoin-supporter Roger Ver sagde: For mere information kan du gennemgå vores servicevilkår og cookiepolitik. Her er funktionerne i bot: Følg dette link for hele artiklen - https: Imidlertid har kun nogle få - såsom Etherium, Ripple, Dash og Litecoin - opnået en betydelig penetration. Når man overvejer tegnebogadresser med betydelige BTC-indskud, ser Bitcoin wealth-distributionsbilledet ud til at ændre sig. De mest populære Bitcoin-websteder (september 2020):

  • Automatiseret handelssoftware, såsom Bitcoin Trader, er fremragende til alle, der ikke har timer til rådighed til at sidde foran deres computer og analysere markederne.
  • AUTOMATERET CRYPTO-HANDEL kryptohandelsmedlemmer Den næste video starter stop.
  • 54% har en balance på mindre end en bitcoin.
  • Den del af siden, der indeholder den private nøgle, er foldet og forseglet.
  • Tilbage til vores detektivarbejde, og vi fandt ud af, at Matteo ikke rigtig eksisterer, og han er faktisk bare et stock-foto fra iStock.

Bør du investere i Bitcoin Mining?

Anmodningen var motiveret af olieselskabets mål om at betale sine leverandører. Tidligere modeller for distribution af Bitcoin wealth var alle afhængige af en analyse af Bitcoin-tegnebøger og Bitcoin-adresser. 72% af alle Bitcoins. Ægte auto trading-robotter giver dig investorer mulighed for at konfigurere alle aspekter af softwaren, før du indbetaler.

Ofte Stillede Spørgsmål

Denne software er i øjeblikket gratis, du kan downloade den, og du kan teste dens ydeevne i stedet for at læse andre falske artikler. Hun bemærkede, at nu 2 procent af adresserne kontrollerer 80 procent af cryptocurrency-forsyningen. Lad os gå til den næste funktion. De kastede ekstravagante banketter med påfugle fra Samos, østers fra Lucrino-søen og snegle fra Afrika, alle importeret til stor regning.

76% i distributionen. De fleste ICO-svig har fundet sted gennem at få investorer til at investere i eller gennem falske ICO-websteder ved hjælp af defekte tegnebøger eller ved at posere som rigtige cryptocurrency-baserede virksomheder. Gegen ein wenig Bezahlung ist es nicht schwer gefakete Videoer til erhalten, selbst der gesagte Tekst kann ausgesucht werden. I tilfælde af bitcoin er der en grænse på 21 millioner mønter, der nogensinde kan produceres, hvilket appellerer til investorer, da det sætter en hård cap på potentiel inflation. Fortæl os det i kommentarerne herunder!

En papir tegnebog med et pengeseddelignende design. Det er sandt, at når brugere indbetaler deres penge på en børs, går det ind i en normal koldlagrings-krypto-adresse på blockchain og dermed ville blive afhentet i dataindsamlingsprocessen. Det kæmpes i stedet for hos forbrugerne, som gentagne gange bliver bedt om at være beføjelser til at undgå det farlige alternativ. Tidligere i tredje del undersøgte vi den aktuelle globale tendens mod de-dollarisering. Med hensyn til attraktive bitcoin indkomstmuligheder er Bitcoins Wealth Club en af ​​de bedste platforme, der i øjeblikket findes på markedet. 3 millioner brugere. En konstant strøm af negativ presse fokuserer på valutaens nytte i terrorisme, kriminalitet og narkotikahandel. Du har ingen evne til at se den faktiske handelssoftware, hvordan den fungerer, eller hvis der er indstillinger for risikostyring.

PagesOtherBrandBitcoin Wealth

Webstedet hævdede blandt andet svigagtigt, at mønten blev handlet aktivt på flere platforme, og endda vildledt investorer ved at hævde, at den også var partner med MasterCard, ifølge CFTC-sagen. Som en af ​​de mere populære automatiserede bitcoin traders i rummet bruges Gunbot af tusinder af mennesker hver dag. Denne gang er der imidlertid en meget vigtig forskel; centralbanker har aldrig før i menneskehedens historie brugt negative renter til unaturligt at opretholde et trin i cyklussen ud over dens naturlige opløsning i så stor global skala - en skala, der vokser.

Til sammenligning er Bitcoin Trader langt mere ærlig og siger tydeligt, at deres software har en nøjagtighed på over 98%. Tjen penge med bitcoin-miner rigger uden mining, hvis du tænker over, hvordan du kan tjene på Bitcoin (og hvis du er seriøs overfor det), vil det at undgå forskning være uundgåeligt. En del af adressen er synlig gennem en gennemsigtig del af hologrammet. Alt dette, mens næsten ti procent af Amerikas befolkning lever af madstempler. Dette fænomen minder uhyggeligt om de økonomiske forhold kort før Romerrigets fald. I betragtning af den uregulerede natur af bitcoin selv har døren dog været åben for svindel. De, der har den største formue, har en tendens til at søge ly i aktiver, der er beregnet til at opbevare værdi.

På egen hånd tegner dette sig for 4 procent af udbuddet af bitcoins, sammensat med hundreder af andre kryptobørser og antal skift igen. Egne aktier, hvor du samler udbytte. 9 blev softwarepakken omdøbt til Bitcoin Core for at skelne sig selv fra det underliggende netværk. Især fast ejendom er købt op, især i "stabile økonomier", hvor velhavende, som vi nævnte tidligere, kan slå fast ejendom - ikke med det formål at leve - men blot for at parkere penge sikkert. Hvor kommer de fra? Med borgere i stærkt sanktionerede regioner som Iran, der vender sig mod Bitcoin, er tanken om at bruge valutaen til at afvise dollaren ikke tænkelig. Bittrex, et populært bitcoin-udvekslingssite, frigav et sæt retningslinjer for at undgå bitcoin-pumpe-og-dump-svindel.

Og med den nylige prisfald på bitcoin kan denne lille del af samfundet blive mindre velstående.

Er Bitcoin Wealth legitim?

I de første seks måneder af 2020 blev der rapporteret om 761 millioner dollars cryptovalutaer stjålet fra børser. En anden type fysisk tegnebog kaldet en hardware-tegnebog holder legitimationsoplysninger offline, mens det letter transaktioner. Der findes en skarp kontrast mellem de ekstremt velhavende og dem, der er "bare" velhavende: Selvom BWC mestrer sig selv ved at give passive indkomstmuligheder til sine medlemmer, kan vi ikke garantere, at det er helt sandt. Tidligere modeller af distributionen af ​​Bitcoin Wealth er afhængig af en analyse af Bitcoin-tegnebøger og Bitcoin-adresser. At ophold hjemme mor job for 2020, de fleste artikler, jeg fandt angående arbejde fra hjemmearbejde, dyrkede ikke de virksomheder, de promoverede, angiv, hvor meget du kunne tjene, krævede kvalifikationer, hvordan du kommer i gang, eller hvis du kunne gøre det derhjemme med børn ... og det er derfor, jeg startede denne blog . 7 millioner i 2020 af SEC for at skabe falske investeringer og bruge en Ponzi-ordning til at svindle investorer.

07% procent af adresserne er værd over kr1 million, hvorimod 74. 5% af bitcoin-tegnebøger ejer 87% af alle bitcoins, der nogensinde er udvindet. Det tager kun 0.

En ægte automatiseret handelssoftware formodes at være baseret på tekniske indikatorer, generere reelle handelssignaler og handle på din konto. en simpel 60 sekunder strategi, x og er ikke det er den tid, der skifter format for disse. For eksempel hævdede en bruger i 2020 at have mistet 7.500 bitcoins, værd kr7. Og selv om selve blockchain ikke er blevet hacket, har der været tilfælde af tyveri fra børser, der køber og sælger cryptocurrencies. Hvis du forstår den potentielle indvirkning af Bitcoin, vil det ikke være svært at vanskeligt at forstå, hvorfor det kan være en god ide at investere i bitcoin.

Hvordan tjener jeg penge på BWC?

Hvad koster det at blive medlem af BWC?

For eksempel har spekulationer om de kinesiske yuan-devalueringer i fortiden skabt større efterspørgsel fra Kina, som også trak valutakursen op på U. Flere nyheder har hævdet, at populariteten af ​​bitcoins hænger sammen med evnen til at bruge dem til at købe ulovlige varer. En yen plejede at være en guldmønt, så det virker næsten latterligt at påpege, at bitcoin var kr20.000 for et år siden og nu er 3.400 , så det kan ikke være en butik med rigdom og derfor ikke penge. Hvis nogle få nationer skulle begynde en tendens til at slå sig ned i decentrale cryptocurrencies som Bitcoin, er konsekvenserne enorme. Det er en platform, der tilbyder fremragende støtte til personer, der leder efter en måde at forstå cryptocurrency-verdenen på, og som søger måder at få et godt afkast på investering på. Det er virkelig nemt at oprette en Bitcoin-adresse, udvekslinger opretter ofte en anden adresse, hver gang de sender og modtager penge. Hvad mere er, inden for få minutter kan du konvertere din krypto til pund eller dollars uden skandaløs valutakonvertering af dine venlige bankstere. En interesse i at skifte til monetær uafhængighed og afvisning af ægteskab med penge og stat kan være en uundgåelighed.

Bitcoin Wealth-appen

Nogle af disse rapporter har identificeret, at mindre end fem procent af alle bitcoins-adresser besidder ca. {{titel}}, 4 2020, og solgte den på 0. 95 procent af alle bitcoins. 1 Wallet (Exchange's køleplads tegnebog): Dog for at være en del af den klubproducerede indtægt såvel som at have support fra lokalsamfundet fra platformen, skal du opgradere din gratis konto til enten premium- eller VIP-medlemskab, og begge koster henholdsvis kr97 pr. Måned og kr297 pr. De hævder, at du vil tjene enorme overskud på tusinder om dagen, men sandheden viser ellers. Bitcoin med en ”B” -henvisning refererer til Bitcoin netværket eller Bitcoin til betalingssystemet; bitcoin med en lille bogstav "b" refererer til bitcoin som en valuta eller bitcoin som enheden.

For at undgå dette skal du holde dig til populære, velkendte Bitcoin-børser og hyppige Bitcoin-fora, så du hurtigt får nyheder om forfalskninger.

BTC-ejerskab 'Synes afbalanceret'

Pundits og markedseister har alle deres mening - og stemmer det højt på tværs af luftbølgerne og Internettet. Cryptotrader giver mulighed for at backtest og automatisere dine strategier fuldt ud ved at handle med robotter, der kører på vores skalerbare sky 24/7. Fortæl venligst andre investorer, hvilken svindelmægler Bitcoins Wealth fortalte dig om at bruge, i kommentarfeltet nedenfor.

Prismanipulation Undersøgelse

Denne indtjeningssoftware maksimerer helt sikkert din fortjeneste og reducerer dine midlertidige tab. I sidste ende, da de fleste af de passive indkomststrømme er MLM-ordninger, kan medlemmer, der ikke er gode marketingfolk, muligvis ende med ikke at få noget afkast, mens nogle måske ender med at miste deres penge. Så forholdet kan være 1: Det er den eneste adresse i Bitfinex kolde tegnebog. I modsætning til gammeldags penge ankommer BTC få minutter fra fjerne kunder, og du kan fortælle det øjeblik, de har sendt dem, at det kommer, selvom de er i Kathmandu. Når denne fidus endelig udsættes for og går under, mister enhver, der har investeret deres kontanter. Og en tegnebog kan gøre brug af mange Bitcoin-adresser. Så hvis du ikke er dygtig til at markedsføre både online og offline, er du i en ulempe at tjene penge på de annoncerede passive indkomststrømme.

Hvad synes du om distribution af Bitcoin-forsyninger? 5 millioner mennesker, der ejer mindre end 0. ”Lignende betingelser for harme findes nu med indirekte beskatning via inflation og kvantitativ lempelse, der skaber større fattigdom og fjendskab overfor ondskabsfulde magter. Specifikt er det Ripple og dets tilknyttede XRP-token i centrum af spekulationen, efter at virksomheden øgede sine salgsmuligheder for at bryde rekorder i 2020. Vi klikkede på linket, der omdirigerede os til brugerpanelet.

Hvis en enkelt nation for eksempel skulle erklære en procentdel af dens reserver, der skal opbevares i Bitcoin, ville andre straks følge i et skyn for at undgå at blive efterladt. I løbet af de seneste år har mange organer offentliggjort data om massiv velstandskoncentration i et ellers decentraliseret Bitcoin-netværk. Mens fremtiden er vanskelig at forudsige, er et godt sted at starte en forankring i de grundlæggende elementer i cryptocurrencies. Vi fandt ingen beviser, der beviser, at disse påstande er autentiske.

Dow 3026.573,72 + 372,68 (+ 1,42%)

Af CCN Markets: Indtil en ny blok er tilføjet til hovedbogen, vides det ikke, hvilken miner der opretter blokken. Når Bitcoin Trader fandt en handelsmulighed, der matchede parametrene for handelssoftware, ville den åbne en handel automatisk uden vores indblanding. Javisst, jeg ville tjene penge på det, men hvis jeg mistede alt, ville det ikke ændre forløbet i mit liv. Dette er et andet, bedre forsøg på at beskrive distributionen af ​​Bitcoin Wealth.

Programmeringssoftwaren siges også at være tabsbestandig baseret på dens algoritmer. Statlige og provinsielle værdipapirregulatorer, koordineret gennem den nordamerikanske værdipapiradministratorers forening, undersøger "bitcoin-svindel" og ICO'er i 40 jurisdiktioner. I modsætning til fiat valutakriger, kan denne særlige valutakamp ikke håndhæves fysisk. Hvis du følger disse retningslinjer, kan du øge din chance for at tjene penge betydeligt. Udvidet til top fem cryptocurrencies ved hjælp af markedsværdi kontrollerer kun 6.457 individuelle tegnebøger alle aktiver. Forex trading - hvordan handler man med forex? Stadig andre svindlere har brugt ICO'er - indledende mønttilbud - til at udtømme brugere fra deres penge. Mainnav, "I fremtidige situationer, der resulterer i et sikkerhedsbrud, eller viser en overhængende fysisk trussel for APHIS-personers velbefindende, vil vi øjeblikkeligt indstille programaktiviteter," skrev USDA i et brev under henvisning til dyre- og plantesundhedsinspektionstjenesten . Fordelen med Bitcoin Trader-algoritmen er, at den fungerer med et tidsspring på 0.

Som rapporteret af Bitcoinist tidligere, vil den kommende blokstørrelse, der halveres i maj 2020, starte den sidste - og længste - fase af Bitcoin's møntningsproces.

2020-2020

Når man tænker på, hvordan økonomi og politik vil påvirke Bitcoin's pris, er det vigtigt at tænke på global skala og ikke kun om, hvad der sker i et enkelt land. Den grundlæggende idé er, at investorer hype (eller "pumpe op") en bestemt bitcoin - det er normalt en alternativ mønt, der er meget billig, men høj risiko - via investorens websteder, blogs eller endda Reddit, ifølge The Daily Dot. Vi kan faktisk se den tegnebog på blockchain: Find ud af, hvad der adskiller Kuvera (hvis noget) fra konkurrencen i dag i vores anmeldelse. Aktiehandel blev tættere: hvordan man bygger en app som robinhood. Denne software fungerer automatisk og instruerer dig til at maksimere den potentielle fortjeneste og hjælper også med at minimere midlertidige tab. BWC tilbyder forskellige veje, via hvilke medlemmer kan komme i kontakt med support. Derefter skævede jeg det lidt for at gøre distributionen af ​​Bitcoin wealth endnu mindre retfærdig end fiat-formuefordelingen for at afspejle belønninger fra de tidlige dage med minedrift.

Hvis centralbanker fortsætter med at indføre mere uformel monetær politik, vil de smarte penge sandsynligvis flyde ind i Bitcoin som en afskærmning mod de kommende usikkerheder på markedet. Problemet er, at Bitcoins Wealth er ligesom alle de andre svindel, vi har gennemgået. I den amerikanske revolution var et vigtigt konfliktpunkt ”beskatning uden repræsentation.

I virkeligheden tilbyder disse nye centraliserede valutaer blot mere virksomhedsstyring af personlig formue.

Kend hele sandheden om Bitcoin trading bot

Det eneste spørgsmål er, om det er penge med tilstrækkelige fordele til at blive brugt. Vi ved bare ikke nøjagtigt hvornår: (Der er to dele til dette essay - a) hvorfor tidligere modeller baseret på adresseanalyse mislykkedes, og b) den nye model. Vi kan se nøjagtigt, hvor hver bitcoin blev født, som minedrift belønning for at løse for & placere gyldige nye blokke i dens blockchain, og præcist hvor hver bitcoin har rejst, gennem potentielt flere adresser på sin blockchain. Og virksomhedsejere må naturligvis undre sig over, om de skal etablere en måde, der skal betales i cryptocurrency for at komme foran et potentielt skiftende betalingslandskab. Igen er vores forudsætning ikke, at 'socialisme' eller 'kapitalisme' i sig selv er god eller dårlig; mere, at det er usandsynligt, at et sundt økonomisk system ser ekstrem økonomisk magt udøvet af et lille mindretal. Bitcoin-prisbobler i 2020, 2020 og 2020 [i] (venstre y-akse, logaritmisk skala) og volatilitet [j] (højre y-akse). Wer hier gewinnt sind nur die Websitebetreiber and the Broker die mit diesen Deals abgeschlossen haben.