80 Måder At Tjene Penge Hjemmefra

Du kan også bruge undersøgelser til at tjene belønninger fra forskellige detailhandlere. Intet at vente her! Derudover giver du værdifuld forskning, der bruges til at oprette ekspertsvar og artikler på webstedet om Pro Opinion. Når du har bekræftet din e-mail-adresse på webstedet, kan du begynde at tage undersøgelser med det samme. Denne kendsgerning alene burde tilskynde opholdsholdende forældre til at forfølge forskellige strategier, der giver dem mulighed for at skaffe flere penge på siden, da det gør det lettere for dem, deres betydningsfulde andre og deres børn.

Det er bare en demografisk tilknytning til de data, der er sammensat med data fra tusinder af andre anonyme kilder. På den anden side er der andre ikke-så-legit legitime websteder. Det er virkelig betryggende, især for de mennesker, der er nye på betalte undersøgelsessider, og som bekymrer sig for, at de måske er en fidus. Decluttr er let at bruge. En blog er dit stykke internetejendom. Oprindeligt designet som en auktionswebsted for DIY-sælgere, er det nu primært et sted for faste priser (dog ofte kraftigt nedsatte) salg af professionelle købmænd. Vores foretrukne ting ved Survey Junkie er, hvor ligefrem platformen er, og hvor hurtigt du kan begynde at tjene penge.

Som reference er 1.400 point værd omkring kr1. Du kan indløse dine point til præmier, eller du kan anmode om en check-in pålydende på kr3, kr5 eller kr15. Brug af dine talenter til at hjælpe andre findes i mange former. MySoapBox er en del af Interview Service of America (ISA), som har indsamlet data siden 1982. 99 Designs - Deltag i en designkonkurrence og se, om du kan skabe det bedste projekt.

Opret en OpinionSquare-konto her. Antal muligheder: Du tjener point, når du fuldfører dem, med 1.000 point svarende til kr1. Der er virksomheder, der betaler en smule øre for sådanne bundter. Dette øger din fortjenstmargen og hjælper dig med at sælge dem hurtigere. Kort sagt er det lettere end nogensinde at tjene penge hjemmefra.

Virksomheder, der betaler kontant, betaler via flere måder, herunder PayPal, bankoverførsel, i. Målet med denne kvantitative bestræbelse er at besvare spørgsmål og komme med de bedste løsninger for læserne fra Millennial Money. Ulempen med Pinecone er, at de ofte har strenge demografiske krav, hvilket betyder, at du muligvis ikke kvalificerer dig afhængigt af din alder, uddannelse, race eller andre profilfaktorer. Ingen liste over de bedste undersøgelsessider ville være komplet uden i-Say-panelet fra Ipsos. Jo længere en undersøgelse er, jo flere Swagbucks kan du tjene. Bliv en Voice-Over-kunstner Måske er det ikke din ting at oprette din egen podcast, men du elsker ideen om at optage lyd. Hvis du kan bage, kan du sælge det.

  • Vi frygtede websteder, der kompenserede os gennem et forvirrende poengsystem og sendte os undersøgelser, som vi sjældent kvalificerede os til.
  • Du bliver ikke rig, men du kan muligvis lette din families budget bare lidt.
  • 10% til 15% er en god tommelfingerregel.

Fyld Din Indkomst Med Vores Betalte Undersøgelser:

Når det kommer til udbetaling, har du også masser af muligheder. Når du besvarer spørgsmål til din profil, skal du altid give positive svar. En af de ting, jeg kunne lide mest ved MintVine, er, at de tilbyder en enorm mængde måder at få betalt på: Hop ind på iPoll-undersøgelseswebstedet, så ser du en munter tegneserie af en mand, der går hans hund, mens han tænker på produkter. Der er også spørgsmålet om cookies. Etablerede websteder har altid brug for ledere.

”Jeg er en hjemme-mor. Affiliate marketing er det sted, hvor du samarbejder med mærker og tjenester for at anbefale produkter. Til sidst skal du kigge efter websteder med falske undersøgelser. Du vil optjene point (SB'er) for hver opgave, der udføres på Swagbucks. USA, CA, Sverige Sådan tilmelder du dig: Det skulle fortælle dig, hvor stor en virksomhed denne er, og hvor seriøst de tager deres online undersøgelsespanel. Åben over hele verden Sådan tilmelder du dig: Jeg vil ikke sige, at du er uærlig, men denne tilgang beskytter mine personlige oplysninger.

Trick-spørgsmål kastes i blandingen for at sikre, at du ikke bare vælger tilfældige svar for at komme igennem spørgeskemaet. Getaround er en anden lejetjeneste, der er lidt nyere end Turo, men får trækkraft. Du kan indbetale dine point til kontanter, gavekort, musikdownloads og masser af andre ting. 150 arbejde hjemmearbejder - den store liste, som du ikke vil gå glip af. Der er en række måder, du kan tjene Swag Bucks - Handle online, se underholdende videoer, søge på nettet, besvare undersøgelser - og du tjener point. Jeg regnede med, at jeg endelig havde fundet en enkel vej til at tjene nogle gode penge på min fritid. Disse ideer vil få dine hjul drejning. De undvigende fire cent ville for evigt forblive uden for min rækkevidde.

Jo flere undersøgelser du tager, jo mere tjener du.

Voks Og Sælg Din Egen Produktion

550 point (kr5). Nogle undersøgelser og fokusgrupper kan endda tilbyde dig kontanter. Fra hjemmelavede stearinlys, kunsthåndværk, beklædning og indretning kan Etsy være din nye foretrukne markedsplads til forbindelse med shoppere. Nogle af dem kan se ud som spam og betaler ikke særlig godt. 1.000 point = kr50. Når det gælder at indløse dine point, er en lang række gavekort nogle af de bedste muligheder på Swagbucks websted. Dog vinder du muligvis ikke konkurrencer eller auktioner, så du kan ikke tjene noget for dit hårde arbejde. Nogle af de undersøgelsesmapper, som du måske har set deres annoncer online, inkluderer:

Du kan også få betalt for at bruge den som en søgemaskine i stedet for Google. 8/10 - Ligesom Swagbucks er deres privatlivspolitik fremragende. Start med Proofread Anywhere for at lære ind og outs ved korrekturlæsning og lande din første klient. Når du sælger på et auktionssted, skal du acceptere begge typer gebyrer - og i mange tilfælde en stejl klipning på din indtjening fra hjemmet. Toluna er et markedsundersøgelsesfirma, der betaler medlemmerne for at tage undersøgelser online og "på farten".

Du kan korrekturlæse masser af forskellige ting, f.eks. E-bøger, nyhedsartikler og udskrifter. Ingen af ​​ovenstående nævner dig for at deltage. Uanset om du er en hjemme-mor, studerende, pensionist eller 9 til 5 arbejdstager; at tjene ekstra penge hver måned med disse legitime undersøgelseswebsteder kunne gavne dig på så mange forskellige måder. På samme måde beholder webstedet retten til at fjerne dig fra deres panel, hvis du ikke længere passer til deres ønskede demografiske, så få mest muligt ud af dit medlemskab, mens du har det! Ellers har de cash back-programmer, der ligner Swagbucks, plus undersøgelser og alle de andre grundlæggende, selvfølgelig.

Ved blot at klikke på Swagbucks-linket og shoppe på websteder, herunder Amazon, Walmart og Nike, tjener du point, da disse virksomheder betaler Swagbucks for at linke til dem, og du får en del af deres gebyr.

Få Undersøgelsesbelønninger Fra Store Mærker...

Grib det nu, mens det stadig er GRATIS! Persistens og engagement. At tjene penge hjemmefra er en fantastisk måde at betale for din næste ferie, gratis datoenætter eller endda for sjove sprudlende genstande.

Opret En App

MySoapBox er muligvis din nye ting. Vi har alle prøvet ekstra indkomstmuligheder på et tidspunkt i vores liv. Har jeg brug for noget specielt udstyr til at tage online-undersøgelser? Vi ser først på, hvordan man tjener penge uden at sælge noget. Klik her for at tilmelde dig SwagBucks og få din kr5 bonus. Når alt kommer til alt, hvis du ikke ved, hvad dine kunder vil have, hvordan kan du så lave ting, som de vil købe? Sådan fungerer det: Det tager omkring 15 minutter at tage hver undersøgelse.

Med andre ord er det vigtigt at identificere de undersøgelser, der vil betale mest for det mindste tidsrum. Når du tænker over, hvor lette de er, gør det at tage dem næsten ingen no-brainer. Også kendt som InboxDollars i USA belønner dette etablerede samfund dig for aktiviteter ud over betalte undersøgelser. Hvilken sjov og nem måde at tilbringe lidt tid på - meget bedre end kabale!

14 Bedste Undersøgelsessteder For At Tjene Penge I 2020

Så det er meget vigtigt at give nøjagtige og komplette baggrundsoplysninger - dette vil hjælpe dig med at kvalificere dig til flere (og bedre betalende) undersøgelser. For hvert 5. minut optjenes et point. vil du 10 gange din selvtillid, produktivitet og succes? De tilbyder et henvisningssystem, der kan hjælpe medlemmerne med at tjene 20% til 30% af henvisningsindtjeningen. Du kan se den fulde Zoombucks anmeldelse her.

Webstedet ejes af Survey Sampling International, som er et stort firma, der samler undersøgelsesdata fra hele verden. Det er også meget almindeligt, at virksomheder sender dig undersøgelser umiddelbart efter, at du har opdateret din profil. Disse sider giver dig ganske enkelt en liste over ægte undersøgelsessider, som du kan få gratis på netop denne side.

Du kan tjene penge på at administrere back-end af websteder.

Bloggens Bedste

Selvom jeg i disse dage ikke har tid til at foretage en masse undersøgelser, får jeg stadig et par kontroller om året (kr50 - kr100) fra SurveySavvy takket være et dusin mennesker, som jeg havde henvist tilbage i mine tidlige dage. Et par ekstra hundrede bucks tjent i din fritid? Punkter tager undertiden dage eller endda uger at blive vist på Toluna-konti, hvilket er værd at bemærke. Dette firma betaler punktbelønninger for hver afsluttet undersøgelse. En af de mest populære steder at booke rejseophold er Airbnb. For at tilbyde din feedback til virksomhederne, får du point og poster i konkurrencen.

Grundlæggende har vi evalueret ikke kun, hvor meget du faktisk får betalt for at tage undersøgelser, men også hvor lang tid det tager at tjene det kontante privatliv. Hvor mange personlige oplysninger skal du give for at gennemføre en litany af undersøgelser og begynde at tjene faktiske penge? Det er en fantastisk tilføjelse til dine undersøgelsessider og kan hjælpe dig med at tjene et par ekstra dollars hver måned. Selvom sindssyke sideforstyrrelser lyder tiltrækkende, klæber de ofte ofte simpelthen ikke ud og ender med at blive en mega tidsspild. Igen, som alle de andre, er det gratis at deltage.

Indbakke Dollars

Vi fandt en masse positive attester, inklusive denne: Naturligvis fungerer dit websted som et stykke af din portefølje. Og hvilke kriterier mislykkedes jeg? CafePress er et af de førende websteder, der giver dig mulighed for at oprette en online shop. Alt hvad du behøver er et webcam og en mikrofon, du kan undervise over internettet. Så længe du kun sælger friske produkter, behøver du ikke en særlig licens. Hvis der er organisationer, der er relateret til dit felt, skal du sørge for, at du er medlem af dem. Får op til kr500 hver uge med Opinion City!

  • Det kaldes "Brugertest", og websteder og appfirmaer bruger det til at forbedre brugervenligheden af ​​deres websteder og apps.
  • LÆS MIT OPGIVELSE.
  • Det er bare vrøvl!

Undersøger Paneler Til Børn Og Teenagere

Når du rammer kr10. Den måde, jeg fik det til at fungere for mig, er, at jeg tilmeldte mig så mange online undersøgelsessider, som jeg kunne. Globalt testmarked betaler dig gennem en check, gennem din PayPal-konto eller indløser den til gavekort. Gør dit bedste for altid at fremstille en god, solid kopi og hold fast i din forpligtelse til at gøre det bedste du kan for dine kunder. For at tage undersøgelser skal du kvalificere dig. Da jeg gjorde noget research og lærte, at deres gennemsnitlige job betaler omkring 30 cent og tager 3 minutter, opgav jeg mig.

6 Bedste Undersøgelsessteder

Disse trin varierer fra det ene undersøgelsesfirma til det næste, så sørg for at forstå, hvordan processen fungerer, når du tilmelder dig. Derefter gik hun videre til Swagbucks på anbefaling af flere betroede bloggere. InBox Dollars er meget som Swagbucks, bortset fra at din værdi optjenes i faktiske dollars i stedet for point. Du behøver heller ikke udfylde tidskort eller jobrapporter. Læger, der laver lydnotater om patienter, har brug for nogen til at transkribere deres noter for at lægge dem i patientfiler, men de fleste læger ønsker ikke at betale en transkriptionist på fuld tid.

Dette betalte undersøgelsespanel er også min favorit og en læserfavorit.

Kald mig paranoid, men den langsigtede beskyttelse af din identitet og personlige oplysninger er mere værdifuld end de ekstra penge, du tjener. Dette er et af de vidt anerkendte undersøgelsessider, og det er også et højt betalende. UserTesting Indkomstpotentiale: Tilmelding er en hurtig og nem proces. For at være tydeligt bruges cookies vidt på internettet.

Du kan også bruge dine point til at indtaste konkurrencer, men jeg vil aldrig anbefale dette, da du er meget usandsynlig at vinde. Cryptocurrency exchange anmeldelser, ved marginhandel på Kraken kan kvalificerede konti låne op til $ 500.000 for at gå længe eller kort på et cryptocurrency. Start med de steder, der er anført i denne artikel. Fortæl os mere, du måtte have i kommentarerne herunder.

Tilmeld Dig Så Mange Undersøgelsessider, Som Du Kan

Besvarelse af undersøgelser og udførelse af opgaver er nogle få måder at tjene "swagbucks" på, som derefter svarer til enten gavekort, præmier eller poster i præmieudtrækninger. Denne har eksisteret i lang tid. Derefter kan det at tage undersøgelser for penge være en god måde at tjene penge på komforten i dit hjem. Det eneste positive, jeg kan tænke på, er, at der er meget plads til forbedringer. Som du kan forestille dig, drejer deres undersøgelser (normalt) om emner og produkter, der er relateret til forældrerollen (som dækker næsten enhver kategori af produkter - mad, underholdning, tøj, elektronik osv.)

Tilmeld dig her for indbakke dollars og få dine kr5.

Jeg gætter på, at det er forståeligt, da behandlingstjek for virksomheder af denne størrelse er tidskrævende. Så dit første skridt i at tjene penge til din mening er at tilmelde dig disse markedsundersøgelsesfirmaer - a. Husk, virksomheder har brug for de oplysninger, de får fra undersøgelser, og de er villige til at betale for at få dem. En af de store ting ved Survey Savvy er, at de virkelig tilbyder en lang række undersøgelser at vælge imellem, så du ikke blot taler om de forbrugsvarer, du køber dagligt. 00 eller virkelig en femten minutters undersøgelse?

En hurtigt voksende investeringstrend er mikroinvestering.

Fokusgrupper For Markedsundersøgelser

Når vi kom forbi det sjove klingende navn, var vi i stand til at se, hvordan Swagbucks er et af de mest respekterede virksomheder i online undersøgelsesrummet. Betalt undersøgelse svindel: Ud over at få point for hver undersøgelse, indgår du også i månedlige kontanttegninger.

Jeg har modtaget to kontroller for kun at have foretaget undersøgelser - se betalingsbevis. Vores familie er altid på jagt efter at tjene ekstra penge. Webstedet fungerer på et poengsystem som mange andre sider. Du får ideen. Klik her for at tilmelde dig for at begynde at optjene Starbucks gavekort i dag!

EarningStation

Point kan indløses til gavekort, såsom kr25 Wallmart-gavekort, kr25 Starbucks-gave og Motorola Xoom Android-tablet. PanelBase er ikke dit gennemsnitlige undersøgelsessite. Jeg skrev hundreder af dem på college, og jeg skriver for at leve, så jeg regnede med, at jeg ville være en kandidat uden hjerne. Så længe der ikke er noget andet i pakken, kan du sende bøger via mediemail, hvilket er den billigste mulighed. Undersøgelser er ikke den eneste måde at tjene penge med EarningStation. Folk har brug for salgsbreve, hvidbøger, webstedskopi og e-bøger.

Desuden tilbyder Pinecone den mest fleksible udbetalingsgrænse på ethvert undersøgelsessted. Når du har indsendt en undersøgelse, får du point, der kan indløses via Paypal eller gavekort. Hvilken kompensation du får, afhænger af tilbudet.