Bedste Online Aktiemæglere For Alle Investorer I 2020

E-handel giver dig for eksempel mulighed for at investere i optioner, futures, gensidige fonde, obligationer og mere. Hos eToro kan du handle med CFD'er og forex. Alexa reagerede behageligt på vores kommandoer og leverede alt fra det seneste pristilbud på "International Business Machines" til en kontoopdatering. Handel med udvidede timer bliver mere og mere almindeligt.

Med over 2 billioner dollars i klientaktiver er Fidelity en billig online mægler, der tilbyder kr4. 0 Vodafone benchmarkgebyr kr15. Du får også rådgivning (om ønsket), forskning, tip til vellykket pension og endda skatterådgivning. Nogle mæglere fokuserer udelukkende på aktier, der handles via New York Stock Exchange, NASDAQ og andre større aktiemarkeder, men mange øre-aktier handler med de ”lyserøde ark. Føj dette til den prisvindende platform, og du har en opskrift på succes.

Afkastet fordeles derefter mellem investorerne. Lær mere om, hvordan vi tester. 01 Bedste samlet: Det fungerer meget godt for folk, der handler med store handler, men folk, der handler mindre beløb eller ofte handler, er nødt til at være nøje opmærksomme på størrelsen på den faste sats. Ud over grundlæggende kortlægning og handel, sporer det pakken i brugervenlighed. Mens USAA-forsikring kun er tilgængelig for militært personel og deres familier, er produkterne til bank- og finansielle tjenester tilgængelige for offentligheden.

Telefonbestillinger

En rentebetaling er et beløb, du modtager i en fast tidsplan for de penge, du har lånt. Mange investorer har mere end en mæglerkonto. Derfor er gratis investeringsapps så populære. For investorer, der ønsker at købe og sælge aktier, er der mange online mæglere at vælge imellem. Schwabs handelsgebyr for aktier og ETF'er er kr4.

Disse professionelle dagshandelsplatforme tilbyder typisk en mere avanceret grænseflade end den gennemsnitlige mæglervirksomhed og hjælper dig med at finde og placere handler hos en eller flere mæglere, du vælger. Jeg er ikke ved at risikere at få problemer for en dollar her eller dollar der. Bemærk bare, at canadiske dagshandelsplatforme kan afvige markant fra både amerikanske eller europæiske versioner, og platforme i Sydafrika vil også variere. En demokonto er en god måde for begyndere at øve handel og teste en mægler eller handelsplatform uden at bruge rigtige penge. Denne brugervenlige tilgang flyder lige ind i Fidelitys læringscenter, der inkluderer hundreder af artikler, og som TD Ameritrade, evner til sporing af fremskridt. Afbrydelser i bredbåndstjenester, strømafbrydelser og computerproblemer kan forhindre dig i at få adgang til oplysninger, du har brug for på kritiske punkter. Læs om, hvordan vi tjener penge.

Med det i tankerne har jeg samlet denne liste over de bedste online mæglere. Tidligere blev kontoen kritiseret for ikke at tilbyde provision uden ETF. Et fokus på nedsatte omkostninger kan undertiden være et rødt flag for kvalitet, men Ally leverer virkelig med sofistikerede regnemaskiner, overskudstab estimatorer og mere. Det har kraftfulde platforme med historiske kortlægningsværktøjer og andre funktioner, der hjælper dig med at foretage de bedste investeringer. E-handel er en af ​​de mest kendte online mæglere - og med god grund. Onlinemæglere leverer normalt deres egen handelsplatform. Deres lave marginrater, lav provision på handel med højt volumen, høje renter betalt for tomgangskontanter på din handelskonto og eliteværktøjer og platforme tilbyder en unik oplevelse for den rigtige type investor. Nogle af fondsfamilierne inkluderer Vanguard, iShares og Invesco.

Resumé

Når folk taler om at investere, menes de generelt at købe aktiver, der skal holdes i en lang periode. Omkostninger kan være en betydelig barriere for investorer, der prøver at komme i gang. Hvis du ønsker at starte i det små, er det bedre med at undgå mæglere med kontominimum. Ligesom en bankkonto udgør aktiemæglere også en del af deres overskud fra diverse gebyrer. Hvis du vil vide mere, kan du besøge vores privatlivspolitik. 76% af detailinvestorkonti mister penge, når de handler CFD'er med denne udbyder. De bedste apps giver en oplevelse, der er meget tæt på desktopversionerne, hvilket giver dig de samme værktøjer til at overvåge værdipapirer og placere handler.

Online-handelsplatformen er bare “ok” til handel med aktier, men er fantastisk til optionshandel.

SogoTrade kræver heller ingen minimumssaldo for at åbne en konto. Bemærk, at jeg har konti hos hver af disse firmaer og personligt har testet deres handelsplatforme, forskning og andre værktøjer. Læs vores fulde Ally Invest Review.

Fidelity Investments

Selv om det er sandt, at de fleste fullservicemæglere kræver store indskud for dig at komme i gang, udgør online aktiemæglere en mere overkommelig mulighed, nogle med kontorminimum så lave som kr0. 95 eller endda kr2. Det er vigtige spørgsmål, og svarene på dem afgør, hvilken der er den bedste online mægler for dig.

Disse mæglere opkræver mindre, men du ofrer tjenester. 95 hver, for kontohavere med en gennemsnitlig daglig saldo på kr100.000 + eller mindst 30 handler pr. Kvartal. De har nogle fordele i forhold til direkte investering i en gensidig fond eller indeksfond. Dine penge er faktisk forsikret, men kun mod den usandsynlige hændelse, som et mæglerfirma eller et investeringsselskab går under. Alle de nævnte mæglervirksomheder på denne side bør også være et godt udgangspunkt, da de alle tilbyder noget unikt. Opdatering til 2020: Dette er en enorm velsignelse for aktive handlende og begyndereinvestorer i U. Forståelse af mønsterdagen trader-reglen, torsdag kommer rundt, og du køber og sælger aktier i både ABC og XYZ. Sidste år fokuserede Fidelity på at forbedre sin infrastruktur og pålidelighed, så det kunne undgå de nedbrud, der plagede online mæglere i 2020.

99 for at starte, og hvis du vælger nogle af de gebyrfrie midler, kan du undgå transaktionsgebyrer. Når du logger ind, får du ikke mange klokker og fløjter, men du får gratis handler. Firstrade er kendt for at holde omkostningerne nede. ZacksTrade tilbyder lave handelsgebyrer på aktier, ETF'er, gensidige fonde og optioner og leveres med en grænseflade for erfarne erhvervsdrivende og en til begyndere. (95 pr. Handel) for hyppig handel.

Selvom du ikke rigtig kan stole på det som din eneste investeringsplatform, fungerer mægleren godt for din personlige aktiehandelskonto takket være dens kr0.

Allieret

Fidelitys gensidige fonde og ETF'er er velovervejet. Store investeringsnavne har også fået robo-rådgivning. Morgan er begge de bedste valg, der passer til de fleste investorers behov. Mange virksomheder tilbyder disse typer konti gratis. Lad os se på et eksempel - hvis du vil sælge 50 aktier i Tesla, vil gode markedskabere købe dine aktier, uanset om de har en sælger oprettet endnu. Dette vil hjælpe dig med at vide, at du ikke kun valgte den bedste online mægling først, men at du stadig har den bedste onlinemægling til dine (muligvis skiftende) behov. Lad os se.

Anne har skrevet til anmeldelser. Minimum indskud på 825%: Du kan tjekke min dybdegående Ally Invest-gennemgang for at lære mere om den billigste mægler pr. Pris i branchen. Du har også over 250 provisionfrie ETF'er at vælge imellem. SEC (Securities and Exchange Commission) - Amerikansk regulator for børser og markeder.

Du kan investere i specielle sektorer eller det brede marked. Hvis du foretager et par store handler, skal du passe på mæglere, der opkræver en procentdel af din handel. I nogle tilfælde er et lidt højere gebyr det værd, hvis mæglingen opfylder dine behov og hjælper dig med at nå dine mål. Det er et bestandssundhedsbarometer. 95 provision. Selve appen er slank og let at bruge, og dens sprog er mere tilgængeligt end andre. Da du alligevel undersøger dine tilgængelige mæglerindstillinger, kan du også overveje at vælge dine investeringer. Hvis du har brug for en mægler til at hjælpe dig med dine handler, skal du vælge et firma, der tilbyder denne service.

Online mæglervirksomheder Hvorfor koster et spørgsmål

Generelt kan du forvente at kunne handle alle større aktier og ETF'er gennem enhver online mægler. Se efter mæglere, der tilbyder flere kommunikationslinjer. Desuden har Fidelity lave priser. Du vil også overveje faktorer som den slags rådgivning og forskningsværktøjer fra mægleren, kvaliteten af ​​den digitale handelsapp, og muligheden for at placere handler hurtigt og pålideligt, blandt andre detaljer. Der er dog et udbetalingsgebyr, og kun USD-konti er tilgængelig. Bedring investerer dine midler i aktie-ETF'er og obligationer-ETF'er og tilbyder skattesmarte investeringer, automatisk rebalansering, pensionsplanlægning og rådgivning.

Mægleren tilbyder ekstremt lave omkostninger direkte adgang til en række internationale børser i Europa, Nordamerika og Asien. Nøglen til at huske er imidlertid, at mange af disse firmaer opkræver ekstra gebyrer, afhængigt af hvordan du bruger din konto. Virksomhedens flagskib TradeStation-platform blev lanceret i 1991, og TradeStation Group var et børsnoteret selskab på NASDAQ fra 1997 - 2020, indtil det blev overtaget af Monex Group (19). Den klassiske “stop loss” -funktion er en enkel form for automatisering, men der er meget mere avancerede platforme, der giver dig mulighed for at programmere din egen handelsrobot til at udføre detaljerede strategier eller reagere meget hurtigere end du selv kan gøre. Mange af de bedste rabatmæglere til dagsforhandlere følger en OTC forretningsmodel. Fortæl os det på sociale medier. Cryptocurrencies, det er et kæmpe marked, og det er nemt at starte nye videnskaber om bitcoin-handel login-test af markedsproducenters handelsstrategier pdf-handelsstrategier i nye balkanske aktiemarkeder Ekspert rådgiver e-Sve Spread - Download her 7. Sig, at du vil investere 100.

TradeStation

Dette kan være en bedre aftale end at købe U. Mens nogle mobile platforme som Robinhood kan prale af fuldstændigt provisionfrie aktier og ETF'er, skiller Ally Invests platform og ressourcer sig ud med kvalitetsundersøgelser og værktøjer, herunder adgang til dets online handelsnetværk. Deltag i kobo & start ereading i dag, at tjene penge for penge skyld er en temmelig tom følelse efter et stykke tid. Men din platform skal ikke kræve, at du jager efter info. Det faktum, at du kan få adgang til din aktiehandel online, giver dig større kontrol og hurtigere svar, når dit lager stiger eller falder.

  • De fleste online mæglere opkræver fra kr5 til kr7 per handel.
  • Jeg har opdelt det i to sektioner.
  • Endelig skal du huske at kontrollere de seneste ratings for finansiel rådgiver, som du kan se på investor.
  • På den negative side er det lidt kompliceret at tilpasse.
  • Finansielle rådgivere leverer fortsat værdi, men for mange investorer leverer moderne online mæglervirksomheder alle de nødvendige værktøjer til at investere med succes - og for at lære at identificere dine egne muligheder.
  • Begyndere, der føler sig lidt dristige, kan endda dybde i deres mere avancerede platform, OptionsHouse-platformen.

Typer Af Mæglerkonti

De bedste handelsplatforme i 2020 for europæere: Virksomheden brugte det sidste år på at strømline sin hjemmeside og omdanne sit uddannelsestilbud, mens de overførte 3. Her er nogle af de almindelige overvejelser: Med nogle af de billigste tilgængelige provisionskurser, kraftfulde softwareværktøjer og uovertruffen kundeservice har der aldrig været et bedre tidspunkt at åbne en konto hos Lightspeed.

Hvordan De Stables Op

Vær opmærksom på, at det, som et mæglerfirma opkræver for en handel, ikke er hele historien. Vores første mål er at hjælpe folk med at finde de bedste tilbud til at forbedre deres økonomi. ”Dette er lagre med lavere volumen, der handles på et system kaldet Over the Counter Bulletin Board (OTCBB). Før du vælger en online aktiemægler, er det vigtigt at kontrollere virksomhedens status med hver af disse enheder. Vanguard er den fremtrædende online mægler. Brugerdefinerede tærter giver dig øjeblikkelig markedseksponering for flere lagre uden at betale handelsgebyrer. Du vælger, hvilke konti der skal linkes, og jeg bruger mine strengt til mine investeringer.

En mægling, der tilbyder strømlinet forskning for at give dig en bedre forståelse af din potentielle investering, sparer dig værdifuld tid. På den anden side betales mæglere i det væsentlige for at udføre omfattende markedsundersøgelser for deres kunder, hvilket kan spare dig for betydelig tid og kræfter. For eksempel tilbyder Merrill Edge under basisguld-niveauet 10 provision-fri aktie- eller ETF-handler hver måned til kunder med kombineret kontosaldo på mindst kr20.000. 95 kr30 kr0 N/A 9. For investorer i USA er dette ikke et problem, men for investorer, der bor uden for USA, når man sammenligner mæglere er det vigtigt at sikre sig, at de tilbyder service i dit land.

Bedste Lavpris-/rabatmæglere

5 stjerner Charles Schwab Bedst til IRA-konti kr1.000 kr4. Hvis du ønsker, at din handelsbord skal ligne en fra et Wall Street-handelsgulv, har Etrade du dækket. 05 (budprisen). fra 7. oktober 2020. Det kan siges, at ingen enkelt mægler til enhver tid er bedst for alle - hvor du skal åbne en handelskonto er et individuelt valg. De har meget minimale gebyrer for at administrere investeringen for dig og som et resultat tage dem af alt det tunge løft, der er forbundet med investering, så du kan gøre andre ting. Ligesom M1 Finance kan du købe delvise aktier i aktier og ETF'er. Sådan tjener du penge hurtigt: 100+ nemme måder at tjene kr 100 eller mere . 03 Bedst for begyndere:

Dets websted er en af ​​de nemmeste at bruge blandt alle banker, inklusive online banker. Imidlertid placeres titusinder af handler hver dag gennem gode mæglere til dagshandel, der bruger disse systemer. Marginalrenter har en tendens til at variere afhængigt af det beløb, du låner; så for at evaluere alle mæglere på lige vilkår, MoneyRates. Nogle af dem vil endda vise dig din aktivallokering og fremsætte henstillinger om, hvordan og hvor du skal ombalancere din portefølje. For at tilmelde dig disse har du brug for mindst kr5.000. E-Trade, TD Ameritrade og Interactive Brokers tilbyder alle adskillige fordele for dem, der ønsker at handle med ørebeholdninger. På denne måde, hvis du opdager, at udveksling af aktier ikke er investeringsmetoden for dig, kan du nemt stoppe med minimale tab.

Bedste Online Mæglere Til Forskningskapaciteter

TD Ameritrade er vores overordnede topvalg af en grund, og de er også et af de bedste valg i denne kategori. For at sikre, at din online aktiemægler er sikker og pålidelig, er der en række officielle og professionelle regler, og de har tillid til, at de skal tilhøre. Hvis du gør det, kan du investere uden for dine traditionelle pensionskonti og på dine egne vilkår. Dette vil blandt andre innovationer muliggøre mere avanceret brug af kunstig intelligens, data mining og maskinindlæring. Læs vores fulde anmeldelse for at dykke dybere. Kontoåbningen kan tage lang tid, og live chat mangler. Hvis du har lyst til at tage mere risiko, kan det at købe ind i en aktivt forvaltet indeksfond give dig en chance for højere afkast.

Flere mæglere tilbyder endda gratis handler for nye klienter.

Hvad Du Har Brug For For At åbne En Mæglerkonto

Bemærk, at nogle af disse mæglere muligvis ikke accepterer, at handelskonti åbnes fra dit land. Meget hyppige forhandlere, avancerede forhandlere. Så nok til at forklare - lad os komme til listerne. Online handel er tilgængelig via E-Trade web, der tilbyder alle de grundlæggende og et par ekstra. Når du har truffet en beslutning om en mægler, kan du også tjekke vores guide til åbning af en mæglerkonto. Med et nyt ansigt - dog rynket - kommer en lidt anden følsomhed. Hvis du allerede kender dette firma, vil du være glad for at finde den samme venlige og let at navigere oplevelse på bestandssiden af ​​huset.

Konsolidering Af Rabatmægler

Tænk på det som at sidde gennem seminarer lige fra komforten i hjemmet. E * TRADE blev også klassificeret som 1 for mobil handel i aktiemæglerne. Hvis du vil handle penny-aktier, vil du have OTCBB-support fra din mægler.

Hver gang du handler et finansielt produkt, bliver du opkrævet en provision, som er et mæglergebyr for udførelsen af ​​handelen. Du bygger en portefølje med 20 aktier. Ally tilbyder også et robust forskningsbibliotek, der inkorporerer visuelle lysbilleder og interaktive medier i sine markedsdata.

Er Dagshandel Ulovlig?

Hvis markedet pludselig ændrer sig, har du evnen til at reagere hurtigt. Nye investorer finder alle de læringsartikler og kurser, de har brug for på E * TRADE. Og det opmuntrer ikke dig til at stille tid til markedet. Når du har åbnet en konto hos Blooom, analyserer de dine 401 (k) for besparelsesmuligheder og sørger for, at det er, hvor det skal være, i betragtning af dine præferencer. Nogle af funktionerne på øverste niveau kommer dog med en præmie, så du skal ikke blive overrasket over en stigning, når du begynder at sprede dine vinger med denne fremragende service.

Det er en mulighed for at få adgang til noget, der nærmer sig fuld service uden prisen for fuld service. 1 samlede mægler i 2020. 95 fast gebyr (kr4. )En mægler kan rådgive dig, prøve at sælge dig og gøre dine handler for dig, og deres serviceniveau er den største forskel mellem en fuldmæglere og en rabatmægler; full-service mæglere tilbyder dig rådgivning og håndholdelse, mens rabat- og online-aktiemæglere bare udfører dine handelsordrer og måske prøver at anmode om mere forretning fra dig. Med en fullservicemægling køber og sælger du ikke bare aktier.

Hurtige Links

Virksomheden har mere end 20 års erfaring. De tilbyder nu også rådgivning, kendt som Ally Invest-rådgivere, hvis du ønsker mere af en hands off tilgang til din investering. Provisioner for de fleste handler er kr6.

Wealthsimple begyndte i Canada og er nu i de stater, der tilbyder en investeringsløsning for investorer.

Vi har allerede berørt nogle af omkostningerne ved brug af en online mægler. Hun er interesseret i den digitale transformation af hjem og penge og i teknisk etik. Pengemarkedsfonde investerer i kortsigtet gæld såsom amerikanske statsobligationer, erhvervspapir og indskudsbeviser. Begge produkter giver dig mulighed for at udføre omfattende forskning og udføre handler.

Du har dit valg af optioner, aktier, erhvervs- og kommunalobligationer, statskasseinstrumenter, Forex og mere. Når du vælger mellem alle de mest populære dagsmæglervirksomheder, er der flere faktorer, du kan tage højde for. Vælg mæglere, der er reguleret i veletablerede finansielle systemer, som EU, USA eller UK.

Platinemedlemmer (der udfører 25 handler på 90 dage og opretholder en kontosaldo på kr50.000) betaler kr5.

Her Er De Bedste Online Mæglere For Aktier I 2020:

Har de et 'deal desk'? Online mæglere ændrer deres vilkår og betingelser hele tiden. At navngive det bedste af noget inkluderer normalt nogle meninger, og det er bestemt tilfældet i dette indlæg. 4 ZacksTrade kr3. De bedste online børsmæglervirksomheder gør det nemt og overkommeligt at handle med individuelle aktier. Ema 12 og ema 26 handelsstrategi forklaret, bevægende gennemsnitlig præference afhænger af mål, analytisk stil og tidshorisont. TD Ameritrade tilbyder i øjeblikket gebyrfri IRA-konti og har en fantastisk kundeservice. DEGIRO gebyrer Saxo Bank DEGIRO Interaktive mæglere XTB eToro Apple benchmarkgebyr 20. Stjerneklassificering Vi er ikke de eneste, der synes, at Ally Invest er en bemærkelsesværdig service.

Hvis du regelmæssigt investerer, kan du spare penge på transaktionsomkostninger og gebyrer og endda investere med så lidt som kr50 pr. Måned afhængigt af mæglingen og kontotypen, du har. 95 pr. Handel og kræver et minimum af kr500 for at åbne en konto. Under den niveauerede prisstruktur varierer priserne fra USD 0.

For eksempel kan de, der leder efter stort afkast, placere deres midler på en samlet konto med en høj risiko/belønningsgrad. Aktier, der udsteder hyppigt udbytte, er indkomstlagre. Dette øger det beløb, du har til rådighed til at investere, hvilket gør gevinster eller tab uforholdsmæssigt store i forhold til din nettoinvestering (din samlede investering minus det, du skylder på dit marginlån). Denne enestående all-round oplevelse gør TD Ameritrade til vores nr. Dette kan afhænge af den type investor, du er, de funktioner, du ser efter, og hvor meget du er villig til at betale for førsteklasses handelsteknologi. De kan nemt skifte kontanter mellem forskellige konti - og med ørebeholdninger kan minutter få betydning, når du ser en potentielt lukrativ handelsmulighed. Fra lejlighedsvise erhvervsdrivendes side tilbyder Merrill Edge nu 100 provisioner-fri egenkapitalfag pr. Måned for de kunder, der har mindst kr100.000 i aktiver.

Merrill Edge anmeldelse

Af alle vores valg er Charles Schwab den bedste mulighed for avancerede forhandlere, der ønsker en fuld buffet med optioner (aktier, ETF'er, optioner, obligationer, gensidige fonde, futures) og en imponerende pakke forskningsværktøjer. Jo større din investering, desto større er forskellen. Udover at være medlemmer af FINRA og være registreret i SEC, bør online-aktiemæglere også være medlemmer af Securities Investor Protection Corporation (SIPC). Vælg den bedste handelsplatform, vi gjorde forskningen for dig. Når du er logget på en Fidelity-konto, er standout-funktionen fanen Nyheder og forskning. Når du tager hensyn til alle funktioner, ressourcer, handelsplatforme og teknologi (mens du også overvejer enhver type erhvervsdrivende), er fullservicemæglerne som E * TRADE og TD Ameritrade de bedste for det største antal mennesker. Fleksible kontotyper.

Vores fem favoritter rangerer konsekvent toppen i begge websteder 'årlige rapport, der markerer mæglervirksomhed på teknologi, brugervenlighed og omkostninger.

Langs TWS lader interaktive mæglere investorer handle fra deres Apple- eller Android-enhed, da deres mobile platform giver fremragende kvalitet, flere nyhedsfeeds, konti, overvågningslister, handelsindstillinger, underretninger og mere. Hvis du overvejer en online mæglerkonto for første gang og er relativt ny i investeringsprocessen, hvem skal du åbne en konto hos? Du ønsker, at din online mægling skal imødekomme dine behov. Dette fremhæver behovet for at prøvekøre din mægler først. Fidelity forbedrede ordreindgangsgrænsefladen for at undgå de mest almindelige fejl foretaget af kunderne. Hvordan enhver investor behandles som en kunde er vigtigere for nogle end andre.