Hur funkar Bitcoin Pro - Så overvejer du at investere i bitcoin? Må ikke

Faktisk anslog det digitale retsmedicinske firma Chainalysis for nylig op til 23% af Bitcoins, der er udvindet til dags dato - næsten 3.

30 procent for mængder på op til kr10 millioner. Der er også en flurry af forskellige online markedspladser, der handler med alt fra ulovlige stoffer til avancerede luksusartikler. Forestil dig din nuværende forsyning med Bitcoins som en gigantisk stabel kartofler:

Hogan, som er en populær og dynamisk taler om emnerne personlig økonomi, pension og ledelse, hjælper mennesker over hele landet med at udvikle succesrige strategier til at styre deres penge i både deres personlige liv og forretninger. Når det kommer til at købe ting, blev cryptocurrency lige så legitim som flad valuta i de senere år, og i betragtning af eksistensen af ​​adskillige deep-web markeder, der kun accepterer Bitcoins, kan du muligvis købe nogle ting lettere med BTC end med nogen anden valuta. Hvis den handlede mængde er høj, og flere mennesker køber og sælger, vil denne spredning være meget minimal. Til sidst lad os forkæle lidt kontrovers omkring Bitcoin.

Coinbase og Coinsquare i USA og Canada, og BitBargain UK og Bittylici o us i England.

Før den kan føjes til blokken, skal transaktionen valideres af de andre computere i netværket, kendt som noder. Nogle investorer, der køber og holder valutaen, satser på, at når bitcoin modnes, vil større tillid og mere udbredt anvendelse følge, og derfor vil bitcoin's værdi vokse. Buffetts nære medarbejder Charlie Munger er endnu mere direkte i hans foragt. Der er en række muligheder, men de vigtigste kan reduceres til en online tegnebog og en softwarepung på harddisken på din computer. Hvordan får jeg mine penge ud af Coinbase? Bemærk fraværet af indgangsrate og udløbsrate.

 • Crypto-til-crypto-udvekslinger.
 • Efterhånden som blockchain-teknologien udvikler sig, kan den give forbrugerne større adgang til nogle finansielle tjenester og kunne give kunderne mere kontrol over deres økonomiske data.
 • I øjeblikket er den mindste Bitcoin-enhed satoshi, eller 0.
 • Der kan ikke holdes midler, fordi den delte nøgle er krypteret med din adgangskode.
 • For bedre og/eller værre er Coinbase stolt over dens lovgivningsmæssige overholdelse.
 • Hvis du ikke blev bedt om at bekræfte dit ID direkte efter indtastning af SMS-koden, gør du det ved at klikke på fanen "Køb/sælg".

De seneste opdateringer på Coinbase

Du kan læse den første del af vores to-dels vejledning om teknisk analyse for at få mere indsigt. Desværre for kunder betyder det, at de skal videregive en stor mængde personlige oplysninger, inklusive de sidste 4 cifre i deres SSN og fotos af deres ID. Denne "adresse" ville være en anden, denne gang, den offentlige rækkefølge af bogstaver og tal. Vær ikke en af ​​disse narre. Deltag i over 3.000.000 kunder fra hele verden, der er tilfredse med vores tjenester. Der er skattemæssige konsekvenser, og en føderal dommer afgav for nylig, at Coinbase skal overgive poster til IRS for transaktioner på kr20.000 eller mere. 477 BTC.

 • Hvem er Coinbase Pro rettet mod?
 • Det er kommet til det punkt, hvor et stort antal økonomiske historier - og spørgsmål i min indbakke - spørger, om jeg skal "investere" i BitCoin eller ej.

Referencer

Variationer herom sætter grænser for den betalte sats pr. Aktie; for eksempel udlignet delt maksimal løn pr. aktie (ESMPPS) eller delt maksimal løn pr. aktie (SMPPS). Log ind på Coinbase Pro med dine Coinbase-legitimationsoplysninger. ”Er den eneste rimelige reaktion. En række føderale og statslige regulatorer har udsendt investoralarmer og andre erklæringer om Bitcoin, token salg eller initial mønt tilbud (ICOs) og andre cryptocurrency relaterede investeringer. Bitcoin-udvekslinger som Coinbase samler markedsdeltagere fra hele verden for at købe og sælge cryptocurrencies. I betragtning af hash 000000000000000000c2c4d562265f272bd55d64f1a7c22ffeb66e15e826ca30, kan du ikke vide, hvilke transaktioner den relevante blok (#480504) indeholder.

Tag skridt til at sikre dine midler, og afstiv dig selv for markedets fremtid. De kan ikke manipulere med andre minearbejderes blokke. Så længe minearbejdere fortsætter deres arbejde og registrerer nylige transaktioner, vil Bitcoin-blokkæden altid være et igangværende arbejde. Forestil dig at forsikre dig om, at appen er den sikreste og bedste i hele verden. Imidlertid er Bitcoin's kildekode struktureret til at give mulighed for fremtidige underafdelinger ud over dette niveau, hvis valutaens værdi værdsættes til det punkt, at det anses for nødvendigt.

Denne forklarer er beregnet til at afklare nogle af de grundlæggende koncepter og give svar på nogle grundlæggende bitcoin-spørgsmål.

Ben Horowitz

Okay, så det er mange numre. I dette tilfælde kan du enten: Misforstå mig ikke, det er muligt at tjene penge på crypto trading, men ikke så højt som hvad disse tvivlsomme karakterer hævder. Det er bare en software, som alle kan downloade gratis. Coinbase er en af ​​de største cryptocurrency-virksomheder rundt omkring og støtter 42 lande med mere end 20 millioner kunder over hele verden. Hvad angår mere praktiske problemer, er hacking og svindel normerne. Gruvearbejdere arbejder ikke på at verificere transaktioner ved at tilføje blokke til den distribuerede hovedbog rent ud fra et ønske om at se Bitcoin-netværket køre glat; de bliver også kompenseret for deres arbejde. Stærk kryptografi og magien ved store tal gør det umuligt at bryde denne ordning.

OK, nu hvor vi har konstateret, at Bitcoin Pro er en fidus, hvordan fungerer det nøjagtigt? Bitcoins udskrives ikke af en regeringsorganisation, ligesom den amerikanske statskasse gør med dollars. Så det ville koste 1 at flytte Bitcoin på 10.000 dollars fra din egen tegnebog til din bankkonto. 15 smarte måder at tjene penge hjemmefra, vil du se succes hurtigere? De britiske skattemyndigheder behandler Bitcoin som en udenlandsk valuta, hvor enhver BTC-relateret sag behandles på baggrund af sine egne individuelle kendsgerninger og omstændigheder. Brugere kan oprette tre typer tegnebøger med Coinbase:

Hvilke kryptokurser understøtter Coinbase Pro?

Fire hundrede tusinde mennesker er tilsluttet Coinbase. Når en minearbejder 'løser en blok' er der et tilsvarende vanskelighedsniveau for løsningen. I 2020 resulterede en kodningsfejl i oprettelsen af ​​et stort antal un-mined Bitcoin, hvor midlertidigt styrtede valutaens værdi. Dette gør det ideelt for langsigtede investorer, der ønsker at gå videre til deres cryptocurrency.

Det hjælper med at få Federal Reserve-systemet og andre centralbanker til at styre systemet. Sådan investeres i bitcoin: komplet begynderguide, dette angreb installerede en Monero cryptocurrency-miner uden at udløse andre flag end høj CPU-brug. Hvis værdien falder, vil du naturligvis have tabt penge. (December 2020.) Du skal dog være opmærksom på, at enhver konventionel indtjening, du modtager fra handel med Bitcoin, vil blive behandlet på den sædvanlige måde. Disse udvekslinger er designet til at være så begyndervenlige som muligt. Der er andre muligheder for at omdanne Bitcoin til konventionelle penge. Du behøver ikke betale nogen penge for at oprette papir tegnebøger.

Hvad Skal Jeg Ellers Vide?

Sørg for, at din browser understøtter JavaScript og cookies, og at du ikke blokerer dem for indlæsning. Som mange ved jeg, at der er masser af risici, når det kommer til cryptocurrency, det er en gamble, men den ene ting, du ikke forventer at ske, er at blive røvet på få sekunder på et websted med et renere brugergrænsefladesign end Chase Bank. Hvad er plusser og minus for at handle med Bitcoin? Så alt, hvad du køber med Bitcoins, er ikke underlagt en almindelig moms eller nogen anden skat, der normalt anvendes på den vare eller tjeneste. Post navigation, online-undersøgelser med Survey Junkie. På ethvert tidspunkt kan du se dine åbne ordrer direkte under prisoversigterne midt på samme side. For at hæve dine grænser skal du gøre følgende: Da hver streng med data vil generere en og kun en hash, er søgen efter en tilstrækkelig lille en involvering af tilføjelse af nonces ("tal, der bruges én gang") til slutningen af ​​dataene.

Ejere er anonyme; i stedet for at bruge navne, skat-id'er eller personnummer, forbinder bitcoin købere og sælgere gennem krypteringsnøgler. Det er her Bitcoin mining kommer ind. Vær opmærksom på disse 7 bitcoin-svindel i 2020, ho opfordrede hendes tilhængere til at rapportere annoncen og advarede dem mod at blive knyttet til "få rig hurtige ordninger" som Bitcoin Pro. Det næste trin er at løse et numerisk problem, kendt som 'bevis på arbejde'. Udfyld captcha, bekræft derefter, at du er over 18 år og accepterer Coinbase-brugeraftalen og privatlivspolitikken.

 • I midten af ​​december 2020 nåede cryptocurrency sit højdepunkt på alle tidspunkter og overskred kr19.850-mærket, kun for at smuldre og falde under kr12.000 inden for få dage og falde til under kr7.000 inden februar.
 • Derfor er Bitcoin blevet mere populært i lande, der lider af politisk ustabilitet, end det har gjort i mere stabile regioner.
 • Cryptocurrency kan være en effektiv online valutaveksling; købere køber imidlertid bitcoins med det formål at investere meget, som de ville med aktier.
 • Ponzi-svindel eller investeringsprogrammer med højt afkast tilslutter dig en højere interesse end den gældende markedsrente (e. F.eks.)
 • Du gættede det rigtigt, Bitcoin Pro er en fidus.
 • Bitcoin-pengeautomater giver dig mulighed for at bytte Bitcoin i kompatible tegnebøger mod kontanter.

Handel Med 1: 100 Gearing

Denne håndhævede knaphed er et nøglepunkt for skelnen mellem Bitcoin og traditionelle fiat-valutaer, som centralbanker producerer ved dekret, og levering af som teoretisk er ubegrænset. Mønteregistrering, selvom det er muligt at spore Bitcoin-strømme mellem brugere, er det meget vanskeligt at finde ud af, hvem disse brugere virkelig er. Den er designet således, at enhver person, virksomhed såvel som enhver maskine, der er involveret i minedrift og transaktionsverifikation, bliver en del af et stort netværk. Det bedste sted at foretage dit første Bitcoin-køb er på en børs. Du bør konsultere en autoriseret professionel for rådgivning om din specifikke situation. Du kan få dine første bitcoins fra et af disse fire steder.

Hvis du bliver bedt om at bekræfte dit ID, er det næste trin dækket. Så hvis du overfører kr10.000 af Bitcoins til din bankkonto via et Bitcoin-marked, bliver du nødt til at rapportere det som indkomst på dine skatter. Dette er online platforme, der letter transaktioner med Bitcoin og ofte andre digitale valutaer. Prisen på bitcoins har gennemgået forskellige cyklusser med påskønnelse og afskrivning, som af nogle benævnes bobler og buster. 12. januar 2020: Rul ned til afsnittet "To-faktor-godkendelse", og sørg for, at bekræftelseskoden er indstillet til en hvilken som helst mængde digital valuta.

Der er en dedikeret side til API'en og relateret dokumentation om Coinbase Pro, som du kan få adgang til fra bunden af ​​enhver side på Coinbase Pro-webstedet eller hovednavigationsmenuen øverst på siden. 25 legitime måder at tjene penge online, uanset hvilket område du udmærker dig i, er du sikker på at finde en kategori, der svarer til den service, du vælger at tilbyde. Bitcoin er et digitalt aktiv, der kun findes online. sådan køber du et lager, m1 Finance er tilgængelig til iOS- og Andriod-apps og kan downloades på Google Play eller App Store. Nogle har endda interne børser, der giver brugerne mulighed for at udveksle cryptocurrency-enheder direkte mod fiat-valutaenheder, hvilket eliminerer tredjepartsudvekslinger og reducerer tilhørende svigrisici. Cybersikkerhedsindustrien er fastlåst i et konstant våbenløb med hackere og andre cyberkriminelle, hvis sofistikering og operationelle omfang stiger med ugen. Folk forstår muligvis ikke teknologien eller filosofien bag Bitcoin, men de ser historier om tidlige adoptører og kyndige investorer, der gjorde et par tusind dollars til millioner, da Bitcoin's værdi steg. Det meste af det koncentrat af mængden af ​​'aktier', som en minearbejder har forelagt puljen som 'bevis på arbejde'.

Coinbase

Overfør fiat til Coinbase. Mange mindre populære krypturvalutaer er kendetegnet ved koncentreret beholdning - størstedelen af ​​de eksisterende enheder holdes på en håndfuld konti. Stort set er konvertering af Bitcoin til mere standardvalutaer som amerikanske dollars, britiske pund, japanske yen eller euro meget ligesom at konvertere en af ​​disse valutaer fra den ene til den anden, når du rejser. Antonopoulos er forfatter til Mastering Bitcoin og Internet of Money bøger. Den officielle Coinbase Support-twitter har svaret en gang, derefter sendt en bot med en afsløring af, at det kunne gå uger, før jeg får et enkelt svar på mit spørgsmål. Den bedste arbejdsteori til hvorfor jeg blev målrettet var denne tweet, jeg lavede i sidste uge om Coinbase. Coinbases grundlæggende købsplatform er perfekt til begyndere af Bitcoin-køb - dog er dens enkelhed til en pris.

Dette scenarie bestod Bitwises test for at have reelt volumen. Der er en række udvekslinger i U. Når du først har købt dine mønter, får du dem i helvede ud til en tegnebog, som du kontrollerer fuldstændigt, som en hardware-tegnebog.

Fordele ved at bruge Bitcoin

For at deponere cryptocurrency på din Coinbase-konto eller sende den til en anden konto skal du først vælge fanen "Konti". Udgivelses dato, og du har måske for nylig hørt nyheden om, at Square nu accepterer Bitcoin, så du ville tro, jeg ville være hjemmefri og koffeinbrændstof. Det er mere komplekst, men det er værd at lære, hvis du vil tjene en masse handler og køber. Hvad er bitcoin? Bitcoin blev designet som en valuta, der kan modstå forfalskningsforsøg. Bitcoin-værdi følger lovgivningen om udbud og efterspørgsel - og fordi efterspørgslen vokser og aftager, er der en masse volatilitet i cryptocurrency-prisen. Hvis minedrift mindskes, bliver nye kæder lettere at oprette. 17. og 23. april var der også høje værdier med 0. Fiat-til-kryptobørser. Mange af dem har haft god grund til at tænke det.

Du bliver dog nødt til at fortsætte med at lære og få mere og mere viden. Og jeg er ikke villig til at satse min pension på det. Som du kan se, er det en smule vanskeligt at give et direkte svar på, hvor meget du betaler i gebyrer med Coinbase, og det er også en af ​​de vigtigste klager, som samfundet har over for virksomheden. De første kontrakter om bitcoin futures blev lanceret af CBOE Global Markets (CBOE) og Chicago Mercantile Exchange (CME). Bitcoin-børser giver brugerne mulighed for at udveksle Bitcoin-enheder mod fiat-valutaer, såsom U. Endelig bliver intet en god investering bare fordi "det er steget i pris i det seneste". Det er ikke beregnet til at være investeringsrådgivning.

Eksempler inkluderer Litecoin, Ethereum og Zcash. Hvis du er villig til at påtage sig risikoen forbundet med at eje bitcoin, er der et stigende antal digitale valutavekslinger som Coinmama, CEX, Kraken og Coinbase - den største og mest etablerede af dem - hvor du kan købe, sælge og opbevare Bitcoins. Hvis du vælger at bruge disse og planlægger at handle personligt, skal du sørge for at mødes et sikkert sted. Som du kan se, sendte denne person næsten fire Bitcoin til to forskellige personer i denne blok. Forskellige tegnebøger har deres egen læsning. Brugere kaldet “minearbejdere” tillader, at deres computere bruges af systemet til sikkert at verificere de enkelte transaktioner. Hvis en enkelt enhed ender med at kontrollere mere end 50% af et cryptocurrency-netværks computerkraft, kan det - teoretisk set - skabe ødelæggelse på hele netværket.

Cryptocurrency-guider

En bitcoin-pengeautomat i Californien. Alligevel er en vigtig grund til, at prisen på bitcoin fortsætter med at stige, ja, fordi den fortsætter med at stige. Cryptocururrency har været på regulatorernes radar i nogen tid. Afhængig af ordretypen, får du også yderligere felter, der skal udfyldes. Du starter med en valuta, angiver det ønskede beløb, giver værdien af ​​den første valuta plus et transaktionsgebyr og modtager værdien i den konverterede valuta til gengæld.

Selvom mange strukturelt set ligner Bitcoin, gør andre bemærkelsesværdige forbedringer.

Tilbagetrækningsgebyrer

Dagshandlere, hedgefonde og endda professionelle pengeadministratorer stablet ud i rummet og ansporet til en bølge af spekulation. De kryptografiske sekvenser tjener flere formål: At købe cryptocurrency kan være en forvirrende proces med de mange muligheder for udveksling af betalingsmetoder. Handel med varer online med en global valuta lyder bestemt som en metode, der kan fremskynde handel uden komplikationer af en national valuta. Denne gruppe har meget forskellige sikkerhedsbehov og forventninger end de originale 400.000, der tiltrådte Coinbase i 2020. Tegnebogen gemmer de private nøgler på brugerens enhed, og kun de har adgang til midlerne.

De har også truffet følgende forholdsregler for at holde dine data sikre: Jeg voksede op i en familie, der er særlig konservativ når det kommer til penge, og dette rammer på et følelsesmæssigt niveau, som det er svært at ryste. Kontanter i Coinbase tegnebøger er FDIC forsikret op til kr250.000. I øjeblikket er der ingen obligatoriske transaktionsgebyrer for Bitcoin. Fidelity ser flere mulige måder, hvorpå blockchain-teknologi kan have betydning: Selvom der ikke er noget i at tage råd, skal du kombinere rådgivning med din egen forskning.

Kan du købe bitcoins med PayPal på Coinbase?

Bitcoin er et digitalt aktiv [1] designet af sin opfinder, Satoshi Nakamoto, til at arbejde som en valuta. 655 19 85 38, i en elegant twist udnytter Bitcoin's kildekode denne computerkraft til at indsamle, registrere og organisere tidligere uverificerede transaktioner, tilføje en ny blok til blokkæden cirka hvert 10. minut. Den første og mest berømte digitale cryptocurrency er blevet overskredet overskrifter på grund af en betagende stigning i værdien - knækker tærsklen på kr1.000 for første gang den jan. Det tager lidt til ingen tid, der er ingen skandaløse gebyrer, og pengene går fra person til person uden unødvendige mellemprodukter; alt hvad du har brug for er internetadgang. Når du bruger USD, kan du foretage en ACH-overførsel eller en banktråd fra en amerikansk bankkonto med de samme muligheder, der er tilgængelige for udbetalinger. I stedet hostes en blockchain af alle computere på tværs af netværket, der gemmer informationen. Hvis du fejlagtigt læser et mønster første gang, er det en ærlig fejltagelse. Hvad sker der? Lad os nu undersøge, hvordan vi kan få dine hænder på nogle, det første skridt til at lære at handle bitcoin!

Indtast blot det beløb, du vil købe, og det viser gebyrer, leveringstid og beløb tydeligt.

Men hvis du sender dem dine penge, vil det være det, vil de dele dem og hævde, at du mistede i handel. Bitcoin-prisbilleder 2% efter deribit, coinbase flash crash, prospektorer - (guld):. Som vist i tabellen ovenfor er nul det mindste, hvor tallet 3 er det mest pålidelige for gennemsnitlige bitcoin-overførsler. De to vigtigste værktøjer til at huske på, mens de handler, er grundlæggende analyse og teknisk analyse. Du bliver derefter ledet til at bekræfte dit køb. Coinbase modtog en score på 11 ud af 100 fra Open Bitcoin Privacy Project's forår 2020-rapport. Når du ser på gebyrerne for Coinbase Pro, skal du huske, at en ordre kan opdeles i flere ordrer, der inkluderer en producentordre og en takerordre. I modsætning til bankinstitutter, der kan yde FDIC-forsikring, er der ingen sådanne garantier, der leveres til digitale tegnebøger.

Anmeldt afValido

Ingen sokker til mig. Bitcoin's meteoriske stigning har tiltrukket sig stor opmærksomhed fra mainstream for første gang. Glem ikke, at en af ​​egenskaberne ved falske handelssoftwareudviklere er brugen af ​​overdrevne løfter og risikofri handelsoplevelse.

Hvad er forskellen mellem Coinbase og Coinbase Pro? Derudover betragter nogle investorer og efterforskere Bitcoin og andre cryptocurrencies som enten en forbipasserende tåge (en økonomisk boble) og dermed et ekstremt risikabelt investeringsmiddel, eller et svig i sig selv, en "Ponzi-ordning" til fordel for Satoshi Nakamoto og andre tidlige investorer. Andre kryptovalutaer har ikke den kritiske masse af brugere, der er nødvendige for at gøre sådan malfeasance rentabel for kriminelle, og sådan aktivitet er mere sandsynligt, at retsforfølgning vil blive retsforfulgt, når traditionelle valutaer og betalingsplatforme er involveret. Sådan tjener du penge online: 26 reelle måder at tjene penge online. Som med de fleste cryptocurrency-udvekslinger kan kundesupport være langsom - dette er noget, som Coinbase arbejder på at forbedre over tid. På samme måde ville det være let at indsætte falske transaktioner i tidligere blokke. De seks bedste måder at blive rig på, lad mig vise dig et eksempel mere. Og selvfølgelig er der minedrift.

Kan jeg købe cryptocurrencies på Fidelity?

Det er software. Stadig for stor. Så for at fremskynde transaktioner tilføjer mange købmænd og brugere et transaktionsgebyr for at øge prioriteten af ​​transaktionen i blokken, hvilket belønner brugere på peer-to-peer-netværket for at gennemføre verificeringsprocessen hurtigere.

Men først har du brug for en Bitcoin-tegnebog.

Købe bitcoin: Fordele og ulemper

Årsagen til, at det er så sikkert, er, at det giver fuld kontrol til dig, brugeren. En krypteret bærbar enhed meget som et tommelfingerdrev, der giver dig mulighed for at downloade og bære dine bitcoins. Direkte køb/salg af Bitcoins til rimelig pris er garanteret. Gennemsnitlig indkomst for en dags trader, handel kun med risikokapital. De er så desperate efter at dupe folk med deres falske krypto-app. Espinoza i hvidvaskning af penge, han stod overfor, involverende hans brug af bitcoin. 20 bedste måder at tjene penge online og på din tidsplan, og vi anbefaler også at tjekke Gazelle. Vær opmærksom på disse 7 bitcoin-svindel i 2020, på en bestemt marginkonto udførte han 67.000 individuelle handler alene og placerede enorme væddemål på nye valutaer som Dogecoin, OmiseGO og Zcash. ”Klik på denne knap, når du er tilfreds med de indtastede oplysninger.

De, der ønsker at være anonyme med deres transaktioner, kan træffe foranstaltninger for at forblive under radaren. 9 millioner og 5. Hver betalingsanmodning bruger en ny adresse, som hjælper med at forhindre andre brugere i at forbinde Bitcoin-adresser sammen. Selvom der er oprettet systemer til at tackle disse problemer, er sikkerhed stadig et stort emne. Bitcoinmarkedet krusler konstant frem og tilbage. Vi kan derefter blandt andet følge enten afsenderen eller modtagerne. Gratis aktiehandel er bare den begyndende gratis aktiehandel og gratis handelssoftware. En lille del af denne energi bruges til faktisk at pakke blokke og sende transaktioner rundt om Bitcoin-netværket, mens langt de fleste af dem ganske enkelt er der for at sikre, at matematikproblemerne bag hver nye blok er ekstremt vanskelige. Cryptocurrency er stadig en meget ung teknologi.

(Systemets ikke-sporbare karakter gør det modtageligt for svig - se nedenfor.) Vælg den mønt, du vil købe. Hvad bestemmer værdien af ​​en bitcoin? Hvorfor man skal købe på Coinbase Pro, er, at man med deres producent-taker-model kan købe med en begrænsningsordre, og man vil have et gebyr på nul handel. Tilgængeligheden af ​​forskellige handelspar afhænger helt af de lokale regler i et givet land. Er der andre kryptokurser?