Daglig + Handel + Grænse økonomisk Definition Af Daglig + Handel + Grænse

Så selv om bestanden når den grænse, du har angivet, udføres din ordre muligvis ikke, hvis der er andre ordrer foran dig, der udføres først og forårsager en ændring af markedsprisen, fordi der ikke er nok aktier til rådighed til at udfylde alle åbne Ordre:% s. En salgsgrænseordre udføres til den givne pris eller højere. Stopprisen er den, som aktien skal ramme, inden din ordre bliver aktiv. En markedsordre er en ordre om at købe eller sælge en sikkerhed med det samme. Det kræver lidt erfaring at vide, hvor man indstiller grænseordrer. 00, vil ABC's grænseordre blive udført, og salgsbegrænsningsordren vil blive sendt. Stop-loss-ordrer fungerer ved automatisk at lukke en position, når et aktivs pris når et bestemt punkt.

En stop-limit-ordre udføres af en mægler til en forudbestemt pris, efter at investorens ønskede stop-pris er taget. Du bruger hver af disse under forskellige omstændigheder for at beskytte dig mod at købe eller sælge til en pris, du ikke kan lide. Bidraget-By: Goldenticker offentliggjorde den undervisningsvideo, der kaldes Grundlæggende lagerlektioner - "Køb stop-grænse" -ordre. Lad os forstå de vigtigste forskelle mellem markedsordre og begrænset rækkefølge: Der er forskellige tidspunkter at bruge en grænseordre, f.eks. Når en aktie stiger eller falder meget hurtigt, og en erhvervsdrivende er bange for at få et dårligt fyld fra en markedsordre. SEC definerer en dagshandel som enhver handel, der åbnes og lukkes inden for samme handelsdag. På markeder, der ændrer sig hurtigt, kan købsprisen være en helt anden, end hvad prisen var, da køberen eller sælgeren sendte ordren ind.

Brug en købsbegrænsningsordre til at købe en aktie, du vil eje, men tro, at prisen vil gå lavere i den nærmeste fremtid, og du vil afhente aktier til den lavere pris.

Du Er Her

Alle ordrer skal indsendes enten 'At Market' eller 'At Limit'. Så med visioner om denne aftale, der danser i dit hoved, hvordan kan du tjene det maksimale afkast ved at lægge det mindste beløb? Etrade giver dig også mulighed for at specificere din stopværdi som et dollarbeløb under den aktuelle pris i stedet for en procentdel. Hvis prisen stiger til eller op gennem stopprisen, udløser det en ordre om at købe.

Bestanden går til kr15, og din ordre går igennem. En grænseordre giver en erhvervsdrivende mere kontrol over udførelsesprisen for en sikkerhed, især hvis de er bange for at bruge en markedsordre i perioder med øget volatilitet. Lad os sige, at min grænseordre fra det forrige eksempel til at købe MSFT blev udfyldt, og selvom jeg forventer, at bestanden vil stige, vil jeg begrænse mine tab, hvis det falder med, siger 5% eller mere. Din kr5 dollar-kontrakt er nu værd kr50 på bare en dag! En salgsordre kan hjælpe med at gøre det. En spredningsspecifik ordre til køb kan alternativt indtastes intraday på NAV + kr0. En tidsbegrænsning-begrænsning, der kan placeres på en bestand eller en ETF-ordre.

Der kan være visse grundlæggende faktorer, der påvirker den faktiske værdi af en futureskontrakt, valuta eller andet aktiv. Denne begrænsning kræver, at ordren udføres så tæt som muligt på åbningskursen for en sikkerhed. Mæglervirksomheder, som E * TRADE og Scottrade, har forskellige standarder for at bestemme, hvornår en stoppris er nået, inklusive priser for sidste salg eller tilbudspriser. Og som heldet havde det, sker den 17. marts også en udløbsdato for indstillingerne, fordi det er den tredje fredag ​​i måneden. Denne type ordre garanterer, at ordren udføres, men garanterer ikke eksekveringsprisen. Værdierne for det bud og de tilbudspriser, der bruges i denne beregning, kan enten være et lokalt eller nationalt bedste bud og tilbud. Den erhvervsdrivende lægger derefter ordren på at sælge 5.000 aktier med en kr2.500-grænse. Begræns ordrer kontrollerer udførelsesprisen, men kan resultere i glemte muligheder i hurtig bevægelige markedsforhold.

Endelig er grænseordrer et fremragende risikostyringsværktøj.

Eksempel På Begrænsningsordre

For en person, der ønsker at sælge, indstiller en grænseordre gulvprisen. Lad os sige, at Google handler 1015. Mægleren skal informeres om aktien og mængden, siger 25 aktier i Microsoft Inc. I denne artikel vil jeg dække nogle af de vigtigste aktieordretyper, og hvordan de bedst kan bruges til at maksimere dit handelspotentiale. De fleste onlinemæglere accepterer dag-, GTC-, markeds-, limit-, stop- og stop-limit-ordrer, selvom nogle muligvis opkræver en ekstra kr4 til kr5 pr. Billet for ikke-markedsordrer. Fordelen ved en stop-limit-ordre er, at du kan kontrollere den pris, hvorpå handelen udføres. Handlere, der måske ikke ønsker at gå glip af en mulighed, kunne bruge begrænsningsordrer til deres fordel.

Afhængigt af dit brugeradgangsniveau, og hvis du har en rådgiver, der kan få adgang til din konto, er nogle af de funktioner, der er beskrevet her muligvis ikke tilgængelige for dig, eller de kan udføres af din rådgiver. Dette i modsætning til et almindeligt stop på tilbudsordre, hvor stop er indstillet til en fast pris. Uanset om du ringer til din mægler for at handle eller skubber på "Enter" på en online mæglerwebsite, udføres din instruktion ikke med det samme. Sådan tjener du penge online i 2020 [verdens mest komplette liste]. Lad os sige, at du med det opnåede aktiekurs udsteder en markedsordre for at købe 70 aktier. Dette inkluderer købsprisen for sikkerheden plus provisionomkostninger. På det tidspunkt kunne prisen muligvis være faldet, og hvis der var en grænse, bliver den muligvis ikke fyldt. ”I vores investoruddannelse har vi talt om at bruge grænseordrer, så du kan kontrollere situationen mere,” siger JJ Kinahan, chefderivatstrateg i TD Ameritrade. For at sammenligne sælges en stopordre for at stoppe et tab, og en salgsgrænseordre sælges for at låse et overskud - sammenlignet med den aktuelle aktiekurs.

Selvom ovenstående vedrører købsordrer, kan stoptab også anvendes på Salgsordrer. For den samme titel, for den samme retning, i. Da grænseordren giver dig mulighed for kun at købe, hvis prisen når eller overstiger det, du angiver, er det fornuftigt, når du vil have en fast indgang og udgang. Du kan lære mere om bageste stop i dette indlæg. En markedsordre er for eksempel en ordre til at handle på en aktie til den bedste tilgængelige pris. (KQ), der er interessenter i Bithumb, undgår den daglige handelsgrænse på 30 procent hver. Da det automatisk annulleres, hvis det ikke udføres ved udgangen af ​​dagen, er det let at holde styr på en dagsordre.

Ordren udføres, når prisniveauet er udløst.

Hotemner

For at gennemgå bliver en stopbegrænsningsordre (eller stopbegrænsning på tilbudsordre) til en grænseordre til stopprisen. En betingelse placeret på en ordre, der indikerer, at hele ordren er udfyldt eller ingen del af den. Selvfølgelig kan du altid ændre din grænse, men at gøre dette for ofte vil gøre din mægler skør. Investorer kan være begejstrede for at sætte et salgsmål, der fører til et tilfredsstillende overskud, siger Padula, men så kan de blive siddende med kontanter ”hvor de ikke har nogen gode muligheder for, hvad de skal investere i igen,” siger han. Tænk også nøje over indtastning af markedsordrer i løbet af ikke-handelstider (om natten).

00 prøv derefter straks at sælge det til kr10. En købsbegrænsningsordre kan kun udføres til grænseprisen eller lavere, og en salgsbegrænsningsordre kan kun udføres til grænseprisen eller højere. Det er muligt for din stoppris at blive udløst, og din grænsepris forbliver utilgængelig. En bageste stopgrænseordre er en stopbegrænsningsordre, der bevæger eller løber på lagerets pris. Alle disse simulerede stopordrer gør, lader som om de går ind i reelle stop (dette er ikke officielle stop loss-ordrer i den forstand, at det er en stop-ordre), og nogle mæglere, der arbejder for de firmaer, der tilbyder denne service, kan måske ikke engang forstå simuleringsspørgsmålet. Denne begrænsning kræver, at ordren straks afsluttes i sin helhed eller annulleres. En stop-limit-ordre udløser indsendelse af en grænseordre, når bestanden når eller bryder igennem en specificeret stoppris. Indstilling af den øverste købsgrænse til kr1770 forhindrer dig i at jage SPX ved at købe for højt.

Årsagen til at indføre handelsgrænser er at reducere virkningen af ​​ekstrem volatilitet eller mulig manipulation, der måtte finde sted på markedet. For eksempel kan bestanden falde til kr15, og du kan blive tvunget til at sænke din grænse til kr15 bare for at sælge den. Stopprisen og grænseprisen kan være den samme med denne ordretype. De fleste markeder har en-pris-auktioner i begyndelsen ("åben") og slutningen ("luk") af regelmæssig handel. 01 og derefter pludselig falder til kr15. En salg-stop-pris er altid under den aktuelle markedspris.

Kun For Erfarne Investorer

Bestanden går til kr15, og din ordre går igennem. 52 pr. Aktie, og The Home Depot handlede mellem kr135. Børser giver forskellige ordretyper, der giver dig mere kontrol over timingen eller prisen du betaler for aktier. Dets formål er at lukke positionen, som den erhvervsdrivende betragter som det "bedst mulige scenarie", og sikre, hvad han/hun mener er den maksimale fortjeneste, der kan ske, før en trend vendes. En salgsstopordre indtastes til en stoppris under den aktuelle markedspris. Dette har været en guide til de største forskelle mellem Limit Order vs Market Order.

Antag, at bestanden i eksemplet ovenfor har en aktuel pris på kr46, og du sætter et stop-limit-salg med en stop-pris på kr41 og en grænse på kr40. Nogle begrænsningsordrer afsluttes med det samme, medmindre de udfyldes - disse kaldes "øjeblikkelig eller annullering" (IOC). Det er foretrukket af aktive optioner og aktiehandlere, der søger at drage fordel af relativt små kursbevægelser. En stopordre kommer i nogle få forskellige variationer, men de betragtes alle som betingede ud fra en pris, der endnu ikke er tilgængelig på markedet, når ordren oprindeligt blev placeret. Daghandlere er kun forpligtet til at have saldoen på kr25.000 på de dage, de dag handler. Vær dog opmærksom på, at det kan være en risikabel taktik at være så desperat efter at købe en bestand baseret på et varmt tip eller noget, som du har brug for at have det lige nu. En stop-loss ordre er en anden populær ordretype, og som navnet antyder er det en måde at minimere dine tab (eller alternativt låse en del af dine urealiserede gevinster i), mens du holder fast på bestanden, så længe den fortsætter med at gå op. Du vil dog bemærke, at en åben ordre, som du har placeret, men ikke er blevet udført, vises som en dagshandel i din Day Trade Counter.

Begrænset Og Stoppet Ordrer Forklaret

ImAGolfer sagde: Hvis du har brug for hjælp til at visualisere det, her er et skærmbillede af et niveau 2 med budordrene til venstre og spørgsmålene til højre: Når en daglig grænse er nået, kan handel ikke skubbe prisen ud over grænseniveauet i løbet af den aktuelle handel, men handel kan fortsat ske til den daglige grænse. En "normal" grænse-salg er placeret over den aktuelle pris, da en grænse-salg er "sælge aktien til enhver pris over X". Jeg håber, at du nød denne fantastiske lektie i handel, så meget som jeg skrev den! Du kan placere GTC-ordren. 50 uden at røre kr15.

Mæglerens gebyrplan og andre gebyrer skal også indregnes, før prisen og de eventuelle gevinster, der kan opnås, overvejes. Der er flere måder at give køb og salg af instruktioner til en mægler, og lige så mange måder at blive brændt på hvis du roter sammen. Én ting at huske er, at GTC Limit Orders og GTC Stop/Limit ordrer sendes til markedet som Alle eller Ingen ordrer. Begrænsningsordrer, der begrænser købs- og salgspriser, kan hjælpe investorer med at undgå vilde markedssvingninger.

Sådan Fungerer Begrænsnings- Og Stopordrer

En betinget ordre er enhver anden ordre end en grænseordre, der kun udføres, når en bestemt betingelse er opfyldt. Slå nogle aktier, der interesserer dig, og se, hvor meget deres priser varierede i løbet af den sidste handelsdag - det vil give dig en idé om deres volatilitet. Dagshandel forex live review, ”, Vågner du måske fattig næste morgen. Tip En grænseordre fastlægger et specifikt minimumsprispunkt, hvor en investor ønsker at købe eller sælge en aktie. En stopordre minimerer tab.

ET i trinvise minutter (i.

Når markedet når din pris, udfyldes din ordre normalt til denne pris. FOK-ordrer udfyldes enten helt ved første forsøg eller annulleres direkte, mens AON-ordrer bestemmer, at ordren skal udfyldes med hele det angivne antal aktier eller slet ikke udfyldes. Så længe ordren kan udfyldes under kr46, hvilket er grænseprisen, vil handelen blive udfyldt. En grænseordre for at købe en sikkerhed betyder, at ordren udføres til grænseprisen eller lavere, og en begrænsningsordre for at sælge en sikkerhed betyder, at ordren udføres til grænseprisen eller højere. Dette er nogle andre typer bestillingsordrer og sondringer, du måtte støde på og i det mindste skulle vide om: Hvis dette ikke kan gøres, annulleres eller "dræbes ordren automatisk" med det samme. Udfyld eller dræb (FOK) ordrer er normalt begrænsningsordrer, der skal udføres eller annulleres med det samme.

Hvis du bruger en grænse stopordre, risikerer du ikke at forlade din position fuldt ud, og markedet går mod dig yderligere med den del af din position, der ikke blev udført. En stopordre opfører sig som en markedsordre. Lad os sige, at en souvenir på en sælgers stand fangede øjet, og du har allerede bestemt dig i dit hoved, at du ville være villig til at betale kr20 for det, men åbenlyst foretrækker du at betale mindre, hvis sælgeren er okay med en lavere pris. Hvis du handler med en særlig flygtig aktie eller noget som en cryptocurrency, hvor prisen kan ændre sig meget hurtigt, kan en stopordre hjælpe dig med at begrænse tab og maksimere overskuddet. 4% til 584 yen onsdag, hvilket falder ved dens daglige handelsgrænse på 150 yen. Stopordrer kan få handelsfolk ind eller ud af markedet. Bare fordi du kan lide en bestemt virksomhed, og du vil have dens aktie, betyder det ikke, at du er villig til at betale den aktuelle markedspris.

Omvendt sætter en grænseordre den maksimale eller mindstepris, som du er villig til at købe eller sælge til.

Betingede Ordrer

Nogen er villige til at købe 50 af dine aktier for højst kr100. Mest populære forex-algoritmeres handelsstrategier til automatiseret investering, for det andet er det ikke let at finde en virkelig pålidelig handelsrobot. Hvad er stoptab-ordrer? Stop-loss-sælgende del af sig selv ville konvertere til et salg på markedet, hvis prisen falder til kr30.

Hver børs giver forudgående specifikationer for tilstedeværelsen af ​​daglige handelsgrænser sammen med de specifikke daglige handelsgrænser for alle værdipapirer, der handles på børsen. Brug af limitordrer betyder, at du køber til den pris, du ønsker. Aktien handler i øjeblikket til kr51, så du angiver en grænseordre for at købe til kr50. For at forstå, hvor og hvordan en ordre, du afgiver hos din mægler, udføres, skal du læse Trade Execution: Nogle mæglere vil dog annullere GTC-ordrer efter 30 til 60 dage, så det er altid godt at tjekke ind med din mægler for at sikre dig, at en GTC-ordre stadig er god. En grænseordre tilføjer et par flere begrænsninger til den grundlæggende køb eller salg af markedsordrer for at låse specifikke priser. Udfyldning garanteres kun, hvis priser handler gennem den indstillede grænse.

Mægleren har pligt til med jævne mellemrum at vurdere alle sine ordrer som helhed for at træffe en informeret bedømmelse af, hvilke markeder, markeds beslutningstagere eller ECN'er der vil give de bedste betingelser. Salgsbegrænsningsordre: Hele eller en del af ordren kan udføres. Seneste liste over offshore forex mæglere, der accepterer amerikanske borgere & grunde til. Post navigation, annuller støj ved at huske på et par grundlæggende vejledende principper. I mellemtiden kan du indstille din købspris for høj eller din salgspris for lav. En stop-loss ordre bliver en markedsordre, når en sikkerhed sælger til eller under den specificerede stoppris.

Begræns Ordrer Kontra Stop-limit Ordrer

Manglende evne til at nå den bestemte pris under en given handelssession kan imidlertid skabe et forkert pris. Men hvis aktiekursen aldrig når grænsen, udføres din ordre aldrig. Under disse omstændigheder bliver din ordre nødt til at vente til næste gang lageret rammer den bestemte grænsepris eller bedre. For at træffe smartere beslutninger som investor er det vigtigt at uddanne dig selv om de forskellige aktieordrer. For eksempel handler aktie ABC til 10 dollars. Eller forvandle kr2.000 til kr15.305 på mindre end to?

Amazon Er I Korrektionsområde Med Mere Tekniske Advarsler Foran

Stop-limit-ordrer, der er udpeget som dagsordrer, udløber ved slutningen af ​​den aktuelle markedssession, hvis de ikke er blevet udløst. Hvis SPX stiger til kr1760, men hurtigt springer op til kr1762, falder prisen stadig inden for dit købsinterval, og din ordre udfyldes. Når bestanden falder til kr15.

Din ordre udføres på eller under din grænse: Afgivelse af stop-loss-ordrer giver mulighed for begrænset ulempe. Salgets grænsepris er din fortjeneste målpris, og hvis aktien rammer den pris, bliver dine aktier solgt, hvilket giver dig den ønskede fortjeneste. Grænseordreprisen beregnes også kontinuerligt på baggrund af grænseudligningen. En grænseordre instruerer mægleren til at handle et bestemt antal aktier til en bestemt pris eller bedre. Tidligere blev den daglige handelsgrænse fastsat til 0. Generelt angiver du grænsen under anmodningspris, hvis du køber eller over budprisen, hvis du sælger.

Hvilke Værdipapirer Kan Jeg Købe Eller Sælge Gennem En Markeds-/grænseordre?

Hvad er grænseordrer på etrade? En annullerer andre ordrer (OCO) bruges, når den erhvervsdrivende kun ønsker at kapitalisere på en af ​​to eller flere mulige handelsmuligheder. Hvad ville du gøre, hvis du vidste? Du kan købe aktier på forskellige måder, herunder købe dem gennem en mægler eller købe dem online. Hvis bestanden falder under kr40, før din grænseordre kan udfyldes (e. Binary.com, andre operationer med binære optioner overtrådte kravene til registrering hos regulatorer. )

Invester med os: Markeds-/begrænsningsordre

For eksempel, en investor, der er lang en aktie, og som ønsker at sælge til en bestemt pris, der viser et overskud, afgiver han en grænseordre for at sælge sin position til den ønskede pris. Hvad er en grænseordre? Hvad er en ordre om købsstoptab? Selvom ordretypen Stop-loss er mest populær for sælger, kan den også bruges, når du køber aktier, hvis du ønsker, at din købsordre kun skal udløses, når uptrend har bevist sin styrke ved at stige med et specifikt beløb. Dette frigør investoren fra at overvåge priser og giver investoren mulighed for at låse overskuddet ind. Dette giver den erhvervsdrivende (kunde) kontrol over den pris, hvorpå handelen udføres; ordren må dog aldrig udføres ("udfyldt"). Gå ikke glip af det.

FINRA Hovednavigation

I modsætning til en grænseordre, er denne type ordre beregnet til at blive udført med det samme. Du kan opretholde en vis kontrol over, hvad købs- og salgspriser, du ender med, selvom du opgiver kontrol over, hvordan og hvornår handelen er afsluttet. Markedsordrer er de nemmeste at indtaste og udføre, men ulempen er, at du muligvis ender med en mindre fordelagtig pris, end du forventede, baseret på den angivne pris. Hvis en erhvervsdrivende overstiger sin tilladte margin, da deres egen indskudte kapital begynder at falde på grund af en tabende position, får den daglige erhvervsdrivende et marginopkald.

De giver gulvmægleren mere tid og skøn ved at købe eller sælge, hvis de tror, ​​de kan få en bedre pris ved at vente. ”Jeg er ny med at investere. Aktiemarkedsspil, hvad gør en god investering? En stop-limit-ordre indstiller en stopordre, så ordren ikke aktiveres før en given stoppris. Du er måske til frokost i en periode med stor volatilitet på markedet, men din mægler (eller mere sandsynligt dens computer) vil udløse handlerne uanset hvad. Software til handel med binære optioner, tilsvarende, afhængigt af kompleksiteten, kan softwaren bestå af et par linjer til flere hundrede linjer kodning. En grænseordre hjælper dig med at redegøre for de uventede ændringer i markedet, der sandsynligvis vil forekomme i tiden mellem dirigering af køb og færdiggørelse af transaktionen. En GTC-ordre forbliver i kraft, indtil du manuelt annullerer ordren. Det ligner en stop-loss-ordre, idet den er designet til at beskytte dig mod tab. For eksempel betyder en stopordre ved kr50 placeret af ejeren af ​​en aktie, der i øjeblikket handles til kr53, sælge denne aktie til markedsprisen, hvis aktiekursen rammer kr50.

Faktisk er en stopordre i det væsentlige en markedsordre, der er afhængig af en bestemt ”stoppris”. Hvis du placerer din fjerde dags handel i det fem-dages vindue, markeres din konto til mønsterdagshandel i halvfems kalenderdage. Ordren udfyldes, hvis og når aktiekursen når den grænse, du har valgt.

Eksempel På ægte Verden

Stopordrer kan bruges til at begrænse tab. En matchende motor bruger bogen til at bestemme, hvilke ordrer der kan udføres. Hvis lagerbeholdningen er over kr46, udfyldes ordren ikke. En mægler udfører kun en grænseordre, hvis aktiekursen når den fastsatte tærskel.

En grænseordre er en type ordre til at købe eller sælge en sikkerhed til en specificeret pris eller bedre. Det bruges ofte som beskyttelse mod et alvorligt fald i prisen på dit lager. Din porteføljeværdi kan variere over kr25.000 på et tidspunkt i handelsdagen, men vi tager kun højde for den forrige handelsdag. 10 eller sælger til kr30. Sådan bruger du defensivt en grænseordre. Men i grænseordrer, hvis målprisen nås, er der muligvis ikke nok likviditet i bestanden til at udfylde ordren, når dens tur kommer.

Efter bestilling overstiger ABC ikke kr10. Guide til handel med bitcoin med iq-option, hvis du allerede er opmærksom på mekanikken, skal du springe videre til næste afsnit. Elektronisk kommunikationsnetværk: En stopordre kan også udføres til en pris, der er meget forskellig fra stopprisen, hvis for eksempel stopordren blev indgået efter et markedsluk, og sikkerheden derefter åbnes til en pris, der er meget højere eller lavere, sammenlignet med den gældende stoppris..

I modsætning til ordrer med længere varighed, hvis handelen ikke gennemgår samme dag, annulleres den automatisk.

Aktiemarkedsnyheder: 27. September 2020

TimsEZconcepts postede den fremragende uddannelsesvideo nedenfor, der kaldes Bestillingsordrer. Antag f.eks., At du har købt aktier i Widget Co. Denne pris kan enten gå op eller ned, men så snart aktien handler til kr60, udløses ordren, og hr. A 'er nødt til at købe til den forudbestemte pris. Omvendt udføres markedsordrer med det samme til den bedste tilgængelige pris på markedet. En grænseordre for ABC til kr10. Hvad er en grænseordre? Når stopprisen nås, og stopordren bliver en markedsordre, betyder det, at handelen helt sikkert vil blive udført, men ikke nødvendigvis til eller i nærheden af ​​stopprisen, især når ordren placeres i et hurtigt bevægende marked, eller hvis der er utilstrækkelig likviditet tilgængelig i forhold til ordrens størrelse.

Denne type ordre bruges typisk, når du ønsker en bestemt mængde og pris og ikke accepterer nogen erstatning. Hvilke værdipapirer kan jeg købe eller sælge gennem en markeds-/grænseordre? Et eksempel på en grænseordre er en investor, der ønsker at købe en aktie, der handler for kr17, men ikke ønsker at betale mere end kr15 for det. Fra en "markedsordre", hvor du beder en mægler eller går online gennem en rabatmægler til at købe eller sælge aktier til hvad den nuværende pris måtte være, giver en grænseordre dig mulighed for at specificere den pris, som du vil købe eller sælge til.

Risikotolerance

Da din ordre var begrænset til kr16, kan den kun gennemføres til kr16 - ikke mere og ikke mindre. Stop-loss-ordren giver mig mulighed for at begrænse mine tab, samtidig med at jeg også tillader mig at deltage i trend, så længe de fortsætter uden at korrigere til mit stop-niveau. En købsbegrænsningsordre kan kun udføres til grænseprisen eller lavere, og en salgsbegrænsningsordre kan kun udføres til grænseprisen eller højere. Vælg en varighed for grænseordren, og send den derefter til handelsplatformen. Moneyzasap, det er utroligt sjovt, og folk tjener tusinder af dollars hver måned ved at gøre det. En købsgrænseordre udføres til den givne pris eller lavere. 50, køber du øjeblikkeligt aktien, men hvis den går over kr13, holder du op med at købe, fordi du ikke ønsker at jage aktien og betale for meget for den. For eksempel, hvis du vil købe eller sælge 100 aktier, og ikke alle er tilgængelige, annulleres ordren.

Hvis SPX gør et hul op til kr1780, er det over din købsstopgrænse ordrepris på kr1770, så du ikke køber nogen aktier i SPX.

Grænseprisen ville være den laveste pris, du ville være villig til at acceptere for de aktier, du vil sælge, men selvfølgelig ville du være glad for at acceptere en højere pris, hvis der er en villig sælger på markedet. Tro på prisen vil fortsætte med at stige, er du villig til at købe, hvis den stiger til kr22. Din ordre udføres ved eller under din grænse. 17 reelle måder at tjene ekstra penge på hjemmefra og online i canada. Hvis du vil købe hurtigt. Dette vil beskytte mod at købe et lager for højt eller sælge det til for lav pris.

KQ) og Omnitel (057680.