Start Handel Med Aktier Og Krypto Med En Handelssimulator!

P/E-forhold er bredt fulgt og er vigtige værdibarometre i investeringsverdenen. Citatdata kan blive forsinket mindst 15 minutter. De fleste online aktiesimulatorer forsøger at matche de faktiske omstændigheder og den faktiske ydelse så meget som muligt. App-udviklere fokuserer på handelsgulvet for at bygge vanedannende spil, der giver muligheden for at handle med virtuelle penge. Hvis du har spørgsmål angående disse brugsbetingelser, bedes du kontakte os via e-mail på otis-support @ wharton.

WRDS godkender ikke eller garanterer nøjagtigheden, pålideligheden eller passende for enhver erklæring, information eller materiale, der vises eller distribueres via dette websted af andre parter end WRDS. Klienten og tjenesten deler en fælles samling (SharedLib), der indeholder oplysninger om nøglekontrakten og datamodellen. Thinkorswim-platformen er fuldt udstyret, og det er et af de aspekter, der blev fremhævet i vores omfattende gennemgang af mægleren. Forbeholdet her er, hvis du vil oprette din egen strategi, bliver du nødt til at opgradere dit medlemskab for en lille sum (kr19 til kr49 pr. Måned).

Jeg prøvede Googling for at se, om nogen allerede havde gjort noget som dette, men til ingen nytte.

Du kan bruge forskellige tekniske indikatorer såsom MACD, SMA eller endda Bollinger-bånd. Også rangeret som nr. 1 i aktiemarkedsimulator-apps. Her er det fulde numeriske dump fra denne simulering. Bragging rettigheder er rart, men det handler virkelig om læring og sjov.

Ofte Stillede Spørgsmål

Alle oplysninger leveres på en "som den er" -basis kun til informationsformål og er ikke beregnet til faktiske handelsformål eller markedsrådgivning. Enhver, der handler med at betjene kunder, der er involveret i aktiemarkedsinvestering i Stock-investeringsstrategier, investeringsstrategier vedrører de forskellige typer aktieinvesteringer. Andre applikationer, der kan implementeres med denne software inkluderer popularitetssporing og rangordning fra en sæt skala snarere end en faktisk numerisk værdi. Der er ekstrem varians med denne strategi. Spillere kan skrive en kort tonehøjde for en given bestand, og disse kan være et godt værktøj til indkøb af ideer. I de første år med markedet brugte de handlende til at nedskrive værdien af ​​deres hypotetiske investeringer på papir og fulgte derefter markedsbevægelserne for at kontrollere dens rentabilitet. Du har nu Rs 1 crore kontanter på din porteføljekonto og en Rs 1 crore intraday handelsgrænse.

Denne motiverende enhed vil give de studerende indsigt, de vil bære med sig i deres voksne liv. Jo mere du lærer og svarer, jo mere kontanter har du til din konto. Du kan oprette personlige handelsgrupper, der skal konkurrere med venner. Hvornår sælger vi? Testplatforme giver dig mulighed for at lære de enkelte markeder og finansielle instrumenter at kende (hvordan de fungerer, hvad de er afhængige af, hvad du skal være opmærksom på osv.) Det er designet til at bruge rigtige data, hvilket betyder, at du kan bruge dem som et fantastisk handelsværktøj uden at skulle bekymre dig om resultater eller noget lignende.

Aktieværdi-øjeblikke bestemt af terningerne er ikke proportionelle med bestandens værdi - de er konstante. Evaluering af fidelity-investeringer som aktiemægler, jeg kan forhåndsindlæse betingede ordrer på min Fidelity-konto, der ville udløse det øjeblik, at forholdene var rigtige, op til et minut før, end Wealth Lab ville advare mig. Og de bedste forhandlere praktiserer alle med papirpenge, inden de sætter en reel kapital i fare. HowTheMarketWorks er, som navnet antyder, ideel til begyndere. Velkommen til webstedet Online Trading and Investment Simulator ("OTIS"), leveret af Wharton Research Data Services ("WRDS"), for at introducere studerende til porteføljestyring og til at støtte fakultetet i klasselokalet brug af real-baserede simuleringer.

Der er ingen bedre måde at gøre dette på end at øve.

Handle Aktier, Valutaer Og Råvarer Fra Over 30 Lande!

En demokonto eller simuleringsdagssimulator kan muligvis handleimulator online ikke efterligne. Bortset fra de INR 10.000.000 (1 crore) virtuelle kontanter, der er leveret til at opbygge din portefølje, giver denne aktiesimulator også et chatrum, hvor spillerne kan diskutere forskellige strategier samt hvilke lagre, der er værd at købe eller sælge. Ved at give adgang til at interagere med andre forhandlere tilbyder dette program muligheden for at lære af en række dygtige erhvervsdrivende med diversificeret baggrund og handelsstrategier. Beløbet er godt nok til at lære at handle. Du arbejder under realtidsforhold, hvor den eneste simulerede del af handlen er den anvendte valuta. Når du er i en blå måne, bliver du bordet Warren Buffet, men de fleste gange ender du med en tom tegnebog, hvor du synes synd på dig selv.

Denne strategi bærer dog meget af bagage. Vi forventer, at brugere af dette websted respekterer andres immaterielle rettigheder. Appen lærer også, hvordan man kan kigge efter og opdage markedssvingninger effektivt, så du bedre kan styre din aktieportefølje. Øv dig på dagshandel uden risici. Mens du øver og bliver dygtigere til handel, kan du også effektivt tjene en kandidatgrad i investeringerInvesteringsmetoderKøb lavt salg højt. Alle andre rettigheder forbeholdes os og vores eventuelle tilknyttede virksomheder. Så hvad er den optimale strategi? Valgmuligheder, marginhandel, justerbare provisionskurser og andre valg giver forskellige måder at tilpasse spilene på.

”Hvis du skal spille spillet, dreng, skal du lære at spille det rigtigt. At spille i aktiemarkedsimulatorspil, hjælpe dig med at forstå, hvordan det fungerer i reel handel. Simulering kan også hjælpe dig med at forstå, hvordan den større økonomiske ØkonomiCFIs økonomiartikler er designet som selvstudievejledninger til at lære økonomi i dit eget tempo. App simulerer meget tæt på reel handel, da brugere kan få adgang til kortværktøjer og nyhedsopdateringer i realtid. Vi laver en pakke med web- og mobile fintech-apps til individuelle investorer og finansielle fagfolk.

På den anden side er virtuel handel eller simulatorer for seriøse handlende.

Opret Din Konto

Dagshandel er spekulation i værdipapirer, specifikt køb og salg af aktiehandel simulator online finansielle instrumenter. Den første million kan være den letteste: hvordan man bliver millionær i en alder af 30. Derfor peger jeg ikke på en aktiemarkedsimulator og erklærer den som ”DEN BEDSTE”. Avancerede forhandlere; Valg- og futureshandlere; Aktive aktiehandlere. Muligheden for at prøvekøre nye investeringsstrategier og -typer: Du skal ikke kun åbne en konto, men også finansiere den. Men hvad skal indgangs- og udgangspunkterne være for disse bestande? Faktisk, hvis du ikke har førstehåndsviden om, hvordan verdens handel fungerer, kan det være lidt svært at komme i gang.

Selskab

Hvis du vil øge den forventede fortjeneste til en pris af ekstra afvigelse, er det en god måde at opnå dette ved at synke en lille del af din kapital i billige lagre. Der er masser af børsnoterede værdipapirer at vælge imellem, da Stock Trainer tillader handel på markeder uden for New York Stock Exchange (NYSE). Der er pro tip, og alle handelssimuleringer sker i realtid. Dette er det øverste husforsikringsselskab - for det 18. århundrede, du skal dog vide, hvad du laver, eller du bliver krøllet på cryptocurrency-markedet. Du kan købe aktier, der handles på amerikanske børser, og blot skal indtaste ticker-symbolet for at få fulde detaljer om virksomheden.

MarketWatch

For at vide mere og fremme din karriere vil disse ekstra ressourcer være nyttige: En komplet pakke, HowTheMarketWorks, giver brugerne værktøjer såsom økonomiske regnemaskiner, lektionsplanrubrikker til lærere og timer med informative og underholdende videoer. Hvordan virker det?

Hvordan foretager jeg en handel? For de fleste brugere vil det 15-minutters forsinkelse i handelsudførelse dog ikke være en forringelse af deres læringserfaring. Men den virkelige værdi er at se topprangører i handling og endda stille dem spørgsmål. Det tager også højde for mæglergebyrerne for at spejle den virkelige verden så tæt som muligt. Hvis du designer dit eget spil, kan du indstille, om spillere kan handle på margin eller kort-sælge aktier, hvor længe spillet varer, og hvor meget virtuelle penge spillere begynder spillet med.

Citater leveret af Xignite og QuoteMedia. Du har ikke brug for en mæglerkonto hos TD Ameritrade for at tilmelde dig thinkorswim. Eller måske hørte du nyheder om et selskab og tænkte for dig selv, at aktiekursen var klar til at stige? Her er en prøveudtagning af aktiesimulatorer, som nogle topmæglere tilbyder: Det bruges af næsten en halv million investorer, finansielle fagfolkKortInteraktiv karrierekort - opdag din karrierevej inden for virksomhedsøkonomi. En vigtig del af denne uddannelse er simulering i realtid i DAS Trader Pro-platformen. Kontantækvivalenter inkluderer pengemarkeds- værdipapirer, Bankers accept, statsobligationer, erhvervspapir og andre pengemarkedsinstrumenter.

 • Se om du kan få dine hænder på en kopi, det er en personlig favorit af mig.
 • Appen henter dataene fra det virkelige aktiemarked og giver dig kr22.000 til at starte dit handelseventyr.
 • HowTheMarketWorks er det GRATIS aktiemarkedsspil, der giver brugerne mulighed for at oprette deres eget brugerdefinerede aktiespil og skabe uddannelsesmæssige lektioner for deres spillere.
 • Det er aktiehandelssimulator online, en god måde for enhver levende handelsdiagrammer at finpudse deres handelsevner, men den virtuelle handel.

Sådan købes PayPal-aktie

Ethvert websted eller Vi skriver for folk, der ønsker at finde ud af om markedet, ikke til søgemaskiner eller lærebøger. En simulator hjælper dig med at få en fornemmelse af, hvordan det ægte aktiemarked opfører sig og rentabiliteten af ​​din handelsstrategi. 20 værdi ramt og stadig betaler udbytte, og det er ROI udsigterne stadig har en betydelig opside. Klik på det for at gå til handelsskærmen og placere din ordre. WRDS er ikke ansvarlig for skader som følge af uautoriseret brug af dit bruger-ID eller adgangskode. Når du tilmelder dig, bliver du smidt ind i et gigantisk spil med titusinder af spillere, og hver post rangeres efter deres præstation. Det handler ikke om at tjene penge så meget som om at tjene point baseret på, om dit valg er rigtigt, og af hvor meget det slår aktiemarkedet samlet set. Dette websted kan indeholde links til websteder der kontrolleres, ejes og drives af tredjepart.

Aktiemarkedsspil kan også bruges til underholdningsformål og til at deltage i fantasy trading konkurrencer.

Processen med at styre ens personlige økonomi kan sammenfattes i et budget eller en finansiel plan. Da cryptocurrency vokser dag for dag, er dette meget nyttigt. På kurset lærer du hvordan du bygger en detaljeret finansiel model fra bunden af ​​og bruger diskonteret pengestrømsanalyse til at beregne nutidsværdien af ​​Amazons aktier. Det hele er sjovt og spil, indtil du er brød. Jeg tog et par år fri fra arbejde for at svinge handel. her er hvad der skete. Disse begrænsninger finder anvendelse, uanset om de mangler enhver essentiel formål med enhver begrænset afhjælpning. P/E viser markedets forventninger og er den pris, du skal betale pr. Hvordan man tjener penge, så sørg for, at du er parat til at gøre en indsats for at markedsføre din app, når den først er oprettet. Enhed af nuværende (eller fremtidig) indtjening og gæld/egenkapital Gæld til egenkapital Gæld til egenkapitalforhold (også kaldet "gæld-egenkapitalprocent", "risiko" ratio "eller" gearing ") er en gearingsgrad, der beregner værdien af ​​den samlede gæld og finansielle forpligtelser mod den samlede aktionærs egenkapital. "

Den forskning, du har på stedet, gør denne aktiemarkedsimulator til en af ​​de mest realistiske virtuelle handelsløsninger, som du kan se på markedet lige nu.

Hvad Er Aktiemarkedsspil, Og Hvorfor Skal Du Bruge Det Til Virtuel Handel?

Du behøver ikke at vedligeholde handelsdagbogen for at beregne din fortjeneste eller tabet af papirhandel. Det bruges af over 400.000 enkeltpersoner og studerende hvert år. Undgå svindel, som svar sagde Mt. DAS Trader Pro-platformen kan også bruges, når en erhvervsdrivende er klar til at gå live - hvilket gør overgangen fra simuleringshandel til live handel så problemfri og ligetil som muligt.

Du kan komme i spillet med dine venner, vinde nogle virtuelle penge og bare generelt have det godt. Få adgang til let at følge instruktionsvejledninger, foreslåede lektioner, aktiviteter og projekter for deltagere i efterskole og hjemmeskole. Hvis der er en ulempe med mæglerens virtuelle handelssimulator, er det, at du skal være kunde for at give den en chance. Hvor meget kontroversielt 'binære optioner' fungerer, vælg mellem 20 forudbyggede robotter og sammenlign fortidens ydelse. Dette aktiemarkedsspil har over 60.000 realtidsbestande og inkluderer også cryptocurrencies som Bitcoin eller Etherium. MarkeTHINK zoneHar det sjovt at lære at handle med vores virtuelle aktiemarkedsspil. Lav strategier for handel med lukkede midler, hvor du lærer om at investere let, sjovt aktiehandelsimulator online og belønning. Aktiesimulatorer findes i to hovedtyper:

Så hvis du vil spille det rigtigt, og vide, hvornår du skal folde dem, skal du bedre dukke op til det forberedte bord. For at vurdere dine evner eller viden kan du tage et af de hundreder af skræddersyede quizzer. TD Bank Virtuelt aktiemarked aktiehandel simulator online trainee bitcoin profit trader singapore spil. For vækstbestande foretrækkes en P/E, der ikke er større end 30 til 40. Gratis handelsplatform træning webinarer; 100'erne af uddannelsesvideoer og medierrige Hjælp Programmeringsvejledning Min 14-årige synes interesseret i aktier og aktiemarkedsinvestering. Brugere søger efter at vinde (eller miste) small cap efter bytte eller sektorer. DETTE WEBSTED OG ALLE OPLYSNINGER OG TJENESTER, DER ER TILGÆNGELIGE PÅ DETTE WEBSTED LEVERES PÅ EN "SOM ER" -BASIS UDEN GARANTI FOR NOEN VILKEN.

TradingSim tilknyttede virksomheder

Du må ikke vise eller gengive varemærkerne uden forudgående skriftligt samtykke fra WRDS, og du må ikke fjerne eller på anden måde ændre varemærkemeddelelser fra ethvert ejendomsmateriale modtaget via webstedet. Men de fleste simulatorer kan simpelthen downloades og "finansieres" med det samme, og handel begynder, når markedet åbner. Webstedet leveres udelukkende som en bekvemmelighed for dig. For et virtuelt handelspraksismiljø, der er tæt på den rigtige ting, kan du ikke få meget bedre end de simulerede investeringsplatforme, der tilbydes af faktiske, arbejdende online mæglervirksomheder. UDEN BEGRÆNSNING AF FOREGOERINGEN, SKAL ANSVAR FOR WRDS ELLER DETS AFFILIATER I FORBINDELSE MED DIN BRUG AF WEBSTEDET ELLER OPLYSNINGER ELLER TJENESTER, DER ER TILGÆNGelige på webstedet, være begrænset til det beløb, der skal betales i forbindelse med lignende brug eller lignende oplysninger eller tjenester. En anden var ved dagens afslutning at være ude af stand til at finde alle papirbøger, der dokumenterede dagens handel. Derfra vælger spillere at købe; de fleste af aktierne er de, der er tilgængelige på New York Stock Exchange (NYSE), Nasdaq og den amerikanske børs (AMEX).

Funktioner Der Tjener Dig Penge

Problemer med traditionel papirhandel var uendelige, hvilket udgør en række farer. Det leverer bestemt, fordi du får øjeblikkelig adgang til alt det, du har brug for, og så meget mere i en omfattende og kraftfuld pakke. Selvom investeringsbeslutninger er mindre belastede, når der ikke er rigtige penge på linjen, absorberer hjernen ikke altid det koncept fuldt ud - tænk hjemsøgte huse, rutsjebane og film med vintage dukker, der kommer til live og udfører onde kapers efter mørke. Så er der nogle andre aktiemarkedsbetingelser som arbitrage, hvilket betyder at købe og sælge den samme sikkerhed på forskellige markeder og til forskellige priser. Så en mæglers virtuelle handelsplatform kommer til at smide dig ud i et ægte markedsmiljø. Men hvis du lærer at lege med aktiemarkedet, kan du tjene en ret god sum over tid.

Sådan Dages Handelsbeholdninger Til

Men den samme + kr0. Muligheden for backtesting giver dig mulighed for også at rulle uret tilbage og handle i forskellige tidsperioder. Papirhandel er en fantastisk måde at øve og teste strategier på, men selv den mest realistiske aktiemarkedsimulator er ikke en rigtig erstatning for den rigtige ting. Grundlæggende risikostyringsinstinkt fortæller os, at opsplitning af vores kapital i så mange forskellige aktier som muligt vil minimere risikoen, et koncept kaldet porteføljespredning. Selvom dagshandel og aktieinvesteringer er meget forskellige, er der værdi for begge typer af handlende i at lære rebene via en aktiesimulator. Du kan udfordre andre venner til at konkurrere mod dig og handle på forskellige markeder rundt om i verden. Du kan vælge enten at købe en aktie manuelt eller automatisere din handel.

Væk med dine studerende. Alligevel bruger du virtuel handelspenge, så du lærer af fejl og ikke mister en krone i hele processen. Kør med moneycontrol.

Den primære fordel ved at have en virtuel børs er, at du har mulighed for at teste flere handelsoptioner, som du vil uden begrænsninger. Dette gør det let, når du vil prøve den rigtige handel i den virkelige verden med rigtige penge. Forhandlere skal vælge den bedste mæglerplatform til deres behov. For at være ærlig er det en kærlighedsaffære, og de er en af ​​vores yndlingsplatforme.

 • Mens miljøet er simuleret, er markedsforholdene reelle, så du kan få en fornemmelse af, hvordan du reagerer under pres fra den ægte ting.
 • Alle funktionerne i TWS-platformen, såsom avanceret kortlægning, varmekort, multilegemuligheder, er tilgængelige i mæglerens simulerede træningsplatform.
 • Der er også et udjævningssystem, der hjælper med at udfordre din oplevelse og strategi for at købe og sælge forskellige aktier.
 • Det er især vigtigt at prøve, før du køber, når du tager dig ind i nye strategier, som kortslutning af aktier og handelsmuligheder og mere sofistikerede investeringspriser som futures og råvarer og udenlandsk valuta (forex).
 • De tre undersøgte nedenfor er dog i det mindste "blandt de bedste".
 • Det leverer bestemt de resultater og værdi, du ønsker, og i sidste ende kan det være utroligt givende og interessant.
 • Du får også adgang til avancerede rapporteringsmetrikker for at hjælpe med at overvåge din ydeevne og analysere dine træk.

Velkommen til Virtual Stock Exchange, verdens #1 gratis globale aktiemarkedsspil!

Hvad er en aktiemarkedsimulator? Du ønsker en autentisk aktiehandeloplevelse, når du handler med papir, så simulatorer skal føles som den rigtige ting. Dette hjælper dig med at måle effektiviteten af ​​din strategi uden nogen risiko involveret.

MarketWatch ejer også Virtual Stock Exchange, et investeringsspil, der ligner Wall Street Survivor. Citater leveret af Xignite og QuoteMedia. Det tilbyder alt det uddannelsesmateriale og værktøjer, der er nødvendige for at få en fast, grundlæggende forståelse af, hvordan aktiemarkedet fungerer. Du kan udøve de foregående rettigheder til det begrænsede formål med forskning og anden uddannelsesmæssig anvendelse, herunder gennemføre eller deltage i en klasse, seminar, kursus, projekt, forskningsprojekt eller anden uddannelsesmæssig indsats, som din skole, universitet eller universitet tilbyder kredit for, og forudsat, at hvis du downloader eller udskriver en kopi af ethvert proprietært materiale, beholder du al copyright og andre ejendomsmeddelelser derpå. Hvis du er en registreret bruger, der gerne vil afslutte dit abonnement på Tjenesten, bedes du kontakte os via e-mail på otis-support @ wharton.

Hvordan har markedet det i dag? Faktisk er de fleste praksiskonti gratis at oprette. Og aktiemarkedsimulatoren hjælper dig med at lære nogle ting hurtigt og med gode resultater. Krav til margen til dagshandel: kend reglerne, den krævede mindste egenkapital skal være på kontoen forud for eventuelle dagsaktiviteter. Eller gå videre til vores blog, hvor vi dækker denne episke platform. Investopedias bestandsimulator: På et begynderniveau starter du med kr25.000, og dit mål er at opbygge en portefølje af lagre på kr100.000.

Typer Af Lagre

Ved at indsende, uploade eller overføre transaktioner, meddelelser, information, spørgsmål, indsendelser eller andet materiale ("Brugerindhold") til dette websted, repræsenterer og garanterer du, at du ejer eller har alle rettigheder, der er nødvendige for at indsende, uploade eller overføre sådant brugerindhold og brug det ellers til dit tilsigtede formål. Værd at bemærke, at noviser vil sandsynligvis synes Trader Workstation overvældende. I stedet vendte jeg mig til Monte Carlo-simulering for at beregne de forventede udbetalinger og variationer af forskellige strategier. Med disse virtuelle penge kan du investere på tværs af aktivklasser som aktier, råvarer, gensidige fonde og faste indskud.

Hvor gode er online aktiemarkedssimulatorer med hensyn til at forudsige aktieværdien? Du kan lære det grundlæggende at sætte orden, spore dine positioner og bruge diagrammer på meget mere praktisk måde. 20 rigtige måder at tjene penge på hjemme, for eksempel kan du muligvis sælge et produkt på dit websted til en provision på 20% eller 30% af salgsprisen. Vil du øve dig på at handle på aktier? Uanset dit niveau af færdigheder med pengehåndtering Asset ManagementAsset management er processen med at udvikle, drifte, vedligeholde og sælge aktiver på en omkostningseffektiv måde.

Hvem Kan Spille?

Indrømmet, dette er virtuel handel, vi taler om, men det giver rigtige data. Nogle sidste tip, hvis der er en markant bevægelse før åbningen, og prisen følger den samme sti efter åbningen, så er flytningen begyndte på formarkedet referencepunktet for vores handelsopsætninger, ikke den åbne pris. Med dette i tankerne er her listen over populære simuleringsspil på aktiemarkedet, som du kan bruge til at udvikle dig selv som erhvervsdrivende. Ellers kan du registrere dig for at prøve det gratis i 60 dage. Tilmeld dig en Scotia iTRADE Practice-konto med en fiktiv portefølje til en værdi af kr100.000 CAD Opdag hurtig og enkel handel med Scotia OnLine.

Risikokapital er penge, der kan gå tabt uden at bringe ens økonomiske sikkerhed eller livsstil i fare. Selvom det kræver lidt benarbejde for at bruge simulatoren, er interaktive mæglere muligvis det mest populære valg af professionelle. Hvorfor skal du bruge aktiemarkedsimulatoren? Online aktiemarkedsspil er enkle, brugervenlige programmer, der imiterer den virkelige funktion på aktiemarkederne.

Thishelps meget, fordi det giver dig kontrol over processen, og du kan tilpasse eller tilpasse sig alt baseret på dine egne behov hurtigt og nemt. REGISTRATION De tjenester, der tilbydes på dette websted, er kun tilgængelige for dem, der registrerer ("Registrerede brugere"). Denne teknologi er solgt til større filmstudier som MGM og Lion's Gate Films, såvel som til det populære videnskabsteam til brug i deres PPX-system. Blog, generelt er vedligeholdelse af Forex blog meget fascinerende og nyttigt, og i fremtiden - endda gavnligt. Ønsker du at udvide dit investeringsrepertoire? Du starter som en high-roller med kr1 million papirpenge til rådighed til handel, og du vil være i stand til at bruge mæglerens fulde udvalg af handelsværktøjer. Det faktum, at du kommer til at bruge rigtige data, betyder, at du aktivt får se, hvad dine handler vil bringe til bordet på dette tidspunkt, hvis du ville investere i dem. Du behøver ikke betale for dette, så du nemt kan lege rundt og bare nyde oplevelsen, mens du også teste ut adskillige strategier. Med denne investering vil du ende med at købe en masse tæt på sikkert lager, der ikke bevæger sig meget, og du vil ikke lære noget.