Hvad er Bitcoin System - Bitcoin SV: Store blokke til et stort globalt betalingssystem

Så kan en af ​​to ekstremer forekomme:

De første kodelinjer blev forpligtet til bitcoin blockchain den 3. januar 2020, få måneder efter offentliggørelsen af ​​det originale whitepaper. Fordi bitcoin-minedrift i det væsentlige er gætterier, når man når det rigtige svar, før en anden minearbejder har næsten alt at gøre med, hvor hurtigt din computer kan producere hash. Letvægtsklient - Dette er en enkeltstående e-mail-klient, der opretter forbindelse til en mailserver for adgang til en postkasse. Det skal være noget så uundværligt, at folk ikke kan forestille sig deres liv uden det. Bitcoin er ikke kun en valuta, som dollars eller euro eller yen. Bitcoin-transaktioner kræver næsten altid et transaktionsgebyr for, at de kan bekræftes. Dette nye blockchain-design bygger på en kombination af kryptografi og spilteoribaserede incitamenter.

 • Men kravet om økonomisk privatliv forsvinder ikke, og nye systemer er allerede ved at opstå.
 • Da det er en hård grænse, synes det naturligt at bruge det som en enhed, selvom det i øjeblikket har meget lille værdi.
 • Nuværende pengesystemer kommer nu i stigende grad med overvågning af finansielle transaktioner og blokering af økonomisk anonymitet.

Derfor kæmper autoritære regeringer om at opbygge officielle statskryptoer. Der er mange, mange andre typer mellemmænd i Bitcoin systemet nu, inklusive sælgere af Bitcoin-specifik hardware og serverfarme, der har monopoliseret oprettelsen af ​​nye Bitcoins. I fremtiden, da antallet af nye bitcoins-minearbejdere får lov til at oprette i hver blok aftager, vil gebyrerne udgøre en meget vigtigere procentdel af minedriftindtægterne. Hvordan fungerer peer finder mekanismen? Med øjeblikkelig bekræftelse kan forhandlere hurtigt modtage kundernes BSV uden at vente dage på, at kreditkortbetalinger ryddes til en handelskonto. Det samlede antal mønter i omløb forbliver derefter statisk ved 20.999.999. ”Efter at have dyrket konceptet og teknologien, overlod Nakamoto i 2020 kildekoden og domænerne til andre i bitcoin-samfundet og forsvandt derefter.

Hvordan får folk Bitcoins? Denne opdeling blev understøttet af en minearbejder i Shenzhen ved navn ViaBTC - hvilket tilfældigvis var et firma, som Bitmain har investeret i. Prisen på bitcoin ændrer sig konstant. I et blogindlæg fra 2020 siger Finney, at han var fascineret af ideen om en decentral onlinevaluta. Et formelt tegn på forsinket, gensidig altruisme?

Den væsentligste sag er Silk Road, et mørkt websted, der gav brugerne mulighed for anonymt at handle med varer som narkotika og falsk identifikation, alt sammen købt med Bitcoin takket være dets ikke-sporbare karakter.

Hvad er ulemperne med Bitcoin?

Derfor borgerkrig og stagnation vi er vidne til. 6 procent af de nørder med magt i hele verden har båret på minedrift af Bitcoin. Jeg talte med administrerende direktører i fire virksomheder, der enten lige har udstedt eller er ved at udstede tokener, og ingen af ​​dem havde engang overvejet, hvordan blockchain administreres, når møntet alle er udvindt, eller hvad det betyder for fremtiden for deres operationer. Men til deres egne udvendige formål holdt Bitcoin Core-udviklingsgruppen (som nu kontrollerer BTC-protokollen) 1MB-blokkehætten som permanent snarere end midlertidig. Se Enheder for en oversigt over alle foreslåede enheder af Bitcoin (inklusive mindre almindelige enheder og nicheenheder). Dette er den mest sikre måde at opbevare dine mønter på, og det giver dig fuld kontrol over dine aktiver.

Hvad sker der, når kvantecomputere kommer ud, og vi er nødt til at opdatere de grundlæggende protokoller, der understreger systemet? Ifølge mange bitcoin-eksperter er den offentlige hovedbok temmelig skudsikker. Bitcoin kan være et skridt hen imod en ny monetær børs; der er dog få virksomheder, der accepterer det som en bæredygtig form for valuta. Er der nogen bedste automatiseret handelssoftware til bitcoin cryptocurrency?, den første handel var en kort på 10.765, som vi senere dækkede for et tab på 11.270. Belønningstokens er designet til at flyde rundt i systemet som en digital repræsentation af karma, incitament til god opførsel og straffe dårlig opførsel. Venner holder op med at være venner, folk bliver skilt eller dør eller værre. BSV har til hensigt massivt at skalere for at give store købmænd og virksomheder et betalingsnetværk, der er skalerbart, med gennemstrømningskapacitet, der kan understøtte behov med stort volumen. (Det blev "hacket", og jeg mistede halvdelen af ​​mine Bitcoins.) Bitcoin's softwarekompleksitet og volatiliteten i dens valuta afskrækker mange mennesker fra at bruge den, mens dens transaktioner er frustrerende langsomme.

Markedskapitalen overstiger kr1 million USD. Faktisk er ingen af ​​ovenstående sande. Da kunstig intelligens sporer statistikker i realtid over hele kloden, vil vi være i stand til at se de reelle effekter af en ståltarif, der er vedtaget i et land, efterhånden som priser skyder op for bygning i et andet land afhængigt af det stål. For at tackle variationen i deres indkomst gruvearbejdere begyndte at organisere sig i puljer, så de kunne dele belønninger mere jævnt. Forestil dig, at disse tegnebøger går i kølerum og kommer ud fem år senere. ”(Selvom denne teknologi fakturerer sig selv som en måde at erstatte advokater på, er det utroligt vanskeligt at få advokater ud af noget, når de først er gravet ind. )

 • Bitcoin og dets mange derivater er kendt som cryptocurrencies.
 • For den mængde strøm, de forbruger, er de meget hurtigere end alle tidligere teknologier og har allerede gjort GPU-minedrift økonomisk.
 • Først og fremmest har jeg rod til, at Bitcoin skal leve indtil mine døende dage, men lad os se på dette objektivt i et par minutter for at se, hvorfor det kan gå hårdt ned.
 • (”) Eller et forræderi med det oprindelige regeringsfri løfte, som Nakamoto-enheden lancerede bitcoin på.
 • Nej, maksimalt er systemet designet til at toppe 21 millioner bitcoin.
 • Den anden faktor, der skal overvejes, er, hvor meget puljen trækker fra dine mineindbetalinger.
 • Denne kolonne analyserer en økonomisk model for et cryptocurrency-system med brugergenererede transaktionsgebyrer, med fokus på Bitcoin som det førende eksempel.

Emner Med Debat Og Kontrovers

Dette er ikke så usædvanligt, som det kan se ud i starten. At køre en fuld knude sikrer, at ingen kan narre dig til at acceptere ugyldige betalinger. Jeg vil gerne lære mere. En hash af den offentlige nøgle, der kaldes en adresse, er den, der vises på blockchain. Og hvis du er smart (eller heldig) kan det tjene penge, hvis man antager, at boblen ikke sprænger.

I en nylig artikel oversætter vi ovenstående beskrivelse til en økonomisk model, der tillader analyse af systemets langsigtede adfærd, når minearbejdere udelukkende kompenseres fra transaktionsgebyrer (Huberman et al. )Konsensus i denne sammenhæng betyder bare enighed; vi prøver bare at få et stykke computere til at blive enige. Når du for eksempel foretager et online køb ved hjælp af dit betalingskort eller dit kreditkort, behandles denne transaktion af et betalingsforarbejdningsfirma som Mastercard eller Visa. De kan bogstaveligt talt ikke se klart, fordi de er de største modtagere af det nuværende system. Hans spiral gennem U.

De er lavet af træer! På trods af sin popularitet har nogle problemer som netværkssikkerhed (tyverier), anonymitet (privatliv) og formuefordeling (ulighed) plaget det. En manipulator kan ikke ændre de grundlæggende elementer, og over en periode på 5-10 år vil grundlæggende vinde over eventuelle kortvarige manipulationer. Da de sker i et globalt netværk af computere, er de helt ligeglade med din fysiske placering. Gruvearbejdere arbejder ikke på at verificere transaktioner ved at tilføje blokke til den distribuerede hovedbog rent ud fra et ønske om at se Bitcoin-netværket køre glat; de bliver også kompenseret for deres arbejde. Når tegnebogsklientprogrammet først installeres, kræver dets oprindelige validering en masse arbejde fra din computers harddisk, så den tid, der skal synkroniseres, afhænger af din diskhastighed og i mindre grad din CPU-hastighed. Dette er et synspunkt, som handles for hvem BTC er numeraire - den valuta, hvor priserne på andre aktiver er citeret. Endnu bedre vil de synes, det er absolut det rigtige at gøre, og de vil endda være villige til at dræbe for det, hvis de får at vide, at det er rigtigt.

Kapitel 01

Andre deltagere på Bitcoin-markedet kan købe eller sælge tokens gennem cryptocurrency-udvekslinger. Men nu er selv den tillid eroderet. Bitcoin beskrives ofte som tilvejebringelse af pseudoanonymitet ved at skabe tilstrækkelig tilsløring til at give brugerne en troværdig fornøjelse. Bitcoin, som vi kender, kan blive ubrugelig i fremtiden. Værdibutik? I sidste ende havde efterforskere behov for at binde denne streng bevismateriale til et afgørende, manglende stykke data:

Faktisk anvendte det amerikanske finansministerium for nylig hvidvaskningsregler for bitcoin-børser. Med guld, fast ejendom, obligationer eller gensidige fonde ejer du noget, der kan udveksles. På trods af nekrologer i magasinartikler fra Forbes, Wired og The Atlantic, er drømmen langt fra død.

For det første, når computere løser disse komplekse matematiske problemer på Bitcoin-netværket, producerer de nye bitcoin (når de refererer til de enkelte mønter selv, vises "bitcoin" typisk uden aktivering), ikke i modsætning til når en minedrift udvinder guld fra jorden. Hvordan opnår du disse ting uden en central autoritet? Men Bitcoin-historien har så meget mere at gøre end bare overskridende prissvingninger.

Hvordan Kan Vi Forhindre Minearbejdere I At Oprette Nul Transaktionsblokke?

Kunne minearbejdere slå sig sammen og give sig selv penge? Du skal dog være opmærksom på, at enhver konventionel indtjening, du modtager fra handel med Bitcoin, vil blive behandlet på den sædvanlige måde. Det vil sige, når klientprogrammet startes, skal det downloade blokke og indhente eventuelle transaktioner, som det ikke allerede vidste om. Gennem gavekort kan du i det væsentlige købe alt med en cryptocurrency.

 • Gruvearbejdere får betalt transaktionsgebyrer såvel som et "tilskud" af nyoprettede mønter.
 • For den samme transaktion ville PayPal have debiteret dig kr58.
 • Så selvom teknisk set kunne en køber med masser af penge købe alle de bitcoins, der tilbydes til salg, medmindre de, der holder resten af ​​bitcoinsne, også tilbyder dem til salg, selv den rigeste, mest målbevisste køber kan ikke få dem.
 • Hvordan virker det?
 • Det er muligt at købe fysiske bitcoins med PayPal, men det er ellers vanskeligt og/eller dyrt at gøre det for ikke-fysiske bitcoins på grund af betydelig risiko for sælgeren.
 • Et eller to af disse systemer kommer til at dominere alle mønter og blive metasystemet til at herske over dem alle ved at forene mange forskellige slags mønter og køre hele systemet som en massiv fraktal, der gør det muligt for utallige datternetværk at blomstre inde i det.

Transaktioner - Private Nøgler

Du behøver ikke at bekymre dig om at krydse grænser, omplanlægge til helligdage eller andre begrænsninger, som du måske tror vil ske, når du overfører penge. Lige nu udbetales 25 bitcoins til verdens minearbejdere ca. Kr 150b +, når du forsøger at designe transaktioner med en digital mønt, løber du ind i “dobbeltforbrugsproblemet. seks gange i timen, men denne sats ændrer sig over tid. To til seks bekræftelser anbefales til ikke-regresserende situationer, afhængigt af værdien af ​​de involverede transaktioner.

Forestil dig dette, som den klassiske "værdibutik" Paul Krugman altid bider om og ved, at vi faktisk har brug for dette for at købe og sælge varer hver dag. Disse incitamenter bør være af interesse for økonomer, især dem, der fokuserer på markedsdesign. Den 24. april var den gennemsnitlige værdi af hver sendte transaktion den højeste på 0. Mere end 17 millioner er allerede blevet udvundet. Folk ind og ud af crypto ser dem som en boble, der vil poppe, hvilket får priserne til at gå ned dårligt. Bitcoin-minedrift kaldes så, fordi det minder om minedrift af andre råvarer: Hver gang bitcoins udvindes, er der behov for mere behandlingskraft for at udnytte det næste. Bitcoin, det skal bemærkes, at kundesupport på Binance har været kendt for at være langsom med at svare på kundeanmodninger. Og de kan let gå tabt eller ødelægges af elementerne.

Hvorfor ændrer min Bitcoin-adresse sig stadig?

Du kan handle Bitcoins direkte til en anden person for kontanter, skønt dette er meget farligere end at gå gennem et etableret system. Bitcoin var designet til at undgå nogle af de centrale problemer med moderne valutaer - nemlig at deres pålidelighed hænger sammen med mennesker, der måske ikke har brugernes bedste interesser i tankerne. Bitcoin er derimod ikke reguleret af en central myndighed. Uden noget som bitcoin bliver verdens finansielle system effektivt et værktøj til masseovervågning, da der gøres mere aktivitet gennem smartphones snarere end fysiske kontanter. I dag er dette et populært synspunkt, der driver meget af efterspørgslen efter finansielle produkter, hvilket ville give traditionelle investorer eksponering for Bitcoin.

 • For at blive bekræftet skal transaktioner pakkes i en blok, der passer til meget strenge kryptografiske regler, der vil blive verificeret af netværket.
 • Disse konkurrerende valutaer bruger peer-to-peer-systemer, der ligner den originale Bitcoin, men med væsentlige ændringer i kryptografiske metoder og vilkår.
 • Minedrift er et vigtigt aspekt af Bitcoin's sikkerhed.
 • Innovationen med Bitcoin er at bruge behandlingen af ​​disse transaktionsanmodninger som mekanisme til at skabe ny valuta.
 • Dens sikkerhed er baseret på kryptografien, der er en integreret del af dens struktur, og som er let tilgængelig for enhver og alle at se.
 • Jeg skitserede en af ​​de måder, der kan ske i min artikel til at spille fordelingen af ​​penge.

Er Der Andre Kryptokurser?

Endelig kommer vi til den tredje gren af ​​en forfatningsrepublik - lovgiveren. Faktisk, når alle mønterne er udvundet, vil bitcoin simpelthen styrke det meget banksystem, det blev opfundet for at forstyrre. Et 'Commons-aspekt': Sammen med den voksende interesse vokser også antallet af krypto-pengeautomater placeret rundt om i verden. Hvis du beslutter at investere i cryptocurrencies, er Bitcoin åbenlyst stadig den dominerende.

Tilmeld

Kryptering bagdøre fungerer ikke. Det kan også sammenlignes med de valutaer og råvarer, som bitcoin kunne hjælpe med at erstatte: 12. januar 2020: Læs videre for at opdage dem og lære mere om denne kryptovaluta.

Mennesker, der ejer bitcoins, har et program - kaldet Bitcoin-klienten - installeret på deres computere for at administrere deres konti. I stedet anvender Bitcoin open source-computerkode for at opretholde en automatiseret, gennemsigtig pengepolitik. Afsnit links, richard har imidlertid ikke investeret i Bitcoin Revolutionen. Nu kan vi bruge disse to til at finde ud af, hvor meget var det gennemsnitlige daglige transaktionsgebyr.

De finansielle institutioners funktion erstattes af elegant kryptografi og det distribuerede netværk af Bitcoin-brugeres computere. Internationale betalinger er en almindelig hovedpine for næsten enhver verden over på grund af højere transaktionsgebyrer og langsomme clearingtider. Kan du tilføje sofistikeret elektronik for at gøre det til en selvkørende Tesla? På bare en uge skrev medstifter Eric Hughes et program, der kunne modtage krypterede e-mails, skrubbe alle identificerende mærker væk og sende dem tilbage til en liste over abonnenter. Dette gjorde minedrift til en gamble. I et af sine sidste poster på et Bitcoin-forum sagde han, at Satoshi Nakamotos virkelige identitet stadig var et mysterium for ham. Vi gætter: Hvis du vil begrænse dine firewall-regler til et par IP'er, kan du finde stabile noder i listen over tilbagevendende noder.

Winklevoss filforslag til Bitcoin børshandlet fond (ETF)

I begyndelsen blev der oprettet 50 bitcoin omtrent hvert tiende minut, men denne stigning i udbuddet halveres hvert fjerde år. (Seks datacentre) til at deltage ad gangen, og kun computere, som IBM autoriserer, kan tilslutte sig (slags som et intranet). Den mindste værdi, som Bitcoin-netværket understøtter afsendelse, er satoshi (undertiden forkortet sat), hundrede million. (0. )En minearbejder sammensætter en blok transaktioner, der venter på at blive behandlet. Men det skal gå længere for at stoppe endnu mere lumske og ødelæggende overfald, og det kan ikke tage fire år og en hård gaffel at implementere løsningen. Da det ikke er trivielt at trække dette angreb ud, er det sandsynligt, at købmænd, der har brug for at sælge tingene automatisk og øjeblikkeligt, justerer prisen til at omfatte omkostningerne ved tilbageførselssvindel eller vælge at bruge en særlig forsikring.

Hvem skabte Bitcoin?

Fra og med 2020 er de mest almindelige enheder bitcoins, bits og satoshi: Coinmarketcap er en one-stop-løsning til sporing af pris, volumen, cirkulationsforsyning og markedskapital for de fleste eksisterende cryptocurrencies. Naturligvis kan brugere af andre cryptocurrencies end Bitcoin altid udveksle deres mønter for BTC'er. Hvad er bitcoin's lightning network? Bitcoin har ikke en central regering. Sørg for, at din browser understøtter JavaScript og cookies, og at du ikke blokerer dem for indlæsning. Så lad os virkelig begynde at gøre det, fordi det nuværende system ikke vil stå eller bare vil blive domineret af mega-betaling processorer ligesom det system, vi har lige nu.

En af de grundlæggende byggesten til et sådant system er digitale signaturer.

Men efter popen kommer de virkelige arbejdsideer. Bitcoin beder ikke om, at dens brugere har tillid til nogen institution. Den 20. januar i år blev 10 mænd arresteret i Holland som led i et internationalt angreb på ulovlige narkotikamarkeder online. De samme faktorer, der gør det svært at danne konsensus på tværs af en blockchain, gør det svært for alle verdens regeringer at blive enige om noget. Hvornår skal jeg købe?, en individuel pensionskonto, eller IRA, er designet til pensionsopsparing og kommer i to hovedvarianter - traditionel eller Roth. Cryptocurrency-relateret kriminalitet steg også - selvom en DEA-agent i august 2020 fortalte Bloomberg, at størstedelen af ​​bitcoin-transaktioner var af spekulanter snarere end de sorte markedstyper, der dominerede bitcoin i Silk Road-dagene. Dens værdi svinger ganske lidt, og det er meget sandsynligt, at du kan miste penge. Den seneste version af Bitcoin-Qt-klienten fortæller dig, hvor langt det endnu ikke er gået med at downloade blockchain.

Derudover er bitcoin måske endnu mere nyttigt for dem, der lever under autoritære regimer, der ønsker at kontrollere alle aspekter af lokalbefolkningens liv. Siden da har bitcoin stort set undgået regulering og retshåndhævelse i USA, selvom det er under øget kontrol, da det tiltrækker mere mainstream opmærksomhed. Dette er en af ​​de vigtigste faktorer i overgangen fra det globale samfund til den post-nation-statsøkonomi, der er omtalt i The Sovereign Individual. Vi kan udlede, at vi kun skal sende kr1 til en transaktion, der er værd kr2020. Det er over 10 år siden Bitcoin blev introduceret til verden med Satoshi Nakamoto-hvidbogen, der beskriver ”et peer-to-peer elektronisk kontantsystem. Derfor kan alle i netværket se hver kontos saldo. Hvis Internettet har lært os noget, er det, at åbne systemer har tendens til centralisering og givet tilstrækkelig tid kan centrale kræfter undergrave og ødelægge ethvert system til deres egne formål. Bitwala-kontoen, som en bonus får brugerne også adgang til et læringslaboratorium for blockchain-teknologi, hvor de kan finde stort set alt, hvad de vil vide om cryptocurrency og blockchain. ”Jeg begyndte at tænke på analogien mellem vanskelige at løse problemer og vanskeligheden ved at udvinde guld,” siger han.