Top 56 Steder, Der Betaler Kontant For At Skrive Poesi Online

At få betalt som digter er en kompliceret affære.

Digte offentliggøres primært i litterære tidsskrifter og magasiner, der er tilknyttet colleges og universiteter. Da jeg først begyndte at skrive poesi regelmæssigt i midten til slutningen af ​​90'erne, var jeg stadig frisk til tanken om, at jeg kunne være alt, hvad jeg satte mig for, bla bla bla. Før du skriver dit indlæg, skal du sørge for, at du e-mailer en forespørgsel. Log ind, så pas på eventuelle aktietips også. For hver godkendt poesiindlevering kan du tjene fra kr100 til kr200. Virksomheden foreslår, at du skriver ved hjælp af dine følelser og følelser, mens du skriver, da digtene bedømmes på baggrund af originalitet og unikhed. Accepterede digte tildeles kr75. Kør i stedet dem alle og se dem bygge hinanden op. Eller arbejder et job, hvor du overhovedet ikke skriver, og kommer for træt eller uden nok tid til at arbejde på din skrivning?

Der er forskellige måder, du kan sælge dine digte på. Her er tyve bemærkelsesværdige publikationer, der betaler inden for det professionelle område for poesi. Bliv kreativ med dine tilbud for at maksimere din eksponering. Andre eksempler på Insta-berømte digtere er R. Du kan derefter sælge din bog til lokale detailhandlere eller på markeder og litterære begivenheder i din region. Magasinet modtager op til 50 poesiindlæg om måneden og udgiver to. Brug lidt tid på at finde litterære tidsskrifter og magasiner, der udgiver arbejde, du synes om, eller som svarer til din stil. 4 måder at tjene penge online i 2020, hvis du foretrækker en gør-det-selv-investeringsmetode, kan du spare en masse penge ved at åbne en selvstyret investeringskonto gennem en online mægler som Questrade eller Virtual Brokers. Dette er et populært sted for fantasyrådgivning, det er dejligt, hvis du er interesseret i alle slags fantastiske og unikke former for poesi.

En kvinde tjente faktisk kr50.000 på et år med at sælge ting til lykønskningskortselskaber.

Dette er selvfølgelig også steder, hvor folk, der skriver til børn, kan få deres arbejde offentliggjort lige så godt. Den bedste automatiserede kryptohandel, er folk tilfredse med deres tjenester? Lønssatsen varierer, men starter typisk ved kr50 for et kortere stykke (tænk 500 ord), der ikke kræver et ton research. Der er lidt risiko involveret ud over tid og kræfter og en betydelig belønning. Er personen mand eller kvinde? Men når det fungerer, kan det producere en overraskende god deltidsindkomst. Mange af de bedste publikationer omkring giver dig mulighed for at skrive digte og få dem offentliggjort i deres værker. Da de to fyre havde en smule poetisk streg, troede de, at de kunne skrive folk haiku som en gimmick til at tegne dem ind.

Indsendelser skal være på linje med de valgte temaer i tidsskriftet, der ændres for hvert nummer. Iq option binary options og digital options, hvad er forskellene? Opret en samling af din poesi, fastlæg prisen og indsæt et link på dit websted for at markedsføre og sælge din e-bog om poesi. AGNI er et årtiers kørt litteraturmagasin, der også kan prale af en online magasinversion.

Du kan ikke være en middelmådig digterforfatter, hvis du vil have gode penge til din poesi. For at starte processen skal du være de mest basale færdigheder, når det kommer til at bruge internettet. Så dette kan være et rigtig godt firma at overveje at få gode penge til din poesi! Send op til seks digte pr. Indsendelse. Nogle af de links, der er inkluderet i dette indlæg, er fra vores sponsorer. Sammenlign aktiehandelskonti, 22% (handler over $ 37.500) ANZ Aktieinvestering Første handel hver måned:. Hvis du sender digte pr. Post, skal du altid vedlægge en selvadresseret, stemplet konvolut til svar.

  • Heldigvis er der et marked for digte - men du skal tænke lidt ud af kassen!
  • Gå ind i sangskrivning.
  • Dette betragtes som passiv indkomst og en solid måde at tjene penge på.
  • Indtast dine foretrukne digte via dette websted for en chance for at vinde op til kr2.000 i kontanter og præmier.

Erica Verrillo

Denne online og trykte dagbog accepterer indsendelser hele året. Alle oplysninger og passende links er tilgængelige der. Når du forstår, hvem dit marked er, er du klar til at begynde at udforske alle de mange forskellige måder, du kan dele din poesi med verden OG få betalt for det. Vi beklager, at mængden af ​​modtagne indsendelser og den lille størrelse af vores medarbejdere ikke tillader os at give individuel kritik. Har du oplevelser med ideer, du har prøvet? Året 2020 markerer Slices 10-års jubilæum, og magasinet fortsætter bare med at vokse.

Magasinet fokuserer på børn tre til syv og når mere end 50.000 børn og forældre. Professionel sats. Dette er måske ikke fuldtidsundervisningsopgaver med fordele og tilstrækkelig løn til at leve af, men de kan producere en dejlig løncheck for at engagere og belønne arbejde. For det første skal du sørge for, at din poesi er på linje med publikationens tema. Jeg føler meget smerter i vores stemmer, fordi vores kærlighed og poesi er forsømt.

Hvis du indsender en chapbook, er præmien ofte i offentliggørelse. Mange forfattere, der nu er velkendte, modtog intet andet end afvisning i årevis. Der er dog andre muligheder, som Nook. Du kan læse mere specifikke retningslinjer for indsendelse på webstedet Christian Science Monitor, men generelt undgår det noget om død, sygdom eller aldring.

De har brug for specifikt indhold med fakta for at forstå, hvad dine ord betyder.

Vil Du Udgive En Hel Bog?

Sammen med andre aktiviteter på sociale medier hjalp dette hende med at sælge millioner af dollars værd af sine digte. De samlede beløb, du kan tjene, varierer afhængigt af hvad du sælger med dine design derpå. Det er usandsynligt, at du bliver rig natten over, men der er måder at tjene penge på poesi. Vi har nu også en "Visual Poetry" -kategori, der accepterer følgende: Hvordan får du dine digte udgivet? Der er 11 referencer citeret i denne artikel, som kan findes nederst på siden. Spil ikke på binære optioner, ”Det vil sige, medmindre du har et testet og verificeret system til nøjagtigt at forudsige aktivbevægelse inden for en meget kort tidsramme. De fleste publikationer beder dig om at give dig mulighed for at svare op til 6 måneder med nogle, der informerer dig om, at du måske ikke engang får et svar.

Instagram er et af de bedste kreative forretninger for digtere.

Nutankumarisinha

Men dette kan være en fantastisk måde at få feedback og udvikle et interesseret og engageret publikum. Hvis du er en meget god digter, er det meget muligt at tjene gode penge hver måned bare ved at skrive og sælge dine digte online. Jeg leder efter arbejde, der flytter, transporterer; stykker, der får mig til at grine, græde, nikke på hovedet i stille anerkendelse. 30 af de bedste måder at tjene penge hjemmefra - alt prøvet og testet. Men med hårdt arbejde, praksis og udholdenhed har jeg set mine studerende skrive nr. 1-singler, underskrive personale-skrivende tilbud, offentliggøre deres sange, vinde konkurrencer og festivaler, få deres sange indspillet og blive hits. Disse digte bedømmes typisk af eksperter på området, der kører disse konkurrencer. Efterlad en kommentar om din oplevelse nedenfor. Bedste crypto trading bots 2020 - automated crypto profits!, husk dog, at ikke enhver robot er, hvad den hævder at være. Vil du få betalt for at skrive poesi? Som næsten alle disse muligheder er der mange regler, så sørg for, at du i det mindste læser dem, før du overvejer det.

Flere Pengehacks

Sørg for at læse indleveringssiden, mens de taler om hvert magasin, og hvem det sigter mod at give dig en bedre idé om, hvem du skal bruge. Bitcoin profit-anmeldelse: scam or not? den ultimative test. Er du naturligvis begavet til at skrive digte om mødre på morsdag? Hvis du ikke kan finde de ressourcer, du ønsker online eller lokalt, kan du prøve at starte en skrivegruppe ved at placere et tegn i dit lokale bibliotek, boghandel eller kaffebar. Lukket for indsendelser i løbet af august måned. Faktisk er det lettere at oprette et websted, end de fleste mennesker forestiller sig, og der er masser af værktøjer derude. Selvom dette kræver forberedelse og dedikation, er skoler, aldershjem og lignende institutioner altid på udkig efter nye aktiviteter. Jeg vil dårligt have arbejde, der lærer mig noget nyt. Verden er tilfældigvis fuld af mennesker, der har brug for dine tjenester, du kan lige så godt tjene på dette behov.

Tilpas

Tolv-punkts Times New Roman er et pålideligt valg. Det er fordelagtigt at fokusere på emner, du har glæde af, men lige så vigtige for nul i emner, hvor du har (eller let kan opbygge) en specialisering. Jeg har aldrig kigget efter nogen. Fordele ved selvudgivelse: Problemet med at tjene til livets ophold som digter er dog, at markedet er oversvømmet.

Dette indlæg er oprettet for at hjælpe dig med at opfylde dine drømme som digter. Denne publikation, der drives af University of Alabama, indtager mange digte i forskellige former. Du finder sandsynligvis disse i større byområder, så hvis du bor i en lille by eller et landdistrikt, skal du muligvis køre en rimelig afstand for at finde disse spillesteder. Her er de smarteste ruter, du kan tage, hvis du vil tjene penge ved at bruge dine poesi-færdigheder. Der er indført en grænse på 200 linjer. Du får 10 dollars pr. Crypto nation pro anmeldelse, er crypto nation pro scam? ja, bekræftet! Linje, og du kan forvente en minimumbetaling på kr300, hvis dit digt accepteres. Gør som jeg siger, ikke som jeg gør! Dette websted anmoder om, at forfattere enten er en erfaren yogalærer eller har omfattende viden/erfaring inden for yoga.

Udfordringer Ved At Sælge Digte Online

Du skal tilbyde dine tjenester og oprette det personlige digt, de leder efter. Tjen ekstra kontanter, den lokale slagter er lige rundt om hjørnet. Og ja, du kan tjene nogle store penge ved blot at indsende dit poesiarbejde, men inden du bliver ophidset, vil det ikke være nok til at afslutte dit fuldtidsjob. Når du er klar til at indsende, kan du besøge vores indsendelsessystem ved poesi. Vær vedholdende og drøm stor. Få fra kr50 til kr100 for hvert digt. Opret produkter med dine ord, og sælg dem på et vilkårligt antal platforme inklusive Etsy. De 20 bedste (og ægte) job-fra-hjem-job, regeringen vil betale dig så meget som $ 23 i timen for at arbejde hjemmefra. Andre publikationer, som Den Nye Republik, udgiver fortsat poesi, men accepterer simpelthen ikke nye indsendelser lige nu. Som digter bør du ikke lade denne situation tynge dig.

Folk reagerer på ekstreme måder, når vi skriver dem digte.

Strange Horizons

Prøv nogle af tipene fra denne artikel og hamre på dem, indtil du er i stand til at generere en anstændig indkomst regelmæssigt. I så fald bør du tjekke nogle af de steder, hvor de kan få deres arbejde offentliggjort. Mønsteret er enkelt; den håbefulde digter betaler et par dollars i håb om, at hans poesi vil blive offentliggjort, udgiveren vælger vinderen, og vinderen tager en del af indtjeningen. Betalingen er kr50 pr. Side med en maksimal udbetaling på kr250 pr. Offentliggjort indsendelse.

Måske et specifikt digt eller en forfatter virkelig interesserede dig - husk at bemærke det i dit toneleje! Et sikkert middel til at få dine digte hørt er at skrive digte, der er kontroversielle. top 5 virksomheder, , hvis du ikke er interesseret i at være foran kameraet og have computerrelateret indhold, kan du bruge screencast-software som Camtasia og lave trinvis vejledning eller vejledningsvideoer. Hvis dit digt accepteres af denne udgiver, vil du blive betalt mindst kr15. Ja, det er muligt. Hvordan tiltræder jeg dette websted? Få dit arbejde offentliggjort i Poetry Magazine for kr10 pr. Linje med et minimum af betaling på kr300. Men kan du tjene penge på at sælge poesi online, eller er ideen bare tomt håb? Hvis du formår at bryde igennem mængden og blive offentliggjort, er lønningen for de fleste poesimarkeder normalt beskedent.

Med disse suksesser under bæltet starter Stefan med at booke taleopgaver på litterære begivenheder og konferencer regionalt. Det er vigtigt at være tålmodig, men alligevel hård, når du prøver at offentliggøre dit arbejde. Nogle af disse ideer er mine egne, andre er kommet i form af en anmodning om brainstorm på MyBlogU. Cryptocurrency udveksling, lad ikke bjørnene vinde. 52 lette måder at tjene ekstra penge hurtigt i 2020. Undersøgelser har vist, at behovet for freelancere kun vil vokse, så hvorfor ikke prøve det? At skrive digte til lykønskningskort er en fantastisk måde at tjene lidt ekstra penge på din poesi. Knæk denne mag, så tjener du toplønnen og opbyg din troværdighed som digter.

Sangskrivning

Interessant nok tjener du også penge fra begge vinkler. Det er bestemt ikke kun magasinwebsteder eller virksomheder, der har brug for og betaler for poesi. Det smarte sted at handle med aktier online, ved at lære at handle gratis med bestande sparer du ikke kun penge, men dine investeringer vil potentielt sammensættes til en hurtigere hastighed. Foruden poesi udgiver de fiktion, skuespil og kreativ ikke-fiktion. Når du er godkendt, kan du begynde at skrive! Tjen kr100 for hver indsendelse, du har, der accepteres. Hvis din skrivning er god, og du er effektiv til at markedsføre, så ja, kan du potentielt tjene penge på at sælge poesi.

Antigonish Review

Redigering af digte kan være en god måde at stadig dykke ned i poesi på, men gøre det på den anden side ved at kritisere og vejlede andres arbejde. 08 pr. Ord (kr100 minimum). Top 10+ real online jobs-liste til at tjene hurtige penge [2020-udgaven]. Send ikke mere end fem digte eller femten sider, og brug en 12-punkts skrifttype.