7 Ting At Vide, Før Jeg Underviser I Engelsk Online

Her er 7 tip, der hjælper dig med at komme i gang:

Så nu er et så godt tidspunkt som enhver at blive VipKid-lærer. Eksempler på lande, hvor efterspørgslen efter engelske vejledere er høj, inkluderer Kina, Japan, Korea, Vietnam osv. Synligt personale. Du skal også tænke over, hvordan du vil nærme dig at give en prøveundervisning. Dette er alle uafhængige kontrahentstillinger. Tag det alvorligt. Jeg ville regelmæssigt se de samme studerende, og jeg ville se dem vokse og gøre fremskridt. Indsend din ansøgning her.

Fra min egen erfaring ved jeg, at det er meget vigtigt at lære, hvordan man bruger sproget i hverdagen.

De ønsker lærere, der kan forpligte sig til 10 timers tilgængelighed om ugen i spidsbelastningstider i Europa. Klik her for at give en anmeldelse af A + Gateway. Klik her for siden Micro Language anmeldelse. Binær handel med franco, der er en handelsreplikator, der giver dig mulighed for automatisk eller manuelt at replikere handler afhængigt af, hvad du ønsker. Af de virksomheder, jeg har opført i dag, er EF det ældste og mest respekterede brand inden for privat sprogundervisning. Klik her for kommentarer og BiteABC-gennemgangsside. Du kan kontakte dem her:

Jeg kender folk, der underviser i engelsk på fuld tid, og andre, der gør det som en måde at tjene ekstra penge på. Her er nogle af grundene til, at denne online skole er en fantastisk platform for dig at undervise på: Lærere sætter deres egen lønnsats. Du kan indstille dine egne timer. Sådan starter du dagshandel med kr 500, perfekt det, og kend det godt. Der er så mange online engelskundervisningsfirmaer, som du kan overveje, når du leder efter online-arbejde. De underviser voksne i en til en klasse og børn i gruppeklasser i 20 - 25 minutter. 1to1Progress underviser ikke bare engelsk, da de har studerende over hele verden. Sørg for, at du kan forpligte dig til deres vilkår.

De ønsker modersmål med et ESL-undervisningsbevis og en bachelorgrad. For dem, der er i stand til at blive IELTS-eksaminatorer, er dette en vej til at tjene betydeligt flere penge i marken. Du kan vælge dine egne timer og indstille din egen timepris. At finde måder at tjene ekstra penge på, som at lære at undervise i engelsk online, kan ændre dit liv på nogle virkelig gode måder, såsom at hjælpe dig med:

I modsætning til andre virksomheder kræver dette selskab overhovedet ingen undervisningserfaringer.

Deltag i Min stamme af kursus-iværksættere!

Der er ikke mere frustrerende end at have en dårlig forbindelse, når man underviser. Han peger dig på mange online og gratis ressourcer, hvor du kan lære disse oplysninger på egen hånd over tid. Undervisningsmetoder og materialer blev udviklet med hjælp fra National Geographic. Som lærer vil du undervise i 45 minutter gruppekurser til kinesiske studerende.

Det er lige så let at anvende de fleste af disse virksomheder som at udfylde nogle grundlæggende oplysninger og din e-mail-adresse. De ansætter fra USA, Storbritannien og Canada, og du skal være i stand til at forpligte dig mindst 12 timer på 3 dage om ugen. Nogle af disse metoder koster lidt penge, men der er mange måder, du kan gøre dette gratis.

De kræver tilgængelighed i mindst 10 timer om ugen (en klasse varer 25 minutter). Dette link indeholder oplysninger om de lande, hvor det accepteres. VIPKID giver også bonusser, præmier, henvisningsbonuser for at få nye lærere til at tilmelde sig, samt afholde konkurrencer to gange om året for at tage til Beijing! Det kursus, du skal tage, afhænger af hvilket firma du er interesseret i og deres krav. Hp inc. Denne widescreen-bærbare computer giver dig mulighed for at handle med øjeblikkelig klarhed, der hjælper dig med at analysere aktiemarkedet med meget lethed. Avancerede studerende har allerede evnen til at forstå engelsk, men de har stadig brug for en indfødte højttaler til at hjælpe dem videre med deres engelsk ved at lytte og forklare sprogets kompleksiteter.

Hvad er VIPKID, og ​​hvad gør de?

Følg Os

Vipkid vandt også lige nr. 1 i Forbes-magasiner, “Bedste arbejde fra hjemmefirmaer” i 2020, og har ekspanderet hurtigt og ansat mange nye lærere. Nogle elementer, der komplimenterer lektionsplaner og hjælper med at formidle en meddelelse eller en ny undervisning til en studerende via webcam, inkluderer: Hvis du er en første gang engelsk-lærer, tjener du sandsynligvis kr10- kr20 for at starte (hvis du er en flydende engelsk taler med en TEFL-certificering). Masser af edupreneurs kommer i gang ved at oprette enkle YouTube-videoer. Det ser ud til, at de tilbyder klasser, men de er også specialiserede i korrekturlæsning af forretningspræsentationer og indlæg. Du underviser de samme studerende to gange om ugen på samme tid i mindst tre måneder.

Hvilke Websteder Skal Jeg Tilføje Til Listen?

De leder efter engelske og franske lærere med en universitetsgrad, et TEFL-certifikat og et års undervisningserfaring. De underviser i både samtale- og lærebog engelsk. De har deres egen platform, og de er på udkig efter at ansætte erhvervslærere til engelsk. Vil du vide, hvordan det virkelig er at være Vipkid-lærer? Undervisningen kan afbestilles eller reserveres op til 2 timer på forhånd. Alt hvad du behøver er en bærbar computer eller en smartphone og en god internetforbindelse. En af ulemperne med dette firma er, at du muligvis bliver nødt til at afsætte 10 timer plus i spidsbelastningen og også arbejde i weekender. Uddannelse og materiale leveres af virksomheden.

Købsindstillinger

Lærere får en grundløn på kr6-9 pr. Klasse med chancer for bonusser (kr1 for deltagelse, kr1 for forberedelse plus andre). Dette er et andet velkendt firma sammen med VIP-børn. Indfødte flydende engelsktalende, der er baseret i USA eller Canada. bitcoin usd, blandt de mange værktøjer, der er til rådighed for en erhvervsdrivende, er de mest almindelige tekniske værktøjer, der bruges til Bitcoin-analyse, bevægelige gennemsnit, Fibonacci-niveauer, support og modstand og volumener. Som tommelfingerregel vil du have mindst 10 Mbps hastighed. De ansætter i øjeblikket nye lærere til at undervise engelsk til polske voksne studerende.

Vil Du Rejse Mere?

17 pr. # 13 webstedsdesigner, at lære at redigere videoer er den perfekte bag kulisserne færdighed, fordi de mennesker, der optager indhold, ønsker at bruge mere tid på at optage mere indhold, ikke skære ned de rå optagelser og redigere det til en video af høj kvalitet. Minut, hvilket fungerer til kr10. Er jeg i stand til at skærme del i klasseværelset? Hvilke websteder skal jeg tilføje til listen? Ja, onlineundervisningspladser er et konsekvent, tilgængeligt middel for backpackere og nomader til at tjene en digital indkomst. En ulempe ved at bruge PayPal er, at det ikke er tilgængeligt i alle lande.

Kontrakten kan fornyes efter begge parters godkendelse.

Fordele ved at arbejde for VIPKID

Dette firma behandler sine ansatte godt og er altid på udkig efter nye ESL-lærere til at gå med i rækkerne. Baseret i USA og Europa. Til sammenligning skyldes vi dog, at det er muligt. De betaler fra kr9- kr11 USD per time. Klik her for ABC International Group-vurderingssiden. Du skal dog være berettiget til at arbejde i USA eller Canada for at arbejde for VIPKID.

Nogle virksomheder er imidlertid blevet strengere i årenes løb, og mange vil nu kræve, at du har afsluttet videreuddannelse for at blive overvejet til rollen. Efterlad en kommentar nedenfor! I en times tid kommer du hjem fra arbejde.

Bedste Virksomheder Til Undervisning I Engelsk Online

Er du interesseret i at lære at undervise i engelsk online? Lønnen afhænger af, hvilken skole du arbejder med. På dette tidspunkt er det værd at bemærke, at der er forskellige måder, du kan få en indkomst på, når du underviser online. Ideen om at styre din egen kalender, ikke at have en chef, der trækker ind i nakken og fleksibiliteten til at arbejde, hvornår og hvordan du ønsker, kan virke for godt til at være sandt. Tute er et nyt vejledningsprogram for studerende i Storbritannien.

Urimelige forventninger. Næsten indfødte engelsk eller indfødte taler. Sådan miner man bitcoin? Jeg ønsker, at du kan minimere det, men på grund af hvordan Windows 10-apps fungerer, kan du ikke. Sprout4Future er også kendt som hvaler engelsk, underviser i individuelle eller gruppeklasser - du har brug for erfaring og en kvalifikation til disse fyre.

Topstater

Leveres ofte gratis eller til en nedsat pris. Du ønsker ikke at placere dig selv i en situation, hvor du har tjent tusinder ekstra i kontanter og snakkes for at finde penge til at betale skat af den indkomst. Når du gør det rigtigt, kan undervisning i engelsk online være det perfekte job for enhver, der ønsker at leve en digital nomad-livsstil, modtage en relativt konsekvent månedlig indkomst og gøre indflydelse på verden omkring dem. Ulempen med denne type belønningssystem er, at hvis du er en ny lærer, kan du have problemer med at finde studerende. (00 USD) pr. 25 minutters lektion, baseret på deres arbejdsydelse.

Klik her for kommentarer og HelloKid-gennemgangsside.

Sider

De foretrækker indfødte engelsktalende lærere med TESL-certifikater. Du kan e-maile Zamil direkte på zjattar @ hotmail. Bachelorgrad fra amerikansk eller britisk universitet. Du kan e-maile: Grundlæggende lærer du engelsk til Chines-studerende på internettet. Og med god grund. Et andet firma, der ansætter undervisere til at undervise i engelsk online.

Er Der En Masse Konkurrence Om Klassebestillinger?

For et overkommeligt TESOL-certifikat kan du gennemgå International Open Academy. Vejledningssessionerne er ganske fleksible, og du kan indstille dine egne timinger. Som tutor for uddannelse skal du først have en universitetsgrad og have engelsk som dit modersmål.

Uanset om du følger en fastlagt læseplan eller opretter en tilpasset plan for din studerende, skal du tage tid i løbet af dine lektioner for at minde dem om, hvad du har dækket for nylig, og hvad du planlægger at dække i den næste lektion. Vi har en løsning til dig - underviser engelsk online. Og hver protokol gør undervisning i engelsk online sjov og anderledes. Nogle virksomheder har ikke kapaciteten til at give dig masser af timer på én gang, og det kan tage nogle måneder for dig at opbygge en regelmæssig kundebase. Du kan e-maile info @ formspb.

Hvordan Det Er

Klik her for siden UUABC anmeldelser. En lærer vil lande på deres side, kigge rundt og derefter forlade. Evne til at lave dine egne fleksible tidsplaner. De tilbyder generelle og erhvervsmæssige engelskkurser samt eksamensforberedelse (IELTS, FCE, CAE osv.) For at hjælpe med at nedbryde dette, lad os se på den gennemsnitlige månedlige løn (i amerikanske dollars, USD) for en 40-timers arbejdsuge i Nicaragua, Thailand, Peru, Filippinerne, Kroatien og Spanien mod den gennemsnitlige månedsløn (i USD) for en 40-timers arbejdsuge, der underviser i engelsk online med ABC360, 51Talk og VIPKid. Lærere kan vælge deres løn og det firma, de vil arbejde med. (2) En mindre efter skoleklasse på 2-4 studerende (Hver dag fra kl. 18 til 21 om Beijing-tiden). De tilbyder en løn på kr9/25 minutter eller kr18/50 minutter betalt månedligt på PayPal.

ESL-grad foretrækkes (TEFL/TESOL osv.). Muunship, lad os tage en tur ned i hukommelsesbanen i det sidste årti og se på et par eksempler på, hvordan algoritmiske handelssystemer har haft en betydelig indflydelse på markederne. Det er en god mulighed at tjene nogle ekstra penge på siden, og hvem ved, du er måske heldig og modtager mange bookinger fra nye og tilbagevendende studerende! Ansættelsesprocessen til undervisning af børn engelsk med VipKid: Der er nogle videoer, som jeg lavede tilbage i 2020, som stadig bringer en konstant strøm af studerende ind. Det er nu muligt at lære andre mennesker engelsk, uden at forlade komforten i dit hjem.

Alt hvad du skal gøre er at tilmelde dig, oprette din konto, tage få test og klikke på Anvend. Du skal have hørt om dette online undervisningsfirma, der ansætter undervisere til at undervise i engelsk. For dem, der er interesseret, har han et afsnit, der diskuterer, hvordan man oversætter, et andet afsnit, der diskuterer redigering og korrigering af sider (et helt område, der er meget nødvendigt), og hvordan man finder klienter i disse områder. Hvis du er en god sproglærer, kan du begynde at undervise engelsk online uden en certificering. Du kan ansøge ved hjælp af formularen nederst på denne side. De ønsker også, at lærere, der har en bachelorgrad, og et ESL-certifikat eller undervisningserfaring foretrækkes. Med denne app kan du lære ethvert sprog, du vil, til studerende fra hele verden, forudsat at du har den rigtige certificering. De vil gerne have, at lærere skal være tilgængelige for 7.

  • Modersmål fra USA, UK, Canada, Irland, Sydafrika, Australien.
  • Men hvis du tidligere har arbejdet med at undervise studerende eller undervise, skal du sørge for at fremhæve dette under ansøgningsindgivelsesprocessen.
  • Hvor mange penge kan du tjene ved at undervise i engelsk online?

Hvad Kræves For At Undervise I Engelsk?

Penge er ikke den eneste motivator til undervisning i engelsk online, men det skader bestemt ikke. Kan du lide dette indlæg? I dag vil jeg dele med dig det bedste firma at arbejde for som engelsklærer. Der er mange TEFL-kurser tilgængelige personligt og som online engelskundervisningsprogrammer. Betalt træning er tilgængelig. De fleste af dem elsker jobbet, fleksibiliteten og lønnen.

Hvor Fleksibel Er Undervisning I Engelsk Online?

Kan du vælge dine egne timer? De betaler kr16 USD per time. Du behøver ikke at være sproglærer. Du kan også anmode om at annullere klasser, kontakte teknisk support eller få adgang til dine åbne slots for at ændre din tilgængelighed. Personaliserede lektioner lader den studerende og tutoren samarbejde om en læringsoplevelse, der er engagerende og effektiv. Selvom Zoom ikke er så populær, modtager Zoom ros fra engelsklærere online for at have fremragende lyd- og HD-videokvalitet samt en mere pålidelig forbindelse sammenlignet med Skype.

Men du får også erfaring.

Langsigtede meddelelser til booking af klasser kan være frustrerende. Deres lærere inkluderer studerende og forretningsfolk på tværs af fem kontinenter. Med dette i tankerne har vi gjort vores bedste for at oprette en omfattende liste over oplysninger om, hvordan man underviser i engelsk online med et detaljeret kig på alt fra de mest populære virksomheder, hvortil headset er bedst. Konkurrencen er undertiden høj, men det er bestemt værd at prøve. Du lærer voksne. Der er forskellige muligheder for at undervise online. Er der minimumskrav til timer?

Det ser ud til, at de slags specialiserer sig i korrekturlæsning og redigering af præsentationer, cv'er og forretningsrapporter.