40 Måder At Tjene Penge På At Sælge Fotos Online

Sådan tjener vi penge. Hvis du kan lide denne guide, så følg os på Facebook og Twitter for flere gratis fotograferingstips og ressourcer. Efter markedshandel, selvom handel i åbningstiden kan tilbyde muligheder, er der unikke risici, der skal overvejes. Det er dog meget muligt at skabe en dejlig supplerende indkomst ved at gøre dette.

 • Du kan prøve denne taktik, hvad enten du er interesseret i livsstilsfotografering, gadefotografering - eller enhver anden kunstnerisk stil.
 • Siden 2020 har iStock været ejet af Getty Images, Inc.

Fotografer, der planlægger at bidrage med nye landskapsfotos konsekvent og leder efter brugervenlighed. Og der er mange flere måder at udvikle dine fotograferingsevner - og indtægter - fra at sælge din Insta-bestand til at gå ud og lave en fotobog. Du kan købe en ekstern harddisk og automatisk sikkerhedskopiere det. Mens du er på GettyImages. Dit aktiebibliotek har skabelonformularer, som du kan udskrive, underskrive og indsende. Sådan tjener du mange penge i online aktiehandel, kunne det blive et overtagelsesmål for et stort mæglerhus, der ønsker at tiltrække tusindårsinvestorer? Med 87 millioner stockbilleder og 23 millioner brugere er Dreamstime ikke langt fra at blive verdens største aktiesamfund med billeder, videoer og vektorer.

 • Ud over at hjælpe dig med at sælge fotos online giver de oplysninger om aktuelle tendenser.
 • Jeg solgte ca. 8-10 fotos på mange agenturer i to eller tre måneder.

Fotolia

Du finder tre forskellige licenser, som du kan sælge dig billeder under; Social, web og fuld. Med Zenfolio kan du oprette en online butik, der kan sælge fotos og videoer online. Australsk bitcoin profit traders forum, vi ved bitcoinevolutionaustraliareview. Tag penge, der er skudt af dit lokale vartegn, så vil alle gerne hænge et af dine udskrifter i deres hjem og forretning.

Ud over at sælge på Fine Art America, kan dine fortegnelser også offentliggøres på dit eget websted, Facebook, Shopify, og 150+ Fine Art America-retails butikker beliggende over hele U. Faktisk kan ethvert billede, du deler, vises på Marketplace, medmindre du fravælger det, men ingen kan få en version med høj opløsning uden at købe den. Brug for D-SLR for at indsende billeder til ethvert websted for fotografier?

 • Stocksy er ikke det største arkivfotograferingswebsted, men det er bestemt ikke det mindste.
 • Når det sker, gennemgås hvert eneste foto af webstedet for at afgøre, om DE tror, ​​at det vil sælge.
 • For at gøre salgsprocessen lettere har Adobe et automatisk søgeordsværktøj, der kan hjælpe dig med at finde relevante søgetermer, der mere sandsynligt får forbindelse med købere.
 • Det tager tid, så vær tålmodig og positiv til at sælge fotos online.

Information

Du kan gøre yderligere promovering af dit indhold på dine sociale medier, men det er ikke et krav, når du sælger med aktiewebsteder. Min kone og jeg hyrede en deltidsfotograf til vores bryllup. Bare husk, at stockfotografering stort set er et talespil. Den sværeste del om stripping tager ikke mine tøj ud. Hvad ville de bruge det til? Så lad os gå videre og opdage 10 fantastiske websteder, der giver mulighed for at sælge billeder online og øge din indkomst. Hvad skal du tage billeder på? Format har denne funktion indbygget lige i, så du kan begynde at sælge dit arbejde lige fra din eksisterende portefølje - og hurtigt. Du ønsker måske at gennemse Amazons fantastiske udvalg af stativindstillinger.

Etsy tillader endda mindreårige på webstedet, forudsat at de har en forælder eller en værge, der administrerer deres konto. Så de første fotografer tjente en masse penge (især de eksklusive bidragydere), men nu ligner iStock mere på Titanic: Hvis du allerede har skilletsættet og måske en portefølje, er du klar til at gå i dybden. På iStock starter royalty-priser ved 15% for fotos og 20% ​​for videoer og illustrationer, men eksklusive bidragydere kan tjene fra 25% til 45% - lære mere her. Du får en digital butiksramme for at vise din brandportefølje, og dine fotos kan nemt deles via e-mail og sociale medier. Løn for dagshandel - se, hvor meget tophandlere tjener et år. Læs om, hvordan vi tjener penge.

Jo mere niche og konsistent din fotografering er, desto mere sandsynligt vil du være i stand til at sammensætte en fantastisk fotobog baseret på et overbevisende tema.

Vil Du Arbejde Eksternt?

Du kan også sælge det samme foto så mange gange, som du vil. Nogle fotografer opkræver en præmie for klienter for at få de digitale fotos og rettighederne, og for andre fotografer er det en standard praksis. Du ender kun med at arbejde for intet. Lightbox til indendørs fotografering - Afhængigt af hvad du optager, har du muligvis brug for lysbokse til at lyse op på et motiv og fjerne skygger. Alle har smartphones i disse dage, og vi alle bruger det til at tage billeder, tale, messaging og hundrede andre ting. Ellers bliver du nødt til at købe en adapter.

SmugMug - hjælper dig med at opbygge et online showcase til dit arbejde med en mulighed for en butiksfacade. Du har heller ingen garantier for, at disse fotos rent faktisk vil sælge, så du måske aldrig tilbagebetale din investering. En anmodning om ophør og afståelse fungerer normalt. Det er gratis, super nemt at oprette og påvirkende. (4) Hold dig til Microstock-websteder, du kan lide.

Selvfølgelig kan du beholde de fangede øjeblikke, der holder særlige minder alle for jer selv. De ovenfor nævnte kurser skal kunne give tilstrækkelig vejledning på dette område. Hvis de vælger dit foto, får du et nedsættelse af det gebyr, de betaler. Top 5 online platforme til salg af fotos er: Det kan starte fra 20% og gå op til 40% afhængigt af de solgte fotos.

Andre Muligheder

Etsy er velegnet til at sælge ikke kun håndlavede ting, men også digitale kunstværker som digitale plakater, bryllupsinvitationskabeloner, postkort osv. Dette er en god måde at starte din spirende fotograferingsvirksomhed på. Du oplever snart spændingen, der følger med at sælge dit arbejde som en professionel fotograf! Så jeg foreslår, før du afslutter dit job, at du børster på dine fotograferingsevner, investerer i et avanceret kamera og studerer de typer fotos, der er populære online. Dette websted håndterer al udskrivning, pakning og forsendelse, så du kan koncentrere dig om at tage billeder. Arbejde hjemme repræsenterer øjeblikkelig leje jobs, shopify er en fantastisk platform til dette, de gør det nemt at åbne din butik og dine produkter derude. Hjemme-job for 2020, det giver hende også regelmæssig inspiration til nye produkter, efterhånden som nyhedscyklussen ændres - og det kan føre til gentagne kunder. SnapWire, denne kreative Android & iOS-app tilbyder to måder at tjene penge på at sælge fotos.

 • Deres gennemgang kontrollerer kun den tekniske kvalitet af billederne.
 • I stedet for at slette dusinvis af næsten identiske fotos, blot holde dem, der spiser din digitale pladslagring eller sende dem alle på sociale medier, hvorfor ikke sælge disse ekstra fotos og tjene nogle ekstra lommepenge.
 • Shutterstock er stort med omkring 180 millioner billeder, klip, vektorer, endda licensspor, som licenshavere kan bruge royaltyfrit.
 • Del med os i kommentaren herunder.
 • Gå til steder, der er mindre rejst, eller find nicher, der er mindre fotograferet, og skyder dem.
 • Når alt kommer til alt er der en masse konkurrence derude, især da folk let kan tage deres egne fotos.

Bedste Steder At Sælge Fotos Online

MorePhotos har hjulpet fotografer med at sælge deres tryk online i de sidste 18 år. Når du har ramt kr500 i salg, går dine fotos til en højere sats. Så snart du er registreret, kan du starte med at uploade fotos med det samme.

Jeg har kørt et par fotografiblogger gennem årene, og jeg har ansat flere forskellige freelance-forfattere. Bitcoin-pris (btc), i mellemtiden har revisor Ernst & Young kun været i stand til at inddrive ca. 25 millioner dollars. Det er som en kæmpe, der ikke kunne holde trit med de nye agenturer. Det er dog værd at bemærke, at lagerfotosider bryder sig meget om kvalitet.

Vi anbefaler dig at bruge et bedst bedømt WordPress-plugin som Envira Gallery og oprette billedgallerier til dine fotos. Nu er det et robust arkivfotograferingssite, hvor du kan sælge fotos online og oprette forbindelse til potentielle kunder. De fleste af os opbevarer hundreder af billeder på vores telefoner. Og webstedet er mere end bare fotos. der er lagereffekter, musik, video, skabeloner, endda 3D-objekter. For eksempel godt klædte forretningsfolk, der ryster hænder på et kontor. Her er min anmeldelse af LRTimelapse, den bedste software til at skabe tid bortfalder videoer.

B. TouchRetouch

Betalinger foretages via PayPal, Skrill eller direkte indbetaling, når din konto når kr50 i indtjening. Med andre ord, skriv om det, du elsker eller ved godt. ‘Eksklusive filer modtager en yderligere 10% bonus, mens eksklusive bidragydere nyder en 60% indtægtsandel for alt salg og en ekstra bonus på kr0. Når du har registreret en gratis konto, skal du blot uploade dine smukke fotos fra dine smartphones. Har du nogensinde overvejet at tjene penge ved at sælge dine fotografier online ved at licensere rettighederne til dine billeder? Vælg i stedet respektable websteder for at dele dine fotos og opdatere din portefølje regelmæssigt. Det har ikke kun troværdighed at være producenter af den mest populære fotoredigeringssoftware på markedet, men alle fotos, der uploades til markedet, er let tilgængelige i andre Adobe-produkter. På 500 px kan du oprette din billedportefølje og tjene penge.

Fotomoto

Men fotoseanser er ikke for alle. Ikke så let at være på de første sider heller, men chancerne er meget højere. Brug af stock-fotos sparer dem besværet med at skulle scene en fotoshoot og ansætte en fotograf. Sådan tjener du penge hurtigt: 100+ nemme måder at tjene kr 100 eller mere på. Hvis du formår at blive accepteret, kan du forvente at se royalties fra 50-75 procent. Royalty-distributionen er ret kompliceret, men du kan forvente en andel på 70% for hvert salg. Se på de mest downloadede billeder fra lagersider, så får du en idé om, hvilken type billede der er mest efterspurgt. Du modtager mellem 25% og 50% af salget fra dine fotos på Dreamstime, et af de mest populære lagerfotosider, der har været på nettet siden 2020. Plus, Alamy har en højere kompensationsgrad end de fleste andre websteder:

Modellen og designeren Flicka Elisa poster modebilleder på sin Instagram-profil og sælger Lightroom Presets opkaldt efter berømte stilikoner. Hjælp dig selv ved at bruge værktøjer som Google Search Console. Bidragsydere kan tjene overalt mellem 20-30% baseret på hvor mange gange dit indhold er blevet downloadet af deres kunder i slutningen af ​​hver måned. Vi giver dig et råb, penge-løfte! Disse agenturer tilbyder høje priser rettighedsstyrede licenser samt billigere royaltyfrie licens- og abonnementspakker. Den største ting ved Shutterstock er, at dit ejerskab af billederne er beskyttet:

Fotobilleder er enorme databaser med billeder, der dækker ethvert tema og ethvert tænkeligt emne. Mulighederne er uendelige, så længe du har dine egne 'fantastiske fotos med klare ophavsret' inden for et af disse emneområder - modeller, kulturel mangfoldighed, teknologi, mode, mad, portrætter, livsstil, arkitektur, skønhed, forretning med mere. Posts navigation, en demo-tilstand til perfekt handel færdigheder. Men Photoshop's prestige og alsidighed har et højt prismærke.

Værktøjer Til Optræden

25 til kr28 for et billede, der sælger. At lave tryk eller gaver til at sælge er også super ligetil - gå til print-on-demand, og du behøver ikke at gemme noget lager (eller være ude af lommen, hvis du ikke kan skifte det). Her kan du modtage royalties på mellem 20 og 46%. 15 nemme måder at tjene 1.000 dollars inden for en uge, når du har brug for kontanter hurtigt? Som et ekstra incitament tilbyder Dreamstime også fotografering og designkonkurrencer, der giver dig mulighed for at vinde præmier for dit arbejde. Det mest vigtigste, hvis dine billeder bliver nægtet at indsende, så lær dem af det. Dette gælder især for enhver fotograf, der håber at lære at tjene penge med deres billeder.

Når din kontosaldo når kr50, sender Adobe betaling via PayPal eller Skrill. Google 'hvordan man sælger fotos online' og Shutterstock er først på listen. Hvis du ønsker at finde et steduafhængigt job og begynde at tjene penge online, kan denne artikel være nyttig for dig 49 Bedste freelance-websteder til at finde onlinejob og begynde at arbejde hjemmefra i dag! Dette kan være indlysende, men dukker ofte op, når folk siger, at de kæmper for at sælge deres fotos. Du får en temmelig retfærdig rystelse på Pond5 med 50 procents provision. Så hvorfor ikke prøve at tjene penge med de fotos, du tager? Deres planer starter ved kr4/mo, hvis du betaler årligt og kr6/mo, hvis du betaler månedligt. Nogle missioneksempler inkluderer strandscener og trick-or-treating.