3 Måder At Tjene Penge Med Gratis Online-undersøgelser

Dette gøres for at finde undersøgelser, der er mere tilgodeset dig. Så du ved aldrig, hvad du kan forvente med en undersøgelse. Præmier spænder fra kr5 - kr200 højst i kontanter eller varer. Jo flere undersøgelser og onlineopgaver du udfører, jo flere penge tjener du over tid. Når man kommer på hælene på Cambridge Analytica-skandalen og valget i 2020, bør dette gøre dig endnu mere mistænksom over, hvor let sociale mediesider kan manipuleres.

 • Betalinger behandles hver onsdag.
 • Ud over at få point for hver undersøgelse, indgår du også i månedlige kontanttegninger.
 • Punkter, som du kan bruge til at byde på forskellige varer.
 • Der er et kort spørgeskema til forhåndsvisning til hver undersøgelse.
 • Vilkår og betingelser & fortrolighedspolitik * Medlemmer skal aktivere deres konto for at modtage deres kr5 ved at klikke på "Tilmeld mig!"
 • Find ud af mere i vores detaljerede CashCrate-gennemgang.

Du kan også logge på webstedet og se tilgængelige undersøgelser uden at skulle sile gennem e-mails. Den eneste ulempe er, at mængden af ​​undersøgelser har en tendens til at være ganske lav. I stedet for bare at forlade dig en liste med online undersøgelsessider, vil vi sikre dig, at du får mest muligt ud af dem alle. Hvis ikke, gør du noget ved det? Vil du vide mere? Tilmeld dig ethvert legitimt online undersøgelsessite, du kan finde. Automatiseret handelssystem til algoritmisk handel, mange svindlere har brugt automatiserede systemer til fleecehandlere. Derefter beder webstedet dig om at oprette en profil.

 • Hvordan tilmeldes betalte online-undersøgelseswebsteder?
 • Det hjælper dem med at forbedre deres nye produkter og markedsføring, så de er mere end glade for at betale dig for det.
 • De fleste undersøgelser betaler mellem kr0.
 • I henhold til deres websteder siger de, at de er det mest populære sted at tjene penge og fordele ved at dele dine tanker, mens det måske ikke er teknisk sandt, er de et af de største undersøgelsessider derude.
 • Måske har de bare ikke nok arbejde til at gå rundt?
 • Webstedet tilbyder færre undersøgelser, end aggregatorer gør, men du forbliver på i-Say for hver undersøgelse, hvilket gør den samlede oplevelse lettere.

Opret forbindelse til LifePoints-samfundet

Udfyldning af undersøgelser for penge med Opinion Outpost giver dig først Opinion Points - med 10 point værd kr1. Så hvis du føler, at du har maksimeret dit indtjeningspotentiale på ovennævnte websteder, så prøv disse og se selv. Page siger, at det tog hende måneder at nå kr30 udbetalingen på et undersøgelsessite - tid hun let kunne have brugt på mere lukrative sidevaner. For det første ønsker virksomheder at finde ud af, hvad der får deres kunder til at krydse. De er spammy og bombarderer dig med e-mails. De fleste af de websteder, der giver dig mulighed for at tjene penge på undersøgelser, er gratis at deltage i, og når du først har oprettet en konto, skal du give dine demografiske og personlige oplysninger. Leder du efter sunde indstillinger på restauranter? Du spilder tid foran.

Bedre endnu, de fortæller dig nøjagtigt, hvor meget du skal tjene, før du selv starter undersøgelsen.

Annie Kayonga

En nem måde at tjene penge online er ved at tage undersøgelser. Faktorer, der påvirker, hvor meget du kan tjene på betalte undersøgelser: SB'er kan indløses til forskellige slags gavekort eller udbetales via PayPal. Så jeg fik 4 mos kaffe til alle i min husstand, en gratis kaffemaskine og kr7! Hvis du vil tage din indtjening i form af et gavekort, er tærsklen endnu lavere, da du bare har brug for 50 point, svarende til kr5. Andre måder at tjene penge på inkluderer shopping via webstedet, spille online spil og se videoer. Tilmeld dig her for indbakke dollars og få dine kr5.

Hvis du foretager undersøgelserne godt nok, kan du muligvis få flere undersøgelser. Virksomheden har sin egen mobilapp. Se den fulde anmeldelse af indtjeningen om indtjening her. Når det kommer til belønninger, har Toluna et højt minimum indløsningsbehov på 30.000 point for kr10 gavekort og merchandise præmier. Du kan få betalt op til kr5 for hver undersøgelse.

 • Din tid er værdifuld.
 • En måde at omgå dette er at henvise til en ven, da du får en bonus, når de tilmelder sig, og du rammer dit mål for at trække dine midler tilbage.
 • Tag undersøgelser, få kontanter - det er så enkelt.

Funktioner

Jeg kan huske at have læst en artikel om undersøgelser, og hvordan de kunne hjælpe dig med at skabe en lille, men regelmæssig månedlig indkomst oven på dit daglige løn. Lad os starte med et crashkursus i markedsundersøgelser 101. Udbetalinger fra amerikansk forbrugerudtalelse varierer, men din udbetaling kommer i form af point, du kan indløse for kontanter.

Vær også opmærksom på, at nogle steder har begrænsninger for, hvornår du kan bruge pointene, og hvor længe de er gyldige for. Det er ikke for godt at være sandt, du kan virkelig få betalt for at tage undersøgelser! At tage undersøgelser for at tjene penge er noget, enhver med internetadgang og et par ekstra minutter om dagen kan gøre. En af de store ting ved Survey Savvy er, at de virkelig tilbyder en lang række undersøgelser at vælge imellem, så du ikke blot taler om de forbrugsvarer, du køber dagligt.

De fleste af os lever travle liv, og det kan være vanskeligt at holde trit med, hvad så meget mere at tage på en ny side trængsel. Når du gennemfører en online-undersøgelse, ender resultaterne med en virksomheds beslutningskomité, som derefter tager alle de meninger, der er blevet afgivet ærligt, og et nyt produkt eller en tjeneste vil blive født. Med over 5.000.000 medlemmer fakturerer LifePoints sig selv som mere end blot en undersøgelsessite. Jeg tjente engang kr150 på en måned, hvilket var fantastisk, da det hjalp med at betale for min babydatters svømmeundervisning, og ingen kontanter måtte gå ud af mine almindelige lønninger. Nogle tilbyder måske højere betalte undersøgelser for en bestemt demografisk eller har et lille antal dårlige anmeldelser fra Better Business Bureau (mens flertallet af mennesker har haft en anstændig oplevelse). Hvis du vil vade dig ind i det grumle vand i disse mikropayment-job, skal du sørge for, at webstedet har de rette sikkerhedsprotokoller på plads. Det er gratis at tilmelde sig, og hvis du alligevel bruger timer på at surfe på nettet, kan du lige så godt få betalt for det.

Jane Goerzen

Som med alle gode undersøgelsessider giver Opinion Outpost dig mulighed for at fjerne din indtjening i værdikuponer til store firmaer som Amazon eller iTunes, eller hvis du foretrækker penge, gør du det via Paypal. Udover at udfylde de velkendte undersøgelser, kan du tilmelde dig komplette gratis og betalte tilbud, hvilket er, hvor mange brugere siger, at de tjener størstedelen af ​​deres CashCrate-penge. Jeg jager ikke elg, bjørn eller elg.

Du kan tjene point gennem undersøgelser såvel som gennem en række andre aktiviteter, såsom at se videoer eller spille spil. Swagbucks forbliver populære, da de er et pålideligt sted, der tilbyder nye måder at tjene belønninger på, herunder at spille spil og se videoer. Crypto nation pro Ærlig gennemgang, vi anbefaler, at du prøver denne robot, hvis du leder efter en måde at opnå passiv onlineindkomst. Ved at øge din indkomst over tid, kan du øge din kontante opsparingsrate, spare flere penge til pensionering og endda give dig en splurge en gang imellem. I henhold til deres ofte stillede spørgsmål er alt, hvad du skal gøre, at vælge mængden på trin på kr3, kr5 eller kr15, som du ønsker at indløse, og vent derefter 3-5 arbejdsdage på, at pengene kommer til din PayPal-konto.

Ud over at bruge din bærbare computer kan du udfylde MySurvey-formularer under farten ved hjælp af deres app tilgængelig til både Apple- og Android-telefoner. Dette sted er ikke kun til undersøgelser. Hvis du vælger gavekort, skal du kontrollere udløbsdatoen. Demokonti, ingen begrænsninger og ingen depositum krævet. Indtjeningen varierer meget afhængigt af dit niveau af dygtighed og hvor lang tid du bruger på at finde de afgørende detaljer, som dine kunder har brug for. For at tjene point skal du gøre disse aktiviteter:

Kom Og Se Dine Kampe...

Men er det for godt til at være sandt? Med de undersøgelser, du foretager, får virksomheder værdifulde udtalelser om, hvordan de kan forbedre deres produkter, og det er, hvad de betaler dig for. I denne hurtige verden, hvor næsten alt går mobilt og digitalt, på udkig efter måder, hvordan man kan tjene flere penge bedst kan opnås online. Ipsos er et globalt respekteret navn, når det kommer til meningsmålinger og markedsundersøgelser, og ved at deltage i deres undersøgelser kan du hjælpe dem med at få de vigtige oplysninger, der hjælper dem med at komme med forretningsmæssige, forbruger- og politiske forudsigelser. Når du har samlet nok kontanter til udbetaling (som du bliver nødt til at akkumulere mindst kr50), har du flere forskellige muligheder for at modtage dine penge. En af de ældste og længste løbende undersøgelsessteder, Vindale Research er en legitim mulighed for at tjene penge på at udfylde undersøgelser. Det kan tage op til en måned at få disse punkter verificeret og tilgængelige til tilbagetrækning.

Dette er et spørgsmål, som mange mennesker stiller, når de hører om konceptet med at tjene penge online fra gratis online undersøgelsessider. Begge metoder tager så længe som 5 dage at gennemføre. De betaler kontant via PayPal, check og også gavekort. Der har været nogle rapporter om tekniske fejl på webstedet, der forhindrer brugere i at modtage deres indtjening, men kundeservices kan kontaktes og siges at rydde op for de fleste problemer for arbejderne.

Brug For HjÆlp?

En særlig lang og sjæl, der ødelægger en, blev høflighed af Amazon Prime, en tjeneste, jeg aldrig har brugt, og beroliger mig via rolige spørgsmål om, hvorfor jeg aldrig havde brugt den. Belønningssystemet for Life Points kan være lidt forvirrende. Hvis du ser et undersøgelsesside, der lover at gøre dig rig hurtig, skal du tage dens påstande med en knivspids salt. Modtager jeg en betaling for hver undersøgelse, jeg foretager? Her er vores foretrukne fem undersøgelseswebsteder til at tjene penge, efterfulgt af en komplet guide på de 23 bedste gratis undersøgelsessider. Fra det øjeblik, du klikker på webstedet, bliver du mødt af en video, der viser dig, hvordan det fungerer, og hvordan du kan tjene. Der er ingen rigtige eller forkerte svar, men ethvert forsøg på at gennemgå undersøgelser, foretage den samme undersøgelse mere end én gang, kan diskvalificere dig. Produkttest kan være en sjov måde at tjene nogle ekstra penge på og også få en chance for at prøve noget nyt inden offentligheden.

 • På dette tidspunkt var jeg halvt vild med alle mine andre oplevelser og begyndte at miste min tro på menneskeheden.
 • De virksomheder, jeg har opført i denne artikel, er markedsundersøgelses- og konsulentvirksomheder, der sammensætter undersøgelser for virksomheder.
 • Jeg havde gjort det, der føltes som utallige undersøgelser, og jeg ville have min store præmie.
 • Svaret er helt sikkert, at du gør en masse online-undersøgelser - disse spørgeskemaer med flere valg, der lover at betale dig "op til kr60 [kr92]" simpelthen for at komme med dine tanker om vaskemaskiner, eller deodorant, eller hvad som helst.
 • Desuden indgår alle medlemmer i præmieudtræk, hvilket er en dejlig bonus.
 • Så du kan tjene omkring kr3- kr5/time.
 • Vi har listen ovenfor, men her er de kondenseret.

Hvor Mange Penge Tjener Jeg?

Du vil dog sandsynligvis tjene eller vinde nogle ekstra udgifter til penge eller gratis eller nedsatte varer og tjenester. Det ville være meget svært at tjene en fuldtidsindkomst ved blot at besvare et websteds undersøgelser. Hvor meget du kan tjene, afhænger af, hvilke virksomheder du tilmelder dig, hvor mange undersøgelser du tager, og hvilken demografisk du passer. Nogle virksomheder giver dig point, som du kan indløse for kontanter eller andre belønninger.

For at begynde at tjene penge i dag, skal du holde dig til vores liste over de bedst betalte undersøgelsessider. Vælg et standardsprog, prisen er nedsat inden for de sidste 24 timer. Se Global Test Market-gennemgang. Online-undersøgelser kan være en fantastisk måde for teenagere at tjene lommepenge, men ikke alle websteder tillader det.

Afhængigt af undersøgelsen har vi måske eller måske ikke været de ideelle deltagere. Virksomheder værdsætter dine meninger og vil belønne dig for at dele dem. Og da de fleste undersøgelser indbringer et sted mellem 100 og 200 point, tager det ikke lang tid at nå tærsklen og få betalt. Problemet var, at jeg ikke så ud til at passe til nogen af ​​kriterierne.

Toluna, der er et populært og gratis undersøgelsessite, beder mere end ni millioner brugere over hele kloden og er velkendt i branchen, efter at have kørt i 17 år.

Udfyldning af enkle undersøgelser online kan være en af ​​de nemmeste måder at tjene penge online, så vi viser dig de bedste muligheder derude.

Dawn Gorospe

Med en af ​​de laveste kontantgrænser i branchen kan du få kr10 ud, når du har fået kun 100 point. Ud over at få point for hver undersøgelse, indgår du også i månedlige kontanttegninger. Bare sørg for at prisjage nogen ting, før du accepterer dem (eller investerer værdifuld energi i at forsøge at tjene dem). ”Du kan bruge næsten 10 minutter på bare at prøve at kvalificere dig til en undersøgelse og derefter [få] afvist,” siger hun.

Værdsatte Udtalelser

Virksomheder, der ikke har en afdeling til at køre forbrugerundersøgelser og paneler, ansætter undersøgelsesfirmaer for at gøre det for dem. Hvilke slags undersøgelsesspørgsmål kan du forvente at besvare? Disse sider beder dig om at tage undersøgelser om alle slags ting - fra politik til produkter til personlige præferencer - i bytte for point, der kan indløses til forskellige belønninger.

Som med alle gode undersøgelsessider giver Opinion Outpost dig mulighed for at fjerne din indtjening i værdikuponer til store firmaer som Amazon eller iTunes, eller hvis du foretrækker penge, gør du det via Paypal. Normalt får du 10 point for en 5 minutters undersøgelse, og du kan tjene op til 1000 point for en enkelt undersøgelse, men disse er få og langt imellem. For at holde din personlige indbakke ren og ryddig skal du oprette en separat e-mail, der skal bruges til undersøgelsessider, eller i det mindste oprette en separat mappe i din normale indbakke. Efter min første bonus på kr5 fandt jeg, at mange af undersøgelserne ikke udbetalte et ton penge, hvilket var lidt af en klopper.

Siden blev lanceret i 1999 og tilbyder markedsundersøgelser til globale kunder. Den bedste del om webstedet? Den typiske undersøgelsestid er omkring 15 minutter, og deltagerne indgår også i kvartalsvise lodtrækninger, beregnet til at være for kr10.000!

 • Der er også en populær daglig forbrugerundersøgelse, der betaler kr1.
 • Tilmelding er pænt og hurtigt.
 • Vi fandt, at de fleste af undersøgelserne her var ret lette, og vi blev aldrig tvunget til at tilmelde os eller købe noget for at gennemføre en undersøgelse.
 • For hver undersøgelse betaler Google dig kr1 pr. Undersøgelse.
 • Et af de bedste tip til online-undersøgelser er at sikre, at du aldrig arbejder gratis.
 • Tjek vores Survey Junkie-anmeldelse for mere information.

Primær Sidebjælke

På den måde har du flere undersøgelser at vælge imellem. 4 trin til forex position trading, lav til moderat inflation indikerer, at priserne i et land er konkurrencedygtige. Dette firma betaler punktbelønninger for hver afsluttet undersøgelse. Sådan bygger du en handelsplatform. 5 ting at vide, inden du starter en aktiemarkedsapp som e-handel. Du skal aldrig være tvunget til at give dine bankoplysninger som den eneste udbetalingsmulighed. Er du en del af loyalitetsprogrammet? Der er adskillige virksomheder eller websteder derude, der helt sikkert elsker at høre dine tanker og meninger om deres produkter og tjenester i bytte for penge eller belønning for at dele nyttig information. Toluna, der er et populært og gratis undersøgelsessite, beder mere end ni millioner brugere over hele kloden og er velkendt i branchen, efter at have kørt i 17 år.

For hvert 5. minut optjenes et point. En ægte favorit, MySurvey er et populært panel, der giver medlemmerne mulighed for at deltage i markedsundersøgelser for penge, der dækker emner som medier, turisme og produkter som elektronik. Brug vores tilmeldingslink nedenfor for en eksklusiv bonus på 5 kr. Mens hvert online undersøgelsessite, der er nævnt i dette indlæg, er absolut legitimt, er der nogle kopi kattewebsteder og endda falske websteder derude. PandaResearch vil gøre en rimelig indsats for at spore og rapportere din tilmelding til tilbud, men garanterer ikke nøjagtigheden af ​​processen. De fleste undersøgelser "betaler" kun tokenbelønninger i form af varer, tjenester, kuponer eller prøver. Længere undersøgelser betaler mere end kortere undersøgelser.

Hvad Er Online Undersøgelse?

Jeg fik at vide, at nogen ville gennemgå min video, og at jeg ville høre tilbage om et par dage. Andre virksomheder giver dig ikke kontanter. Dette velrenommerede firma får virkelig gode anmeldelser! I sjældne tilfælde sender ePoll faktisk en film eller et tv-show for dig at se derhjemme og derefter gennemgå på stedet. 50 pr. Undersøgelse. Naturligvis, hvis du finder ud af, at du ikke er det, er dette ekstremt frustrerende. Siden tilbyder præmieudtræk fra tid til anden for ting som biografbilletter og undersøgelser kan forventes ugentligt.

Din kontosaldo akkumuleres over tid.

Webstedet har et rent, brugervenligt instrumentbræt og tilbyder en høj pointværdi for hver undersøgelse, du udfører. Virksomheden bag hjemmesiden er pålidelig og arbejder med mange topmærker. Det betyder også, at du ikke bliver distraheret af videoovervågning og spil, der typisk betaler meget mindre. Udover at udfylde de velkendte undersøgelser, kan du tilmelde dig komplette gratis og betalte tilbud, hvilket er, hvor mange brugere siger, at de tjener størstedelen af ​​deres CashCrate-penge. Folk har rapporteret om problemer med at blive ordentligt krediteret for deres afsluttede undersøgelser og har sagt, at Panda har en tendens til at være uansvarlig til at rette problemet. Brugere får flere point - de fleste undersøgelser er værd at være fem til 250 point, og medlemmerne får i gennemsnit fire undersøgelser hver måned - som derefter kan indbetales til værdikuponer hos detailhandlere, herunder Amazon og John Lewis. Vi deler flere tip i slutningen af ​​guiden! Det er virkelig op til mærket, og hvad de data, de ønsker, at denne online undersøgelse skal indsamle er.

Desværre var det ikke det. Selvom ikke alle undersøgelser site betaler kontant, men nogle gør. Da jeg tilmeldte mig for at teste disse undersøgelsesfirmaer, bruger jeg en omtrentlig fødselsdato. 20 legitime måder at tjene penge online, sælg dine varer på Etsy, go-to-stedet for kunsthåndværkere, der sælger hjemmevarer, kunst og knickknacks. Hver undersøgelse er målrettet mod en bestemt demografisk, så virksomheden vil ikke sende dig en undersøgelse, medmindre de fra din profil kan fortælle, at du passer til den demografiske, de ønsker. En anden undersøgelse, der påstås at tjene et "kropspositivt shoppingfirma", meddelte mig, at det ville bede om kropsmålinger og et fuldkropsfoto "for at sikre, at vores produkt kan tjene alle", hvis jeg fortsatte. Belønninger leveres i form af monetær værdi. For eksempel ønsker Netflix sandsynligvis ikke at vide, hvad en 45-årig enlig mand synes om Riverdale, fordi showet primært er rettet mod teenagere og unge kvinder. Du kan tjene op til kr5 pr. Undersøgelse og udbetale værdikuponer fra Tesco, Easons, Boots, Debenhams, T.

Liv

Denne alsidighed er ikke kun til stede i belønningssystemet og henvisningsprogrammet - som er vigtige aspekter på egen hånd - men viser tydeligt også i deres undersøgelser. Derudover besvarer du nogle gange de første spørgsmål, finder du ud af, at du ikke er berettiget til denne undersøgelse og ikke får betalt. Vi er overbevist om, at vi aldrig vil skrive indhold, der er påvirket af eller betalt af en annoncør. Brug enhver lejlighed til at opbygge dit omdømme og troværdighed. Der er masser af forskellige typer online-undersøgelser. Bare få dig selv op til kr10, og du kan derefter hæve kontanterne. Dette sted er en mindre undersøgelsesaggregator, men det skiller sig ud. Dette kan betale overalt fra kr5 til kr75.

Ligesom de andre undersøgelsessider, vil du modtage overalt fra 35-250 point, hver gang du gennemfører en af ​​undersøgelserne, hvilket svarer til ca. kr1. På den måde kan du logge ind hver dag og nemt se de undersøgelser, der tilbydes (uden at det tilstopper din personlige indbakke). Inden du anmoder om en udbetaling, skal du have 1000 point på din konto. En af de første steder, du bør tjekke, er Survey Junkie. Et andet område at kontrollere er fortrolighedspolitikken.

Når du er klar, er det nemt at få betalt. Vi har sendt mange undersøgelser fra disse fyre, og de har en tendens til at matche din profil og interesser som forbruger. Online-undersøgelser med belønninger er en potentiel win-win-situation for virksomheder og forbrugere. For at få mest succes med at tage undersøgelser online, skal du huske disse tip: Stadig, hvis du ser tv hver dag, har du masser af tid til at gennemføre undersøgelser online. Ipsos i-Say er en forbruger- og markedsundersøgelsesplatform, der tilbyder en af ​​de bedste brugergrænseflader og samlede oplevelser omkring - især hvis du bruger appen, som er tilgængelig til både iOS- og Android-enheder (se skærmbilleder nedenfor). Imidlertid synes nogle mennesker, at deres undersøgelser ikke kommer ofte nok, og hvis du udfylder nogle undersøgelser, kommer du ind i præmieudtrækning i stedet for at udbetale kontanter. For nemheds skyld skal du overveje at bruge et softwareprogram, der gemmer adgangskoder til de forskellige websteder, du arbejder med.

og hemmelige shoppermuligheder.

Undersøgelsestid

Det var ekstremt deprimerende. Men den vigtigste faktor, der gør disse bedre muligheder, er det faktum, at disse optrædener kan bringe tusinder. Mens du ikke bare kan tilmelde dig som vores andre top ni websteder, gør Pinecone det stadig til toppen, for hvis du formår at komme ind, kan det vise sig at være ekstremt indbringende med gode betalende tilbud.

MyPoints (kr10 tilmeldingsbonus)

Til gengæld bliver du belønnet! Når din saldo når kr20, sender CashCrate dig en papirkontrol. Du kan heller ikke udbetale, før du når 25.000 point, svarende til kr25. Vix, bearmarkedet er kendetegnet ved faldende priser og typisk indhyllet i pessimisme. Virksomheden kører også heldige træk gennem året, hvor du kan vinde mellem kr500 og kr5.000, og du er indgået i dem som en belønning, hver gang du udfylder en undersøgelse.

Find Online Undersøgelsessider, Der Betaler

Webudviklere opkræver en gennemsnitlig sats på kr75/time, tekstforfattere tjener kr60/time og QA-testere tjener kr47/hour. Betalte undersøgelser er kendt som en måde at tjene et par ekstra dollars hurtigt. Tilmeld dig LifePoints »i-Say (IPSOS) Tjen kr10 + om måneden. Du vælger, hvornår du vil tage undersøgelsen. Milliardær Richard Branson: Svindlere foregiver at være Crypto Profit fake mig til at stjæle dine penge. I modsætning til mange andre programmer sender Cash Crate dig en check - ikke kun et gavekort - til din indtjening en gang om måneden, forudsat at du overholder deres minimumstærskel på kr20. En pæn lille funktion med InboxDollars er muligheden for at spille spil og konkurrere om belønninger. Selv når jeg minimerede eller ændrede størrelse på en annonce, ville den næste i serien vises i fuld størrelse. Dette er nogle af de bedste online undersøgelsessider, der betaler anstændige penge.

InboxDollars er et online belønningsside, jeg kan varmt anbefale. Start et Facebook Side-trængsel - Vil du tjene penge ved hjælp af Facebook. Grundlagt i 1996 har de udbetalt over 236 millioner dollars i kontanter og fordele. Betalingsmetode: Et velkendt undersøgelsespanel, Valued Opinions, ejes af det førende markedsundersøgelsesfirma ResearchNow og er åbent for mennesker i mere end 20 lande rundt om i verden, inklusive USA, UK og Australien. Hvert punkt er en eneste cent værd. Så hvor kan enhver mand - denne skal, denne fattige, triste sap - få sin eller hendes stemme hørt, mens han også modtager den minut og den skuffende betaling, der er så velkendt for professionelle forfattere?

At holde dagbøger, hvor du registrerer noter om visse adfærd (som shopping, spisning osv.) Jeg vil ikke bede dig om at være uærlig, men denne tilgang beskytter mine personlige oplysninger. Så husk, når du svarer på spørgsmål. For mange bedre betalte sider skal du opfordres til at gennemføre online-undersøgelser. Sandheden er, at de fleste af disse "virksomheder" beder dig sandsynligvis om at "investere" for at øge dit "investeringsafkast". Når det er sagt, tager de fleste undersøgelser mindre end 10-15 minutter og betaler mellem kr0. Hvis du opfylder deres kriterier og bliver ansat, foretager du ekspertundersøgelser om alt fra historiske begivenheder til statslige love og regler. Af alle dem, jeg havde prøvet til det tidspunkt, havde jeg den bedste følelse af denne.